- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #44 üzenetére
Konkrétan azokat az országokat linkeltem, amiket a kolléga a Huawei erős bázisaiként említett. Egyik sem nevezhető annak, és mindenhol leszálló ágon a cég egyelőre. Nem, a worldwide-ot valóban nem néztem (bár az ottani mutatókba a kínai eladások is beszámítanak), csak arra voltam kíváncsi, amiről a kolléga beszélt, mivel egyetlen forrásra mutató linket sem tartalmazott a hozzászólása.
Az offot meg kérd számon azon is aki elkezdte. Téged csak akkor zavar az off, mikor a tiedtől eltérő véleménnyel kell szembesülnöd, de mikor pl. egy dán közvéleménykutatás eredményét linkeled, hogy alátámaszd mennyire népszerű a P40+ az S20 ultrával szemben (egy alkalmazásokról szóló topikban), akkor nem -
Giovan!
addikt
válasz
#88470784 #39 üzenetére
Pont a környező országokban (Vietnam, Thaiföld, Indonézia, Malajzia) nem túl acélosak a mutatóik, illetve csökken is a népszerűségük a GMS hiánya miatt (lásd pl. Thaiföld és Malajzia esetét).
Európából persze nem fognak kivonulni, minek is tennék? Az infrastruktúrát már kiépítették, ha csak drasztikusan vissza nem zuhannak az eladások, szerintem üzletileg nem lesz indokolt itthagyniuk a kontinenst.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Én a Huawei neve mellett 1.01% körüli értéket látok ezen a grafikonon az USA-nál feltüntetve az utóbbi 1 évre, az meg kb. a hibahatár.
De amúgy máshol (pl. link, link) sem találkozni a Huawei erős indiai felhasználóbázisával, szóval valószínűbb, hogy ez csak egyes itteni fórumozók képzeletének szüleménye inkább.
-
Giovan!
addikt
válasz
#88470784 #30 üzenetére
Igen de szegény windowsmobile-nak nem volt 1-2 milliárdos piaca ahol már befutottak, a saját áruházzal, biztos vásárlókkal (kína+ környező országok india, malájzia, thaiföld és rengeteg más ország a régióban stb ).
Ezt az indiai befutottságot másik topikban már megcáfolták, a 2.58%-ra szerintem nem lehetnek túl büszkék, ezen várhatóan a HMS csak rontani fog.
Azt sem értem, miért maradnának hűségesebbek mondjuk a maláj Huawei felhasználók, mint az európai társaik. Ha nincs app, az őket is negatívan érinti, nem értem miért feltételezed, hogy a márkahűség az ő körükben nagyobb lenne.Amiben viszont egyetértünk, az a kínai piac stabilitása. Mivel Google eddig sem volt, az ottani userek kb. semmit sem éreznek a szankciókból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest