- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ON:
Igen, mindenképp. Azon kívül úgy tudom, hogy szeptember környékén várható P7 -re az Emotion UI 3.0, ami már nagyon hasonlít az Android L-re. Kíváncsian várom. Ezen kívűl a telefon minőségét, használhatóságát javító frissítések is kerültek, kerülnek majd fel, tehát frissíteni érdemes.
Részben OFF:
Amúgy már Kínában is törnek előre a Kínai mobilok, ami az utóbbi időben nem volt jellemző. Azt pedig ne feledjük el, hogy ő a világ legnagyobb felvevőpiaca. Jelenleg ha nem is a Huawei van ott az élmezőnyben, de amit a Xiaomi produkál, lehagyva az Apple -t, lassan beérve a Samsung -ot az nem rossz. Tehát szerintem néhány ember véleményével ellentétben a Kínai telefonoknak igenis vagy jövője, egyre jobban fejlődnek ki az onnan kikerülő márkák és szerintem egyre többen leszünk itthon is Huawei használók. Nemsokára szerintem a szolgáltatókhoz is bekerül más Kínai cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ANNO 1800
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő