- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99 #14859 üzenetére
Engem ugyan nem érint, mert a korábban használt Runtastic és a jelenlegi Huawei okosórához tartozó alkalmazással sem tapasztaltam problémát, de én ettől függetlenül is minden nap legalább egyszer elindítom manuálisan az alkalmazást, hogy mit/mennyit ténykedtem.
Wilika: Engem a Facebbok sem érdekel különösebben, néha ránézek böngészőből, de a Facebook és Messenger alkalmazásokat semmi pénzért nem telepíteném egyik telefonomra sem, függetlenül attól, hogy épp Android, iOS...stb. van, mert adott alkalmazásokat mindegyiken problémásnak tartom.
Többen is írták neked, hogy használják két Google fiókkal a telefonjukat és nincs problémájuk, ahogy azt is, hogy nem áll át más módra a hívószám kijelzése a telefon újraindításakor - mellesleg nálam sem, de ha ellenkezőleg tenne, akkor a SIM kártya/szolgáltató terén kutakodnék, mert azzal lehet összefüggésben -, szóval hiába ragozzuk, ez van.
Sokkal kevesebbért is cseréltem már le telefont másmilyenre, mert én abban nem látok megoldást, hogy csak panaszkodok, panaszkodok és panaszkodok - egy idő után már csak flame, hangulatkeltés...stb. lenne -, egyszerűbb volt a tettek mezejére lépni és megszűntek az ilyen irányú gondjaim, de mivel a Mate 10 Pro számomra hibátlan, így nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
wwhy
veterán
válasz
Bandus99 #14859 üzenetére
keriteni kell egy egyszeruen hasznalhato automatizalo progit ami minden nap beallitott idoben elinditja ezeket.
majd egy újabb progit, ami elindítja az automatizáló progit etc. etc.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest