Hirdetés
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99 #14859 üzenetére
Engem ugyan nem érint, mert a korábban használt Runtastic és a jelenlegi Huawei okosórához tartozó alkalmazással sem tapasztaltam problémát, de én ettől függetlenül is minden nap legalább egyszer elindítom manuálisan az alkalmazást, hogy mit/mennyit ténykedtem.
Wilika: Engem a Facebbok sem érdekel különösebben, néha ránézek böngészőből, de a Facebook és Messenger alkalmazásokat semmi pénzért nem telepíteném egyik telefonomra sem, függetlenül attól, hogy épp Android, iOS...stb. van, mert adott alkalmazásokat mindegyiken problémásnak tartom.
Többen is írták neked, hogy használják két Google fiókkal a telefonjukat és nincs problémájuk, ahogy azt is, hogy nem áll át más módra a hívószám kijelzése a telefon újraindításakor - mellesleg nálam sem, de ha ellenkezőleg tenne, akkor a SIM kártya/szolgáltató terén kutakodnék, mert azzal lehet összefüggésben -, szóval hiába ragozzuk, ez van.
Sokkal kevesebbért is cseréltem már le telefont másmilyenre, mert én abban nem látok megoldást, hogy csak panaszkodok, panaszkodok és panaszkodok - egy idő után már csak flame, hangulatkeltés...stb. lenne -, egyszerűbb volt a tettek mezejére lépni és megszűntek az ilyen irányú gondjaim, de mivel a Mate 10 Pro számomra hibátlan, így nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest