- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #3442 üzenetére
Nem használom, feladtam.
Anno, neki ugrottam tanulmányozni, de rájöttem, hogy sokat kell tanulnom ahhoz, hogy ne csak romboljak, hanem építsek így ezt meghagyom másnak.
Pláne mert szétszóródnék a sok dolog közt. Lásd kocsit is építem, mikrovezérlőt, lásd PIC rendszeresen programozom, kis apró dolgok miatt, pl kocsiba mindenféle kényelmi dolog, már amennyire időm engedi, mivel ez is hobbi csak.
Így bármennyire is tetszene telefont személyre szabni, el kell fogadni, hogy vegy csinálok valamit rendesen vagy sehogy. Féltudás a legveszélyesebb.A root nekem csak arra kell, hogy egyes programok amik ki tudják használni, lásd backup, vagy file kezelő, vagy task killer, jobb hatásfokot érjen el. De mélyebbre nyúlni nem akarok. Csak néha sikerül a kíváncsiságomból adódóan, és akkor szívok.
(De tanulom komoly erőfeszítések árán, viccen kívül, hogy amihez nem értek teljesen azt ne akarjam piszkálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest