Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MIUI / HyperOS topik
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Engem inkább az érdekelne, hogy Dani mit értett az alatt, hogy " ... a fülhallgató kialakításából adódóan ... ".
Egyébként kifejezetten szélzaj szűrés van pár TWS fülesben. Bizonyos mértékig működni is szokott a dolog, de azért csodát - ahogy az ANC-tól sem - nem szabad várni.#11 persil
Szerintem meg az lenne a legfontosabb, hogy a vezérlés minden esetben 100%-ban testreszabható legyen. Aztán mindenki azt, és úgy állít be a fülesén, ahogy akar. Én egyébként ezt a szorongatást nehezen tudom elképzelni, hogy kényelmesen működik, akárcsak séta közben, de a kocogásról v. futásról már ne is beszéljünk. Utóbbi esetekben "eltalálni" sem könnyű a fülest, nem, hogy egyszer, de ne adj' Isten többször szorongatni. Ilyenkor nálam tuti kimozdulna a helyéről. Persze próbálni nem próbáltam, de az eddigi tapasztalat ezt mondatja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem túl látványos, de annál hasznosabb frissítéseket hozott a két éve bemutatott csúcskategóriás Huawei TWS most megjelent második generációja. Csak ne akarjuk nagyon hosszú ideig használni.
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest