- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Summi72
kezdő
Ez igaz, de most éppen azon filozofálok, hogy tud-e a készülék annyival többet mint amennyivel többe kerül. 2-2,5x ár. S most szigorúan csak a tudásra esetleg a tartósságra gondolok. Vegyük az előbb említett példát: a két említett telefon közt a hardwer ég és föld. De kérdés: kihasználjuk-e?
Nézzük az én felhasználási szokásaimat:
- melóban rengeteg telefon. Bluetooth fülessel. Ki és bejövő hívások szinte egész nap.
- céges (exchange) levelezés egész nap + naptár írás-olvasás. (képek excel táblák) 8-16-ig gépen, utána mobilon. Terepi tartózkodás esetén akkor is mobilon.
- Hangouts üzenetek 4 partnertől. Napi 20-30 db. +pár kép
- Messenger üzenetek a terepi kollégáktól (pár db +képek) telefonálás alatt megbeszéljük
- chrome böngésző: hírek + fórum naponta 3-4x
-Facebook (bele-bele nézek naponta 3-4x) nem vagyok aktív rajta, csak readonly
-időjárás widget (2db). Kell a melóhoz, fontos az időjárás
-google maps-on engedélyezve van a saját idővonal. Sokszor (többször) jól jön, mikor merre jártam.
- sms-call histori backup. sms mentés a gmailba tartalommal. Call log mentés a naptárba hogy visszakereshető legyen mikor ki hívott vagy fordítva. Nem nagyon van rá szükség, de ezer éve használom. (nem, nem rögzítem a hívásokat)
-feedme hírolvasó reggel meg du (kézi szinkron)Fent van még az excel, word, powerpoint, drive, simple (néha használom is fizetésre) icsekk (havi egyszer kell),
3G watchdog (lássam mennyi az annyi) google fotók (wifin mennek fel a képek) Kréta a gyerkőc miatt, eset mobile security (cég megköveteli) ,két banki alkalmazás (havi 2-3 alkalommal használom)
Aszem ennyi. Játék nincs, fotó se sok, videó meg évente ha egy.Na most tessenek nekem megmondani, a fenti listából melyiket nem tudom megcsinálni az említett P9 Lite 2017-es telóval, vagy bármely mással.
De komolyan, elfogultság nélkül.Staker: igen, online rendeltem. De még nem gondolkodom a visszaküldésen, csak csalódott vagyok. Ahogy fentebb is írták: nincs meg az a bizonyos +. Flagship de nem érzem annak. S még hibái is vannak, nem is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest