Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
válasz
üzenetére
Először a leírtak alapján elkezdtem a rootolást, de a rootgenius megállt 25%-nál. A Kinguser ott volt a menüben újraindulás után, de a root jogot nem adta meg. A rootgenius is azt írta, hogy nincs root jog. Ekkor csináltam egy teljes resetet, felraktam a CWM recoveryt, majd a külső sd-re a Supersu zippet, kikapcs. Igen, az összefoglalóból is az a zipp tölthető le. Kikapcs, kétgombos újraindítás, recovery módban, ekkor már nem a gyári, hanem a Cwm recovery fogadott, ott már van lehetőség flashelni a zippett.
Remélem tudtam másoknak is segíteni. Az egész művelet, nincs öt perc.
Ja, a set_immutable.list -et nem töröltem, odáig nem jutottam el a rootgenius miatt. De a root jogokat így is megadja a progiknak. Pl. Titanium Beckup.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HP 65W töltő eladó
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest