- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #5506 üzenetére
Én is ezt csinálnám, de ilyet nem tanácsolhatok, mert nem tudom mi lesz az eredménye. Viszont más lehetőség nem nagyon van, mert szerintem reggel 6 -kor is így fog állni, ha csak addig le nem merül.
Zsoltg4s:
Amúgy érdemes a letöltést is megismételni, lehet hibás a fájl. Vagy leginkább másolás közbeni hiba, mert ha a tömörített fájl lenne hibás, akkor nagy valószínűséggel meg sem lehet nyitni.Wipe gondolom meg volt telepítés előtt, az SD -t pedig leformáztad és csak a frissítést tetted rá, de bekapcsolt állapotban már nem volt a telefon utána? Tehát amikor betetted az SD -t, akkor már csak a 3 gombos frissítéssel indítottad el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest