- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
XtremLor #682 üzenetére
Valami user error lehetett, beragadt app. vagy hasonló. Este már ne volt rajta a Cleanmaster, illetve a régi kari volt benne.
Átdobtam az enyémbe. A telómban leformáztam. Ezután 20:30-05:45 között használtam, kint a szabadban, dzseki külső zsebben, nagyon hideg volt. 3G bekapcsolva, telefonálás vagy 10 perc, emailek csekkolása, kicsi net. A Motorola telómban 7%-ot!!! merült csak a teló.
Most beraktam a kolléga Huawei telójában, és abban is leformáztam. Most már abban is jól működött. -
Permet Elek
senior tag
válasz
XtremLor #625 üzenetére
A telefon nagyon jó. Kamera nem annyira. A kétujjas érzékelő, nem a legjobb. Nem olyan érzékeny mint ami több újjat képes érzékelni. +ha túl közel van a két új, az egyiket képes elfelejteni. Én elvagyok vele gond nélkül, igaz a subway surfing-et nem lehet élvezhetően játszani e miatt, de túlélem. Máshol nekem még nem okozott gondot. De olvass visszább. [link]
Igaz Degeczi volt aki nagy hangot adott a dolognak. De látszik, hogy túloz, mert a linkelt képen is jól látszik, hogy követi mindkét újjat, csak a narancssárga kör hiányzik, de a követővonal és a sárga paraméterek ott vannak. Csak nagyon közel dobja el az egyiket, az enyém legalább is. Ezzel a programmal. Nem centikre.
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest