- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Szoftveresen nincs gond a telefonnal. Sőt ha elolvasod a tesztet. Olyan dolgok vannak gyárilag, ami nagyon jól tud jönni root nélkül. Sony után kész felüdülés, hogy minden működik, rendesen. Üzemidő mesés. A kamera nem egy nagy dobás. De más appal állítólag az is jobb. (A kijelző lehetne egy 5-újjat érzékelős. Ez a gyenge láncszem.)
-
Permet Elek
senior tag
Elárulod, mitől is hulladék?
Degeczi: Érdekes módon senki nem panaszkodik, hogy félrenyomna stb. De még 1 ember beírta, hogy a navigációs programja nehezen kicsinyít/nagyít. Amúgy lehet állítani 2helyen is a kijelző érzékenységet. Ki kell próbálni, neked mi a megfelelő beállítás. Senki nem tagadja, hogy nem a legprofibb. De nekem csak bizonyos játékoknál van gondom. Pl tower defenses játéknál se teszi mellé a tornyokat. Ahol gyorsan kell huzogatni az ujjam, ott előfordul, hogy nem veszi be. Ennyi gondom van csak az érzékenységgel, mióta maxra húztam a csúszkát a mutató sebességénél. És beállítottam az érintés és tartás késleltetés menüpontot is a nekem megfelelőre.
-
joci86
senior tag
Az Y330-as nem jó viszonyítási alap. Az hardveresen sosem volt kiemelkedő a kategóriájában, az Y550-es viszont az árához képest elég jól felszerelt.
Szerintem hivatalos 5-ről még álmodozni is felesleges, a Huawei nem éppen arról híres, hogy az olcsóbb készülékeket frissíti. Már egy 4.4 alapú Emotion UI 3-nak is nagyon lehetne örülni.
Custom ROM szerintem lesz rá, már csak a Snapdragon 410-es miatt is. Szinte biztos, hogy valamit akarnak majd kezdeni a 64 bites adottsággal, az már más kérdés, hogy a RAM elég lesz-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest