Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Én is ezt csinálnám, de ilyet nem tanácsolhatok, mert nem tudom mi lesz az eredménye. Viszont más lehetőség nem nagyon van, mert szerintem reggel 6 -kor is így fog állni, ha csak addig le nem merül.
Zsoltg4s:
Amúgy érdemes a letöltést is megismételni, lehet hibás a fájl. Vagy leginkább másolás közbeni hiba, mert ha a tömörített fájl lenne hibás, akkor nagy valószínűséggel meg sem lehet nyitni.Wipe gondolom meg volt telepítés előtt, az SD -t pedig leformáztad és csak a frissítést tetted rá, de bekapcsolt állapotban már nem volt a telefon utána? Tehát amikor betetted az SD -t, akkor már csak a 3 gombos frissítéssel indítottad el?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest