Hirdetés
- Google Pixel topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Én durván a megjelnés óta használom, júniusban vettem. Nekem leginkább annyi tűnt fel, hogy az akksi a barátom lett, a kezdeti ellenérzések után.
Egyébként már az EMUI 3.0 -tól is lesznek érdembeli változások.
dragonfx:
Lassan lesz egy összefoglaló, csak nem nagyon volt időm csinálni, meg a gépem is hanyatt esett, szóval volt gondom mostanában... Objektív összefoglalóra gondolok, plusz végfelhasználói véleményekre.Mielőtt véglegesbe bekerülne, ezt felteszem egy blogba, hogy mindenki tudja véleményezni és ha minden rendben van, akkor bekerül a helyére.
Evil Snowman:
Egy várható árat nem tudsz mondani, hogy mire lehet majd számítani a karkötőnél? Sacc sem gond. -
dragonfx
veterán
válasz
husziahazban
üzenetére
na csak igen azert kerdem mert ez a teszt nagyon lehuzza. de a user tapasztalatok jobbanerdekelnek.
en is nyomkodtam media.ba es meg se doccent soha mint a villam.ezert allok tetovan ez a teszt olvasasa utan.... -
husziahazban
csendes tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Ja látom másik topic!
-
törölt tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Kicsit visszanézel (max. 2 oldalon belül), akkor ott találsz pár dolgot ezzel kapcsolatban, mikesa szerintem elég korrekten leírta.
Amúgy 3 firmware jött ki a telefon bejelentése óta. Az elsőt már minden megjelenő telefon megkapta. 2. csak vodánál van eddig, 3. meg még úgy tudom csak németeknél hódít, de netről be lehet szerezni és könnyen meg lehet oldani. Utóbbi amúgy a B126. Amúgy sanszos, hogy mostanában várható valami új dolog is, illetve az EMUI 3.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi