- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
A beállítások hangkimenetet próbáld átállítani de én ahogy feltettem alapbeállításon tökéletesen működik,kivéve ha headsettel beszélek mert akkor valóban halk a másik fél mivel nem a füles "hangszórója" van neki megadva alapból
esetleg még api beállítások,amit amúgy is mond ha nem működik megfelelően(#2693) tsabeekaa Nem tudom nekem,elég evidensnek tűnik,hogy ha backupot akarok készíteni a backup opcióra megyek rá majd megerősítem
-
littlelion21
addikt
Jól látom a hogy a telenorvégoknál egy "hangyabokányit" megdrágult (vagy eddig is ennyi volt)?
-
addikt
válasz littlelion21 #2702 üzenetére
A kártyás ár 38k volt eddig is, előfizusokat meg nem figyeltem eddig se.
-
suste
veterán
-
sicc33
aktív tag
A telefont soha nem kapcsolom ki, bár ha arra azt érted, hogy ha nem használom megnyomom a power gombot, akkor kikapcsolom. A wifi csak akkor megy, ha éppen kell (email, google play). Valójában csak telefonálásra és sms-re használom. Az összes többi szolgáltatása alkalomszerű. Volt azért példa arra is, hogy 1,5 nap alatt merült le, de az még a vásárlása közelében történt. Ugyanezzel a használati mószerrel a ZTE Blade nálam 2-2,5 napig bírta. Hát én egy "low end user" vagyok ... Az igazság az, mindenre van céleszköz otthon, munkában, útközben .... Majdnem elfelejtettem, mobilnetes kapcsolat sem vagyon. Gyakorlatilag butafonként funkcionál.
[ Szerkesztve ]
-
RaVal
tag
válasz littlelion21 #2702 üzenetére
Megdrágult az előfizus, nem kicsit. Én még 19.990 Ft-ért vettem djuice-nál 2-3 hete, most ott 34.990 ugyanazzal a tarifacsomaggal.
-
r3nat0
csendes tag
Dload mappát felmásolom az SD-re, majd a Rendszerfrissítésben a frissítés sd-ről opciót választom.
Ez már működik? Mert nemrég még nem lehetett feltenni a gyári romot. (T-mobil os teló)[ Szerkesztve ]
-
theczar
csendes tag
Üdv!
A telefonon szeretném rajta hagyni a gyári ROM-ot, de szeretném letörölni a facebookot az accu weathert és még pár dolgot. Lehetséges?Hogyan? Advanced task killerrel próbálok spórolni az akksi üzemidején és RAM-ot felszabadítani mindig. Gyári ROM használata mellett még miket javasolnátok? -
lecsobacsi
csendes tag
Azta'! Még én is 19.990-ért vettem a Telenornál, és 38.000 lett volna praktikummal. Most 35.000 előfizuval, 50.000 Ft Praktikummal!!!! A független meg 42.000???
theczar:
A Facebook nem gyári program, simán törölhető, nem kell hozzá root. Az időjárást csak letiltani lehet. Task Killert nem érdemes használni, ezt már a 0. hozzászólásban részletezték[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz lecsobacsi #2712 üzenetére
van facebook a gyári ROM-ban is, max a frissítés törölhető, az eredeti csak tiltható
(legalábbis az enyémben: T-mobile)theczar:
a programok letörlésével nem nyersz több RAM-t, mintha letiltanád őket
szóval tilts le mindent amit nem használsz (persze az alap rendszerprogramokkal óvatosan, inkább guglizd ki mi mire való)[ Szerkesztve ]
-
kareszm
tag
Akkor nem véletlen fogyott el a független. Megint...
-
updog
őstag
válasz fireman123 #2717 üzenetére
sajnos már el is fogyott náluk újra.. a rendelés után rögtön felhívtak, hogy sorry, szóval korrektek meg minden.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
törölt tag
akkor még én is időben vettem 38-ért
-
kareszm
tag
Nem akarok riogatni senkit se, de van, ahol már ennyiért adják a függetlent!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz cserri18 #2726 üzenetére
A laptopom is elég gyakran csinálta, látszólag minden ok nélkül, mert az összes telefonon jól ment a wifi.
Wifi Analyzer-rel meg tudod nézni a csatornákat és ha túl zsúfolt a környék, akkor segíthet, ha csatornát váltasz. Nekem ez oldotta meg. -
ErMg
csendes tag
Sziasztok mit tudok csinálni ha a telefon nem áll fel? csak huawei feliratig jutok el :S t-mobile os verzió
[ Szerkesztve ]
Huawei Ascend Y300-100 T-mobile :))
-
randrew
csendes tag
Végső lehetőségként marad a factory reset. Ez minden adatot töröl a telefonról és a gyári alapbeállításokat állítja vissza. Előtte vedd ki a memóriakártyát, az azon tárolt adatokat így megmentheted.
A factory resethez:
1. telefon legyen kikapcsolva (Fast Boot esetében vedd ki az akksit pár másodpercre)
2. nyomd le egyszerre a HANGERŐ FEL gombot és a POWER gombot és tartsd lenyomva, amíg az Android logó meg nem jelenik
3. a menüből válaszd a wipe data/factory reset opciót (hangerő gombokkal lépeget) és nyomd meg a POWER gombot
4. az ezután megjelenő kérdésre válaszolj: Yes -- delete all user data
5. amikor végzet a törléssel, válaszd a reboot system now-t
6. a telefon dolgozik és gyári alapbeállításokkal újraindul--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
kovacs196
csendes tag
Vk dobjon már egy progit plííz, ami kimondja a hívó fél nevét !!!!
Svox nem jó. -
randrew
csendes tag
válasz 0xmilan #2731 üzenetére
Nem kell kivenni a microSD-t, semmi köze hozzá.
Elvileg tényleg nem töröl a kártyáról semmit, de azzal sem csinál bajt a felhasználó, ha a biztonság kedvéért kiveszi azt a reset idejére,
A kivételre egy másik ok: a bekapcsolás után a kártyát átnézi a rendszer, ami -a kártyán lévő adatmennyiségtől függően- eltart egy darabig. A reset utáni első induláskor inkább arra kíváncsi a kérdező, hogy a rendszer működőképes állapotban feláll vagy sem. De ez egyéni vélemény.--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
pumpa1w3
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, telenoros készülékem van és továbbra is keresek működő,letölthető viber alkalmazást.
Ha tud valaki írja meg legyen szíves akár priviben is. -
Bass
addikt
Telenoros vagyok és a marketről letöltött verzióval semmi baj,hibátlanul fut.A készülékem függő csak rootolva van BL nyitás nélkül.
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kareszm
tag
válasz pumpa1w3 #2734 üzenetére
Viber linkek : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244571
Frissített Romokkal már nincs gond a Play-ből letölthetővel sem.
-
bazsimano
őstag
sziasztok! valami minosegi es jo tokot jo aron hol talalok?
-
colonell
senior tag
válasz bazsimano #2745 üzenetére
Én Eazycase-t vettem rá (övrefűzhetős, bőrhatású) 2000-ért 2hét után szétszakadt és a telenornàl az eladó nem is tudott pontos méretben adni, kicsit nagyobb volt. Majd megnéztem munkatársnőm G300-asra való tokját, megkértem,hogy hozzon nekem is egyet mert az meg pont méret volt 1500-ért meghozta a teltone márkájút ami felépítesre ugyanaz eredeti bőr, jobban bírja eddig
Viber:
Gondoltam megnézem már magamnak,mert az új viber nem működött haver S-Advence-én leszedtem a 2.3.3-asat kipróbáltuk pár sms meg beszéltünk 3-4percet hiba nélkül,majd beszéltem 12 percet rendes hálózatról és hallottak rendesen Igaz én már 100%-osan az ownmodded FYM 1.4-et használom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest