- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
válasz
Lacika0002 #3254 üzenetére
Wifi működik vele?
-
shootme2
senior tag
válasz
jakabtamas #3216 üzenetére
Az sd kártyára tedd fel az új B898 szoftver dload mappáját majd kikapcsolt állapotban nyomd a hangerő le a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre így frissíti a szoftvert ugyanúgy mint a Beállítások - tárhely - szoftverfrissítés menüből.
Ebben az új romban másabb kernel van ezért nem megy az oc kernellel meg kell várni amíg ehhez is írnak. -
shootme2
senior tag
Az új romhoz új recovery.img is kell. Amit linkeltem abban már az új van azzal a módszerrel működik a recovery és a root is. Ha mindent azzal csinálsz jó lesz. Ha be akarsz lépni a recovery-be akkor a gyors boot legyen kikapcsolva.
somé: Van recovery az új rom-hoz bármilyen nehéz is megértened.
-
shootme2
senior tag
Az sd kártyára tedd fel az új szoftver dload mappáját majd kikapcsolt állapotban nyomd a hangerő le a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre így frissíti a szoftvert ugyanúgy mint a Beállítások - tárhely - szoftverfrissítés menüből. A recovery-t pedig ezzel a módszerrel tedd fel. Ebben benne van a root-olás menete is ha ezt nem akarod akkor az utolsó pár sort hagyd ki és csak az első linkről tölts le.
-
shootme2
senior tag
Komoly nekem is ez van fent és igen ez az új rom. A redőnyről tényleg eltűntek a kapcsolók de widget-ként kirakhatóak.
(#3158) jakabtamas: Nekem van backup-om de a felrakása után a Huawei Ascend feliratnál nem jut tovább a telefon. A netről is letöltöttem egy backup-ot és azzal is ugyanaz a helyzet.
(#3173) somé: Van recovery...
-
shootme2
senior tag
Azt írtad hogy a frissítés után nincs recovery és hogy nem lép be recoverybe. Ebből nem derül ki hogy már próbáltál rá frissítés után recoveryt feltenni. De igazából mindegy is. Le lett írva hogy ehhez az új fw-hez új recovery is kell én belinkeltem neked az új recovery-t tartalmazó csomagot már kétszer azzal telepítetted? Ha nem csináld azzal és működni fog.
-
shootme2
senior tag
Én így csináltam.
Csak saját felelősségre...
- Töltsd le a két szükséges zip fájlt:
[link]
[link]
- Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez az USB kábellel.
- Meg fog jelenni egy új CD meghajtó a Sajátgépben. Menj be a Drivers mappába, és telepítsd fel az adb_drivert.
- A root...zip fájlt csomagold ki valahova a számítógépeden.
- A Superuser...zip-et másold fel a telefonra, a microSD kártya gyökérkönyvtárába - de ne csomagold ki!
- Kapcsold ki: beállítások > alkalmazások > gyors bootolás
- Kapcsold be: beállítások > alkalmazások > alkalmazásfejlesztés > USB hibakeresés
- Csatold le a telefont az usb kábelről, majd kapcsold ki a telefont.
- Tartsd _egyszerre_ lenyomva a bekapcsolás gombot és a hangerőszabályzók közül a halkítást kb. 10 másodpercig.
- Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. (Ha driver települ a csatlakoztatás után, várd meg, amíg lefut a telepítés.)
- Indítsd el a korábban kicsomagolt root...zip fájlban található mappából a root...bat fájlt.
- Ha minden rendben zajlik, néhányszor entert kell nyomni a batch fájl futása során, más teendő nincs.
- Miután lefutott a batch fájl, csatold le a telefont az usb kábelről, és vedd ki az akkut.
- Tartsd lenyomva a hangosítás hangerőszabályzót és a bekapcsolás gombot, ÉS miközben lenyomva tartod őket, helyezd vissza az akkut. A gombokat közben ne engedd el egészen addig, míg a képernyőn azt nem látod, hogy...
- a recovery mode-ba jutottál. Itt a hangerő le-fel gombokkal tudsz navigálni, a bekapcsolás gombbal tudsz okézni.
- Válaszd az "install zip from sdcard"-ot.
- Válaszd ki a Superuser...zip-et
- A következő menüben válaszd a "Yes - Install..."-t
- Ha végzett, válaszd a reboot opciót.
- Miután újraindult és bebootolt a telefon, töltsd le a Google Play áruházból a Root-Checker alkalmazást. Ezzel ellenőrizheted a rootolás sikerességét. -
shootme2
senior tag
válasz
jakabtamas #3148 üzenetére
Custom rom után sem megy fel a 889. Van egy cwm-es backup-om majd megpróbálom azzal. Egyébként szerintem teljesen jó ez a frissítés mintha több szabad ram-om és belső tárhely-em lenne vele a gyári app-okat pedig vissza lehet tenni.
-
shootme2
senior tag
válasz
Lacika0002 #3123 üzenetére
És működik is?
-
shootme2
senior tag
Látom többeknek recseg a hátlap. Két ilyen telefon van a közelemben a sajátomon kívül és mind a háromnak recseg a hátlapja. Duplára hajtottam egy post it-et és kivágtam belőle egy kis téglalapot majd beraktam a képen látható kis lyukba utána felraktam a hátlapot és azóta nem recseg.
Más: clean base rom 5 fut a telefonomon amiben másabbak az ikonok és a feloldó képernyő is másabb mint a gyári. Hogy lehetne rávarázsolni a gyáriét?
-
shootme2
senior tag
válasz
360xbox360 #2852 üzenetére
Vissza lehet tenni a gyárit. [link]
-
shootme2
senior tag
Üdv
Valaki el tudná magyarázni hogy hogyan kell aroma file managerrel oc kernelt feltenni és ram expandert beüzemelni? Ha valami gond lenne vele vissza lehet tenni az eredeti kernelt? A telefon rootolt.
2 hete próbálok választ kapni sikertelenül jó lenne ha megoldódna. -
shootme2
senior tag
Sziasztok
Ha felteszek egy oc kernelt utána vissza tudom tenni az eredetit? Tehát lementhető a telefonról vagy letölthető valahonnan az eredeti?
Aroma file manager-el hogy lehet feltenni? Procit nem akarom húzni RAM Expander végett kellene. -
shootme2
senior tag
Sziasztok
Töröltem a számomra felesleges appokat a telefonról de maradt még egy néhány. Google csevegő, letöltések, alkalmazás telepítése, óra (ha ez magába foglalja az értesítési területen található órát akkor ezt nem törölném) ezeket hol találom? Ha felteszek egy oc kernelt utána vissza tudom tenni az eredetit? Tehát lementhető a telefonról vagy letölthető valahonnan az eredeti?
KöszönömÜdv
-
shootme2
senior tag
válasz
shootme2 #2324 üzenetére
Sziasztok
Töröltem a számomra felesleges appokat a telefonról de maradt még egy néhány. Google csevegő, letöltések, alkalmazás telepítése, óra (ha ez magába foglalja az értesítési területen található órát akkor ezt nem törölném) ezeket hol találom? Ha felteszek egy oc kernelt utána vissza tudom tenni az eredetit? Tehát lementhető a telefonról vagy letölthető valahonnan az eredeti?
KöszönömÜdv
-
shootme2
senior tag
Sziasztok
Töröltem a számomra felesleges appokat a telefonról de maradt még egy néhány. Google csevegő, letöltések, alkalmazás telepítése, óra (ha ez magába foglalja az értesítési területen található órát akkor ezt nem törölném) ezeket hol találom? Ha felteszek egy oc kernelt utána vissza tudom tenni az eredetit?
KöszönömÜdv
-
shootme2
senior tag
válasz
jakabtamas #2155 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A garanciás kérdésre valaki tud biztosat?
-
shootme2
senior tag
Helló
ROOT-al kapcsolatban lenne pár kérdésem.
-Garancia vesztéssel jár? Ha jól tudom vissza lehet vonni a root-ot de a garancia nem tudom megmarad-e.
-Jelenleg egy csomó gyári program (google+, térkép, stb.) ott van a ram-ban amit nem használok ha ezeket törlöm akkor több ram-nak kéne szabadon maradnia szerintem. Tehát a szabad ram mennyisége megnövelhető vele?Üdv
-
shootme2
senior tag
Helló
Milyen headset való hozzá? Rádugtam egy sony ericsson spiro gyári 3.5 jack headsetet de szörnyű hangja van sima mikrofon nélküli fülessel jól szól de mikrofon is kéne...
-
shootme2
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat. A válaszaitok alapján ami nekem fontos benne azzal semmi gond, ez lesz a választott.
Elég kedvezményes áron jutnék hozzá úgyhogy árban nincs versenytárs csak az OT-985. -
shootme2
senior tag
Megnéztem a témaindító írást de én tulajdonosOK gyakorlati tapasztalatára lennék kíváncsi nem egy emberére aki néhány napot használta. Annyi szabadidőm nincs hogy órákat keresgéljek ezért is tettem fel inkább a kérdést így egy hsz-ben össze lennének szedve a fontos dolgok eddig úgy tudtam erre való a fórum de ezek szerint tévedtem.
-
shootme2
senior tag
Helló
Volna egy néhány kérdésem a készülékkel kapcsolatban.
-Az érintője milyen? Jól kezelhető? Nem érzékel félre? Kijelzője szép?
-Használat közben nem lassú? Nem akadozik vagy fagyogat?
-Ha nagyrészt telefonálásra van használva mennyit bír az akku?
-A wifi nem gyenge vagy veszti el a jelet?
-GPS nem gyenge vagy veszti el a jelet? Androidos navi programokat rá lehet tenni?
-Az anyagminőség rendben van? Nincs sok gond a telefonnal?
-Angry Birds, normálisabb játékok mennek rajta?Több véleményt is várok több szem többet lát...
A másik telefon amit kinéztem egy Telenor One Touch C (Alcatel One Touch 985) van valaki akinek van/volt mind a kettő össze tudta hasonlítani a kettőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest