Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz Cunaja #6403 üzenetére

Ja, így én is látom, de mivel nekem nem működött nem is tudtam próbálni.

Közben éjjel arra is rájöttem, hogy ha csak azt teszem a könytárakba amin változtatni akarok csak az fog változni.

Így most újra egy szűz 2.3as témálval kezdem. (Black god) és csak azt teszem bele ami kell.

Porterocka
    Igen, nekem is kifgejezetten tetszenek. a 2.3 témák közül kettő volt ami normális ikonokat tertalmaz és nem kínai gyerek ikonok. Vagy nem egykaptafára minden kék vahy barna vagy vaj színű.
    A powersave és a black god. Azért is jó, mert közben 3.0 alatt ezeknél lehet a zárképernyő ikonokat cserélgetni mert előjön egy opció hozzá. Viszont újra meg kell keresnem, mert éjjel nézegettem és nem emlékszem hol találtam meg. :D :D

MÁS:
    Használati tapasztalat. 3.0 alatt érzéketlenebb a kijelző. Mivel az inteligens tokon, az átlátszó lapján, egyszerűen 100ból 1szer sikerül felvenni a telefont. Ébresztőt kikapcsolni lehetetlen.

Jó lenne rá egy frissítés. Mert ez a tok hasznos tud lenni, de így nyitoigatni kell, ami pont az előnyét veszi el az int-toknak. 2.3 alatt ezek majdnem annyira érzékenyen működtek mint a saját kijelzője. Kesztyűmőd nélkül.

törölt tag

válasz Cunaja #6403 üzenetére

Szépek ezek a mappák.

------

"Komoly" árváltozások a Telenor -nál:

"Huawei Ascend P7

két éves L kategóriás előfizetéssel 0 Ft (-20 Ft)
    két éves XXL kategóriás előfizetéssel 0 Ft (-20 Ft)"

Új hozzászólás Aktív témák