- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Tudja vki mi a különbség a GT3 SE és az Active között? -
zsolt160
aktív tag
Huawei GT2 órám van, mai napig (2.5 éves) tartja a 7-8 napot folyamatos pulzus méréssel, igaz kihangosítónak csak az órát, az működik rendesen, bár az értesítés nem mindig. Mind ez egy LG K42 telóval.
Nekem a mai szögletesek nem tetszenek, bár régi mutatós órám volt szögletes, de az más volt, így a kör alakú maradt nálam a befutó, és elnézve a konkurenciát, a következő órám is Huawei lesz kör alakba.
Asszonynak és a fiamnak Samu van, de azt este tölteni kell, akkor meg az alvás monitorozás minek benne? A szívbetegségem miatt (WPW) jól jön az EKG is, bár tudom nem egy profi EKG-s készülék az óra. -
sfefe
addikt
Porsche verziót nem kapni?
-
O.CS
aktív tag
Ti lecserélnétek erre az órára az Apple Watch s7 1hónapos órátokat?Illetve a Iphone X telefont egy Huawei P30Pro-ra?
-
embe
nagyúr
válasz
Carbonado11 #8 üzenetére
Nálam ment kettőt, éjjel nappal a kezemen volt. A 3.-nak nem mentem neki.
De igen, ez kevés. De ezekre kell lassan felkészülni. -
embe
nagyúr
Tudom!
1,5 évig volt Honor Magic Watch 2 és Huawei Watch GT2 -m. Vesztem meg ettől, hogy a kosiban a Samu telefonon mindig állítani kellett a csatlakoztatott eszközöket, minden hívásnál. Ez kimondottan idegesítő volt. De úgy látszik ez megmaradt.
Viszont volt Samu Watch 4, az normálisan kezelte ezt a dolgot. -
Bog
HÁZIGAZDA
Azzal még kalkulálj, hogy van ez a kretén bug benne, hogy felülírja híváskezelés szempontjából az egyéb csatlakoztatott audio BT eszközöket akkor is, ha direkt kikapcsolod ezt az opciót. Tehát pl kocsiban az óra veszi fel a telefont és akarja használni a mikrofont/hangszórót, nem az autós fejegység, amitől én agyfrászt kaptam minden alkalommal, jellemzően a hosszabb és esedékes beszélgetéseimet vezetés közben intézem.
-
embe
nagyúr
Pont erre kérdeztem rá a YT gyorstöltésről szóló videó alatt. Mármint hogy ez az óra van a kezeden? A Samu után milyen, volt hiányérzeted?
-
Skynet258
veterán
Szép darab, a Huawei órái közül nekem is a legelső Watch tetszett a legjobban, az újabbak elég bumfordiak lettek. Ez jól néz ki.
BTW óraszíj szem kiszedő filléres tétel, érdemes egyet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest