- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
husziahazban #1096 üzenetére
Én durván a megjelnés óta használom, júniusban vettem. Nekem leginkább annyi tűnt fel, hogy az akksi a barátom lett, a kezdeti ellenérzések után.
Egyébként már az EMUI 3.0 -tól is lesznek érdembeli változások.
dragonfx:
Lassan lesz egy összefoglaló, csak nem nagyon volt időm csinálni, meg a gépem is hanyatt esett, szóval volt gondom mostanában... Objektív összefoglalóra gondolok, plusz végfelhasználói véleményekre.Mielőtt véglegesbe bekerülne, ezt felteszem egy blogba, hogy mindenki tudja véleményezni és ha minden rendben van, akkor bekerül a helyére.
Evil Snowman:
Egy várható árat nem tudsz mondani, hogy mire lehet majd számítani a karkötőnél? Sacc sem gond. -
dragonfx
veterán
válasz
husziahazban #1096 üzenetére
na csak igen azert kerdem mert ez a teszt nagyon lehuzza. de a user tapasztalatok jobbanerdekelnek.
en is nyomkodtam media.ba es meg se doccent soha mint a villam.ezert allok tetovan ez a teszt olvasasa utan.... -
husziahazban
csendes tag
válasz
husziahazban #998 üzenetére
Ja látom másik topic!
-
törölt tag
válasz
husziahazban #960 üzenetére
Kicsit visszanézel (max. 2 oldalon belül), akkor ott találsz pár dolgot ezzel kapcsolatban, mikesa szerintem elég korrekten leírta.
Amúgy 3 firmware jött ki a telefon bejelentése óta. Az elsőt már minden megjelenő telefon megkapta. 2. csak vodánál van eddig, 3. meg még úgy tudom csak németeknél hódít, de netről be lehet szerezni és könnyen meg lehet oldani. Utóbbi amúgy a B126. Amúgy sanszos, hogy mostanában várható valami új dolog is, illetve az EMUI 3.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest