- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
contaxg
veterán
Egy nap után rájöttem, hogy lehet SMS-t diktálni a telcsinek... hát ez nagyon király!
Reggel óta 70%-on van az első töltés utána telcsi. Kb 7-8 hívás és 40-45 perc böngészéssel illetve logikai játékkal a BKV-én.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
user112
senior tag
Miért van a Beállítások - Alkalmazások-nál is email fiók beállítás meg a Fiókoknál is? Ez utóbbiban van a gmail fiókom amit fel kellet vennem, de nem szeretném használni. Aqua-t használok. Vagy ezekbe is fel kell vennem?
-
nrbii
tag
válasz simikeeee #1510 üzenetére
Én még nem próbáltam a gyári recovery-t, valahogy így nézett ki?
-
colonell
senior tag
Valahogy így néz ki igen,megéri megnézni a gyárit,hogy ha esetleg felvetül benned a romcsere akkor tudd,hogy mennyivel jobb a custom,plusz sokkal több benne az opció ami nagyon jó jöhet ha becrashelne a telefon,nem egyszer hoztam vissza halálból androidot customrecovery segítségével.Konkrétan nem tart semeddig sem,annyi idő mintha kikapcsolnád meg bekapcsolnád a telót,plusz amennyit nézelődsz a recoveryben,véletlen elnyomni sem tudsz semmit mert minden opciót meg kell erősíteni
(#1487) milangfx
Ahogy elnézem kb 2 perc sem visszazárni a BL-t ha a nyitása garivesztéssel járna nem jelent nagy gondot,főleg így,hogy nem csak parancssorból lehet végezni toolkitek meg rosebbtudja még mi telepítésével hanem olyan egyszerűen,hogy olvasni tudó entitás is meg tudja csinálni
A linken amit küldtem /ha működik is/ felhívom a figyelmed a romcsere és systempart wipe esetén újra kell végezni a műveletet,tehát sokkal több vele a mókázás[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz colonell #1517 üzenetére
Igen, nem nagy móka visszazárni, de arról volt szó, hogy nem a BL nyitása, hanem már a kód kérése is garivesztéssel jár, mert bekerül az IMEI, stb. valami adatbázisra. Komolyan nem tudok ennél többet. Sony oldalán is utalnak rá, hogy mennyire biztonságos a zárt BL, ne nyisd ki, csak ha tudod mit csinálsz, mert olyan károkat okozhat a hardverben, ami megvonHATJA a garanciát. Huawei leírásában meg még ennyi sincs.
Még mindig nem értem a toolkites mizériát. Be lehet írni parancssorba is mindent, csak akkor SDK-nak telepítve kell lennie, vagy az adb fájlokat tartalmazó mappából (ahol a .bat fájlok is vannak) kell nyitni a parancsort. De akkor már értelemszerűen a legegyszerűbb a duplaklikk a .bat-ra.
Perpill megvagyok custom recovery nélkül is, bár nem ártana egy mentéshez... Még nem néztem meg alaposabban.[ Szerkesztve ]
-
nrbii
tag
válasz colonell #1517 üzenetére
Csak azért csodálkoztam, mert az előző telefonomon, a ZTE Blade-n a gyári recovery annyi volt, hogy megjelent egy FTM felirat. Azon custom ROM-ot használtam és persze ClockWorkMod Recovery-t, ezért csodálkoztam nagyon, mert a CWM-re emlékeztet ez a gyári. Mármint megjelenésben, tudásban semmiképp.
Egyelőre még hagyom stock állapotban a telefont, valahogy ezen nem érzem úgy, hogy kellene a root jog. Elég jól összerakott telefon.
Sőt, két év Launcher Pro használat után ez a gyári Emotion UI nekem nagyon bejött. Már majdnem egy hónapja használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve minden téren. Smooth, meg tetszik ez a filozófia, hogy minden kint van egy asztalon. Korábban mindig ment a filózás, hogy elég fontos-e egy adott app ahhoz, hogy kitegyem az asztalra... Aztán kiraktam, és évente megnyitottam egyszer. Aztán töröltem... Majd újra kitettem, mert megint kellett. Így legalább egyszerű mint egy faék a rendszer. Csak azért írom ezt le, mert mindenki fikázta, legyen már itt egy pozitív vélemény is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
OT990-en sincs gyári recovery, illetve semmire se jó, és az az <3e> tényleg a cwm-re hasonlít.
Nem rossz ez az Emotion UI, csak egy gyenge copy szerintem, ráadásul nincs túl kiforrott állapotban. lsd. újrarajzolások.
Akkor már ott van a MIUI féle launcher, amit rendesen lehet témazni, testre szabhatóbb, stb... -
colonell
senior tag
válasz 0xmilan #1518 üzenetére
Én a kódot már lekértem,úgyhogy unlock meglesz
Mondjuk szerintem az elég gáz, hogy megnézed hol vannak egy bankba kamerák és egyből le is sittelnek bankrablásért...Szoftveresen nem lehet tönkretenni a Huaweit, amit egy customrecovery-vel ne lehetne megcsinálni, hardveresen pedig csak a gari lejártával lesznek problémák
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, a MIUI felülete is kísértetiesen hasonlít az iOS-re. (Vagy az emotion-re gondoltál? Mindegy, mert mindkettő..) Egy ideig
két héthasználtam. Nem olyan rossz, ha ez a stílus jön be, de nekem jobban kézre áll a hagyományos, alkalmazásindítós fajta...(#1522) colonell Rossz hasonlat. Kódot azért kérsz, mert nyilván használni akarod, de a kamerát megnézheted úgy is, hogy eszed ágában sincs rabolni. Persze gyanúra ad okot.
[ Szerkesztve ]
-
pwolf1977
csendes tag
Nézegettem ezt a telefont a T-mobile-ban, de egy nagyon idegesítő dolgot tapasztaltam. Ha gyorsan húzom jobbra-balra az ikon lapokat, akkor valamiért egyszer csak megáll a jobbra-balra lapozás, utána hiába húzom az ujjam a kijelzőn nem történik semmi. Állítottam a lapozási effekten is, de ott is mindig előjött ez a probléma. Megnéztem a Telenor-ban is egy másik telefont, ott is ugyanezt produkálta. Ha az ikonok alatti sávban húzom az ujjam, akkor meg van amikor meg sem mozdul a lapváltás. A feleségem Galaxy Mini 2-jével nincs ilyen gond, az mint állat úgy váltogatja az egyes ikon lapokat...
-
nrbii
tag
válasz pwolf1977 #1525 üzenetére
Én még nem tapasztaltam ilyet, de még ha így is lenne, a launcher választása rád van bízva, olyat teszel fel, amilyet szeretnél, azoknál biztosan nem lesz ilyen gond. Azt mondják, ez az Emotion UI nincs még kiforrva, bár nekem eddig 100%-os, tetszik, szeretem, jól teljesít.
-
contaxg
veterán
válasz cserri18 #1515 üzenetére
A Huawei beviteli módszert ki kell kapcsolni a beállításoknál, majd visszalépve már feketének kell lennie a billentyűzetnek. A space gombot folyamatosan nyomva ez az ablak fog felpattanni...
Itt a Google hangalapú gépelésre kattintva átvált egy mikrofonra a kijelző és szép tagoltan el lehet neki mondani ékes magyarsággal az üzenetet. Internet kapcsolat szükséges a bevitelhez.
De most nézem, hogy van egy mikrofon jel a space mellett...
Megyek és kipróbálom azzal is...[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz contaxg #1527 üzenetére
OK, a mikrofonnal a címzett nevét tudtam bemondani...
Érdemes megnézni a képen a töltöttségjelzőt kb. 24óra után
-
contaxg
veterán
Na ez tök jó...
Hogy váltasz át ilyenkor a címzettről, a szövegmezőre?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
peestike
őstag
sziasztok!
kipróbáltam a kikapcsolva ébresztést. tényleg működik jól, de a bekapcsolásnál a nyomorult t-mobil zenére már felkel a jónép szerintem.
nagyon idegesítő+hangos is....
érdeklődnék a hozzáértőknél, hogy netán jól gondolom e azt, hogy a gagyi zenélő tmobile szarságot csak root-nál lehet lecserélni/törölni/kikapcsolni?
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
contaxg
veterán
Jó hír! Az Apple kompatibilis headsettel simán helyettesíthető a gyári füles.
-
st6969
őstag
(Talan bug?) Kihangositva probaltam telefonalni vezetes kozben. Kicsong...nem veszik fel, hangposta bekapcsol...Gyorsan lenyomnam...de a kepernyo le volt zarva. Mire kioldottam, mar ketyegett a percalapu hivas. Jo lenne, ha ilyenkor nem zarna le. (Persze lehet hosszabb idot megadni, nalam 30s...)
-
sgergi
veterán
Törölgettem a kamerahangokat, viszont a fókuszáláskor hallható hangot (csiripelés) nem találtam meg. Tudja valaki, hogy az hogyan törölhető?
-
Bootsyka
tag
Ha beállítok egy adott személyhez egyedi csengőhangot (akár gmail-es akár a telefonon lévő contacthoz), és mondjuk gépről töltöm a telefont, vagy valamit rádobok az SD-re, majd leveszem, folyton visszaállítja alapértelmezettre őket. Jah és a csengőhangok a teló memóriájában vannak.
Nagyon idegesítő hogy állandóan állítgatni kell...Ez tuti nem normális...
Valaki tudja, hogy lehet ezt a problémát megoldani?Lumia 530 DS
-
Sicilian
addikt
Fényképezésnél lehet valahol állítani, hogy milyen mappába tegye a képet ?
Vagy ha új témát akarok fotózni, új mappába pakolja a képeket..nothing is true everything is permitted..
-
Graphics
Jómunkásember
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Készülök venni egy függetlent az Edigitaltól.
Érdeklődnék milyen a telefon ?
van e valami komolyabb hibája hardveresen vagy szoftveresen?
Erre is vannak custom romok? vagy nem érdemes buherálni mert tudja amit kell...
rootolni lehet?
Az akku az 1900 vagy 1700 mah-es?
A külföldi fórumon többen panaszkodnak
hogy nagyon halk a csengetési és a hívás hangereje is, és nem tiszta a beszédhang ..ez valóban igaz?
köszi.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Graphics
Jómunkásember
válasz silvergod #1548 üzenetére
- Telefon jó, ár/értékben mindneképp, néha vannak döccenések, leginkább az Emotion UI miatt / más launchert kell használni / Nova, Holo
- Custom rom-ok még nincsenek
- Akksi jó, és erős 2020mAh 6 rated capacity 1950mAh
- Csengetési hangerő csengőhangtól függően erős, és halkságra nem panaszkodok, éles és hangos, beszédhanggal is minden rendben.Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
nrbii
tag
válasz silvergod #1548 üzenetére
A beszédhang a legtisztább hangminőségű, amivel valaha találkoztam, pedig elég sok telefonom volt. A hangereje is csúcs, itt bent a házban kénytelen vagyok minimumon vagy (minimum + 1)-en használni, annyira hangos. Úgyhogy nem hogy gond lenne vele, egyenesen a legjobb.
A csengetési hangot (maximum - 1)-en használom, pedig az előző Androidos telefonomat maxon tartottam mindig. Ez is jelent valamit. Meg fogod hallani, hidd el.
Szerintem stock állapotban is nagyon jól használható a készülék, bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest