Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
Azt hiszem rába...tam! Nem olvastam el figyelmesen az első hsz.t és a külső sd-re raktam a főzelék romot (mint az s2-mön) , majd ősszes wipe meg minden és nem látja a külső sd-t a cwm. A gyári rom meg nem megy fel az sd-ről. Itt a vége vagy van valami ötletetek? Köszönöm
-
tamasgal
senior tag
Gyerekek, én most kicsit elvesztettem a fonalat. Akkor most fel merjem tenni?
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Régen nem jártam erre, és megkérdezném, hogy mit javasoltok, milyen romot dobjak fel a gyári helyett?
Első Hsz. viszonylag friss?
Köszönöm
Tomi
-
tamasgal
senior tag
szerintetek el lehet tüntetni valahogy a notification sávot minden honnan nem csak a launcher progimban?
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Vettem egy ilyet 30.000-ért, egészen használható cucc!
Elolvastam az összeállított információs oldalt (nagyon hasznos), de nem tudom eldönteni hogy melyik romot (akár fözött is) használjam!
Tipp?
Köszönöm
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged