- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
na rendeltem egy ilyen készüléket webshop-on. csütörtökön megkapom ha igaz. )) csak én vehetem át? akkor ha épp dolgozni fogok abban az időben, mikor hozza a futár, s nem vagyok otthon, visszaviszi?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz whiskeys #2852 üzenetére
ha t-s webshopbol rendelted akkor átveheti más is,legalábbis nekem mindig,családtagok is átvehették.(gls futárral amugy is nagyon jok a tapasztalataim)
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
whiskeys
őstag
webshop szerint csak én vehetem át... délután dolgozom s ott nem érek rá ilyenre sajna... visza nem lehet mondani valahogy? s megrendelném családtag nevére aki otthon is van mindig.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz 0xmilan #2854 üzenetére
ez a hivatalos verzio...a valoság meg hogy ebben az évben is vettem már át párom nevére rendelt telot,és ö is az én nevemre rendeltet.(természetesen feltöltökártyás verzioban)
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
whiskeys
őstag
válasz Dr_Senkihazi #2856 üzenetére
hátha 2 előtt kihozza s akkor átvehetem én. azt mondták a szállitási napon hivjam őket s akkor a futár kihozza remélhetőleg 2 ig.
-
joiner007
aktív tag
-
tigipuf
senior tag
válasz whiskeys #2862 üzenetére
Én sem a Székesfővárosban lakom elég sok helyen van ám már .Egyébként semmi gondom a futárokkal,de pl, ha az ember melózik mondjuk egy jó hangos munkahelyen ,akkor egész nap eszi az ideg meg a telót lesi nem-e hívta már a futár,hogy itt vagyok.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
silvergod
őstag
válasz tigipuf #2861 üzenetére
no belépek a szervizelendő telók táborába
régen irtam hogy nagyon halk a hang,ma bevittem ...mondom mi a hiba ...nem is nagyon akartak hinni
no akkor ott egy y200(mert a 300 elfogyott) csináljunk egy tesztet nem létezik hogy ennyire gyengét tennének bele ha a 200 jól szól esetleg,akkor ebben is van olyan minőségű .......ezt helyeselték
ugyanannál a gyári hangnál full hangerőn üvöltött az enyémhez képest .....meghallotta,kiült a döbbenet az arcára egyből mondta..áááá ezt ad be szervizre ez tényleg nagyon halk...ugye-ugye
most 2-3 hét elválás..
remélem nem ugyanúgy adják vissza "nálunk jó" szöveggel...
mert akkor mérges leszekIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ZSOOLT2
tag
Hali!
Gondolkodom a ZTE Blade 1-em lecserélésén, a Lenovo A820, és a Huawei Y300 közötti döntéshez kérnék segítséget:A Prohardveres cikkekben szerepel néhány benchmark eredmény (Antutu, Smartbench), ezek szerint az A820 kb. dupla akkora teljesítményű, mint az Y300. Ezek a programok mennyire megbízhatóak szerintetek? Tényleg ekkora különbség van a két telefon közt? (Tudom, hogy 2 mag vs. 4 mag)
Készít esetleg valaki főzött ROM-okat a PH fórumon ehhez a telefonhoz?
A válaszokat / segítséget előre is köszönöm!
Zsolt
-
-
joiner007
aktív tag
válasz ZSOOLT2 #2866 üzenetére
Én is blade 1 ről váltottam. És hát az egy jó rommal itt-ott alázza a huaweit.
igen ekkora a különbség a 820 4 magos 1 giga rammal. a huawei 2 magos 512-vel. 820-on nincs flash villanó. Minden másban jobb. Mondom úgy, hogy nekem y300-am van. Lenovot honnan szereznéd be? Mert ha kína akkor a gari ugye lutri.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz ZSOOLT2 #2871 üzenetére
Én is blade1-ről váltottam, és meg vagyok elégedve ezzel.
Nagyon jó kis teló a blade, egyedül a proci volt már lassú nekem, és ez pont abban jobb (600->700 / 2x1000). Akkut kellett volna vennem már, és az annyiba került volna, mint amennyibe ez, így nekem ez egyértelmű volt.
A többi csak szoftver kérdése.
ROM-ok biztos lesznek majd ehhez is, de ez gyárival is sokkal jobban használható mint a blade.
Sajnos van 1-2 dolog ami a régi androidban jobb volt, de biztos erre is lesz/van megoldás...... -
suste
veterán
válasz ranger69 #2875 üzenetére
az ok, inkább az zavar, hogy ha valakinek a laptopjára feldugnám kicsit tölteni a telót, akkor egyből felcsatolja a tárhelyeket.....vírus, adatbiztonság, stbstb
ez így elég gáz szerintem
egy nyamvadt kérdést feltehetne igazán a csatolás elött....
tabletodnál feldobja a kérdést, vagy csak az értesítési sávban kell kiválasztani az USB-s módot? -
silvergod
őstag
az első naptól kezdve kérdezi nekem is hogy miként akarom csatlakoztatni....ott valamit te állítottál el.
de csinálj egy gyári visszaállítást és hátha....ma beadtam szervizbe ráírták hogy hangszóró és rezgő hiba
kíváncsi leszek mi lesz vele 2 hét múlva...szerintem semmiIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
laca54
csendes tag
Hello mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem az Airdroid nevű progit, de nem tetszik, s le szeretném törölni. Itt jön a bibi, hogy nem engedi. Az eltávolítás nevű gomb nem aktív, úgy néz ki mint a gyári appoknál. Ilyenkor mi a teendő?
Vegyétek tárgytalannak, valami megkergült, mert most meg engedi törölni.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz joiner007 #2882 üzenetére
nekem nem kérdezi meg
most megnéztem,és miután rádugom a laptopra, egyből felcsatolja a pc-re, pedig az értesítési sorban a beálításokban be van pipálva a mindig kérdezzen rá
az is elég gáz, hogy nincsen olyan lehetőség itt, hogy ne csatolja sehogy, mert ha lenne, akkor ezt állítanám be (ez a menüpont egyébként rádugás nélkül elérhető valahol szerintetek?)
lehet, hogy ez T-mobile-os vacakolás?
neked honnan van a teló? független vagy valamelyk szolgáltatós?[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Kezdetek óta olvasom a fórumot. Root, stb már megvolt. Nagyon jó a telefon, de nem értem egyesek akkuidejét.
Hogy jön valakinek ki a 2-3-4 nap (vagy még több)?Nekem a max a talán 2 nap. De átlag 1 nap,
Napi max 1-3 óra wifi, folyamatos 3G, 4 email cím folyamatos szinkron (kb. 60-100 email jön naponta), kb. 30-60 perc telefonálás, és általában max 3 óra kijelzőhasználat.
Tudok valami olyan programot amivel meglehetne nézni, hogy van-e valami ami szívja az aksit? Mert oké sokat használom, de nem annyira, hogy naponta tölteni kelljen.
Minden ötletet szívesen fogadok és előre is köszönöm.
-
randrew
csendes tag
válasz opeter87 #2886 üzenetére
...folyamatos 3G...
Minek a folyamatos 3G? Szükséges az állandó adatforgalom? Milyen térerőd van 3G használatakor?
Telefonáláshoz 2G-t használva alig merül az akksi, még közepes vagy gyengébb térerő mellet sem. A 3G használata -főleg gyenge térerő esetén- zabálja az akksit. Csak az adatforgalom idejére érdemes bekapcsolni....olyan programot amivel meglehetne nézni, hogy van-e valami ami szívja az aksit?...
Ezeket telepítsd és hagyd futni legalább egy fél napig, de inkább egy napig (ami nálad kb. egy töltési ciklus...):WakeLock Detector és GSam Battery Monitor.Egyébként mi a gondod az 1 napos üzemidővel? Az általad leírt használat nem csak ezt a telefont, de a nála 4-5x drágább márkamobilokat is napi töltésre kényszerítené. Aki kíméli a telefontját, annak azt hosszabb üzemidővel hálálja meg a készülék. Ez egy mobiltelefon, amivel lehet böngészni, leveleket olvasni, navigálni, zenét hallgatni, filmet nézni, fényképezni és akár játszani is. Ettől függetlenül a fő funkciója mégis csak a telefonálás és az üzenetküldés lenne. Az összes többi funkció nem a fő funkciója egy mobiltelefonnak, még egy okostelefon esetében sem. Alkalomszerűen igénybe véve az okos funkciókat és a processzort terhelő alkalmazások használatát elkerülve nem nagy ördöngösség a 4-5 (vagy még ennél is több) napos üzemidő elérése. Számítógépet, játékkonzolt, fényképezőgépet, stb nem lehet vele helyettesíteni, nem arra tervezték.
[ Szerkesztve ]
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
Chappy
tag
Valaki meg tudná nézni hogy a telója appokat kilőve a legújabb antutu benchmark alatt hogy teljesít (nem a tesztadatok kellenek, hanem Mo-n árult telefon, tudom babonás vagyok). Előre is köszi!
Egyébként ilyesmi telóre lenne szükségem: [link]
-
-
Graphics
Jómunkásember
Vannak igények... Hát ezt még egy HTC One X se fogja teljesíteni... Épp múltkor néztük 13-14 ezret hoz.
Én most akarok MTK6589-es négymagost venni, az fog hozni 12-13 ezret... Jóeséllyel, az általad kívánt értéket a 150+ ezres telók hozzák Snapdragon 600-800-assal, esetleg az S4/One/Xperia Z /ZU
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
contaxg
veterán
válasz randrew #2890 üzenetére
Főleg, hogy az Antutu oldalán a legnagyobb mért score kb. 21000. De azért jó lenne egy 31000-es...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Habib[HUN]
senior tag
Saját aksi tapasztalatok.
Én átlagosan naponta töltöm a telefonomat. 3G, napi kb fél óra wifi hotspot. Beszélgetés elhanyagolható mennyiség. Ezen kívül főleg böngészés, hangouts megy. Ezzel az igénybevétellel erre kell számítani. Akinek 3-4 napig is eléldegél a telefonja az már szénné butítja. Minimális adatforgalom, minimális használat. Kis túlzással oda minek okostelefon Persze nem sértésnek szántam. Mindenkinek a saját igényeihez kell szabni a telefonszokásait. Nekem a ketyere fő kommunikációs, internetes eszköz. Maga a telefon és sms szolgáltatása huszadrangú. Nem ezen van a fő hangsúly. -
ranger69
tag
Nálam is pont úgy működik, ahogy nálad és nekem sem tetszik. Tableten, amin volt már 4.0, 4.1, 4.2-es android is ugyanúgy megy, ahogy a Bladen is ment: az értesítési sávban megjelenik az USB-eszköz csatlakozása és azt kiválasztva lehet be/kikapcsolni az USB-tárat. Tehát ez nem ICS/JB függő.
-
contaxg
veterán
válasz Habib[HUN] #2894 üzenetére
Erre egyébként egy wifis Nokia S40 rendszerű telefon is elég. A C3-asom egy hétig kacagva megy úgy hogy állandóan online van és szinkronizálja a Gmail fiókomat. Közben egy kis rádió, zene is bejátszik a hívások mellett.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz contaxg #2896 üzenetére
Na meg még egy apróság szívja az aksimat Könyvolvasás. Az viszont elég szép mennyiségben. Regények, tankönyvek... holnap záróvizsgázom. Így melóhelyen a telefon a legjobb tanuló eszközöm. Az utóbbi 2 évben mobilon kb 40-50 könyvet biztos elolvastam.
Amúgy egy hibája azért van a ketyerének. Tud ám melegedni, de tényleg durván. Fél óra játék után már illik lerakni. Igaz bumper védi, ami negatívan befolyásolja a hőleadást. De előtte is tudott már kellemetlen hőfokot elérni. A múltkor Pesten navigáltam vele. A végén kézbe vettem, és nem kicsit volt meleg. Másnál is ennyire fűt? Nem vészes csak érdekes.
A C3 hiába jó üzemidővel rendelkezik. Nem rossz kis telefon, de nem én igényemre van szabva. Az Edge nekem kicsit lassú. Főleg hogy Wifi hostpot-nak is használom a ketyerét .)
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Habib[HUN] #2897 üzenetére
Jahhh a kijelző fogyasztja szerintem a legtöbbet!
Kindle vagy vmi hasonló azért jobb erre?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz contaxg #2898 üzenetére
Persze, hogy jobb. Viszont kevésbé mobil. Napközben egy üzletben dolgozom. Sokkal egyszerűbb egy telefonon olvasni, mint egy tableten, vagy readeren. Hamarabb zsebreteszi az ember ha ügyfél jön. Míg egy nagyobb eszközt ilyen tekintetben macerásabb kezelni. Könnyebben el is lopják ha nem figyel oda az ember. Az előző telefonom 3.2 colos volt. Azon is lazán olvastam Nem igazán bántja szerencsére a szemem.
Amúgy meg mindig a kijelző a legnagyobb fogyasztó. -
NoMagix
addikt
válasz Habib[HUN] #2894 üzenetére
Nálam is elketyeg 3-4 napot!
Otthon van net, természetesen nem a telefont nyaggatom olyankor, a melóhelyemen is majd' egész nap gép előtt ülök, megint nem tépem szét a telefont, hogy frissítsen a gmailre, stb.
Nem lógok a fosbukon (ezeket valóban letiltottam) és nem küldözgetek kényszeresen képeket mindenről mindenkinek...Minek nekem "okos" (ez amúgy is elfuserált jelző szerintem) telefon?
Pl.: vásárlás közben csekkolhatom az árakat, ha találok valami jónak tűnő dolgot, vagy leutazom vidékre és kell a GPS vagy internet, a gyerek tud játszani rajta (és én is )
tudok mobil tv-t vagy filmet nézni, sok egyéb programot kipróbálhatok, amikor szükség van rá használhatom, stb..
De ez az eszköz még mindig csak telefon számomra!
De nem vagyunk egyformák! ez a lényeg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest