- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Oksa Én elfogadom ezt.
És most akkor mi legyen? Szabad még a topikba beírni vagy megtiltjátok?All: Ki kötelezz rá hogy vegyél P40-et vagy bármi mást? Vagy hogy használj HMS-es telot? Sőt felőlem ne vegyél "kínai" telot, persze a legtöbb ott készül, vagy tartalmaz kínai alkatrészt. Sőt tartok tőle hogy a PH szabályzata azt se írja elő hogy az ilyen utálatos kínai hms rendszerű telokról írt cikkek alá kötelező lenne hsz-eket írni. Aki akar az ír, aki nem az nem. De az hogy itt fent picsogtok mint egy kisgyerek az oviban annak mi az értelme? Engem érdekel a telo és az ezzel kapcsolatos hírek. És van megoldás sok problémára még ha nektek ezt nehéz is elfogadni.
Nem érhető el egy app hms alatt. pl banki: Ha fent lenne rá az app AG-ben miben változtatna ez a hozzáállásotokon? Semmiben, mivel Huawei, kínai és nyilván elfogják lopni az adataidatak. (legalábbis szerintetek) Pont ugyanilyenek lesznek a hsz-etitek akkor is.
Kész óvoda ami itt megy.Nem véletlen, hogy szolgáltatóknál híre sincs a P40 szériának: Az Eu-ban már megjelent több szolgáltatónál is. Sztem meg nagyon is valószínű hogy nálunk is bekerül majd. Az előrendelési szakasz még csak most zárul be. Illetve mivel ilyen helyzet még nem volt, gondolom a szolgáltatóknak is át kell gondolniuk mit hogy. De ha nem lesz engem az se érdekel, mivel a készülék spec.-ói ettől nem változnak semmit se.
Mercel:
-
Fall-N
veterán
Azt sem értik meg, hogy aki nem márka függő annak a Huawei a saját boltjával nem alternatíva. Meg minek kössem magam egy gyártó boltjához (alkalmazás vásárlás), ha instabil lábakon áll. Az AppGallery mellett egyelőre egy márka a Huawei áll. A GMS az összes többi márkán elérhető. Ha esetleg befuccsol az egész akkor kidobott pénz lenne. Mind a telefon, mind a megvett alkalmazás is. Főleg ha lenne a jövőben egy jobb ajánlat más gyártótól. Ezt GMS mellett bármikor megteheti az ember, Huawei mellett aligha.
A bukás egyelőre borítékolható. Ebben a formában nem vonzó ajánlat egyik Huawei telefon sem. A kamerát kenhetem a hajamra, ha szoftveres oldalon be vagyok határolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest