- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
#51736960 #614 üzenetére
Végülis mindegy mennyi a ram, ha megy a teló, csak le kell mondani a normális multitaskingról. De ez nem az y300 hibája. Inkább a Huawei-t nem értem, hogy ennyi ram-ra miért erőltetik az új rendszert. Mert ugye g300-nál legalább a lehetőség megvolt, hogy GB-vel használd (és őszintén szólva én nem sok előnyét láttam az ics-nek), és akkor bőven 200mb szabad ram felett indul a rendszer és 150 alá is ritkán megy. Itt meg JB van és kész. Gondolom már sokan leírták, de pár ezer forint pluszért ha 1giga ram lenne benne, akkor tényleg nagyon tuti lett volna ez a készülék. Bár még így is megéri ennyiért. De mondom megint, ez nem g300 vs y300 hozzászólás akart lenni, csak nem értem, hogy miért így kellett ezt megcsinálni.
-
Tv
senior tag
válasz
#51736960 #611 üzenetére
Nem is a sebességre gondoltam konkrétan, hanem a memóriahasználatra. G300nál sajnos ICS alatt már induláskor is csak 150mega szabad ram volt. miután pár alkalmazás futott, kicsit használva volt a rendszer ez lement 70-80megára, ami egyszerűen kevés. Persze itt lehet más a helyzet.
-
Tv
senior tag
Jó teló lenne, csak nem lett volna szabad kényszeríteni a felhasználót a JB használatára. Ugyanaz a helyzet mint a g300-nál. GB alatt még teljesen elég a fél giga ram, de ICS-nél már erős problémák vannak. Itt viszont nincs GB lehetőség sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest