- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Mobil flották
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Eleve használhatatlan a mutató amiket linkel, mivel sok régebben kiadott Huawei is szerepel benne, amin még van GMS. Akkor lesznek használhatóak az adatok, ha már csak Google nélküli Huawei telefonok lesznek forgalomban. Például ha vesz valaki az előző P szériából egy P30-at, akkor azon még simán van Google így nem mond semmit a statisztikában.
-
7Heads Drago
veterán
Gondoltam én balga, hogy ha valamit linkelsz azt elfogadod tényként de ezek szerint mégse.
Én sehol se írtam Indiáról. csiribá nyilván mellényúlt az országok felsorolásával az lett volna az érdekes hogy nem csapsz le rá mint a véres húsra.
Grafikon értelmezés nem megy? Pedig egyszerű leolvasni a számokat. Csak az egeret kell mozgatni a grafikonon.
Usa [link] 2019 jan. 0,76% 2019 szept 1,23% 2020 márc 1,01%
Europa: [link] 2019 jan. 16,97% 2020 márc 18,1%
Magyarország: [link] 2019 jan. 26,82% 2020 márc. 29,46%
Worldwide: [link] 2019 jan. 7,87% 2020 márc. 10,7%
Szóval nem hogy esett, hanem még nőt is. Jelen állás szerint még van márkahűség.
Még szerencse hogy van olyan ország ahol esett a mutatójuk. Nyilván belinkeled mindet.All: Ellenben ennek a topiknak a HMS-ről, Moreapps-ról kellene hogy szóljon, de megint sikerült be offolnotok a témát. Kérek rá mindenkit hogy ezt vegyük figyelembe.
Nyilatkozat Kresmár Csabától a Hms-sel kapcsolatban: [link]
-
7Heads Drago
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Akad az AppGalleryben egy hasznos alkalmazás HMS-es mobilokra, amelyik tematikusan és naprakészen összefogja a legfontosabb appokat, több forrásból dolgozva.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest