Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
Es eljott a hegesztes napja. Adott egy B2000-es Vodafone router, halistennek simlockmentes.
Telenoros kartyaval mukodott, igaz csak DC-HSPA+ volt, pedig itt az LTE antenna velem szemben. Valoszinuleg kis csomagban van a tesztsim.Fogtam a dan firmware-t es upgradeltem arra. Hosszas turelmetlen varakozas utan...
Dan firmware fogadott. Resetelni nem reseteltem, igy az elozoleg beallitott jelszoval be tudtam lepni (angolul tud a firmware).
telenornal a net apn-t kell beallitani, vodafone-nal az internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net apn-t.Lett antenna settings menupont, azt irja dugjam ra az antennat mielott atrakom kulsore.
Egyelore ennyi, szereznem kellene egy LTE kepes sim kartyat. Nincs Pécsett valaki?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma LTE hálózatokon üzemelő, erős, stabil és sokoldalú routert küldött a Huawei. Nem is olcsó, kérdés, hogy megéri-e az árát.
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest