- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja
üzenetére
1., Igen az én véleményem ahogy írtam is.(szerintem) Kérdezett egy véleményt, kapott választ. Gondolom ez így helyes. Ellenben nem írtam oda, hogy ez a többség vagy kisebbség véleménye. Hanem csak annyit, hogy az enyém.
Pont ezért nem írom, oda hogy ez a többség véleménye.Nem írtam többes számot(bár baráti körömben többes szám) Had ne én döntsem el, hogy hány ember véleménye, meg azt sem írom, hogy más véleménye félre vezető vagy sem.Hardverileg valóban nincs két tök egyforma telefon, de valóban, kétszer nem léphetsz ugyan abba a folyóba, ergo lényegében akkor minden telefonra külön kellene optimalizálni. Ha már szőrözünk a szavakon.
Lollipop a P7-en nem stabilabb. Fele ennyi szívás nem volt a 609-el már az elején se. Mellesleg 852-t sikerült már kilőni míg a 609-et nem. Egyébként nem használok már olyan alkalmazást ami a telefonhoz nem passzol vagy bele kell nyúlni, jó ideje rootolva sincs.
Lolli újabb rendszer, de több alkalmazás instabil rajta, fórumon soroltam hónapokon át a hibákat. Mire a megoldás az, hogy 852 alatt az alkalmazás nem jó. Ugyan ezen alkalmazások másik márka Lollipoján működnek. Vagyis nem kizárólag az alkalmazás a hibás.
GPS és érzékelő vezérlők, csak annyiban érdekes, hogy ott látványos is a hiba.De hagyjuk.
Ha te nem csinálod a V5-öt akkor lényegében nincs normálisan használható lolli a p7re.De a gyári rendszerek közül a B609 stabil rendszer ha tetszk vagy sem, a 852 egy nagy kaki.lehet szépíteni, meg magyarázni de ez a tény és akár mennyire lehet újabb, az elavult a stabilabb. Ez nem fog változni, mert nem frissítenek.
Bosszantó ha napi 6 alkalommal szaladsz hibába, míg a régivel sose.Hogy kinek mi kell az egy dolog.
Vagyis ha nem használod azt ami a rendszeren rossz, akkor a rendszer jó?
De ha zavar, hogy 852 olyan részét megtaláltam és tapasztalom amit a userek facebookozás, meg zene hallgatás közben nem tapasztalják, nem probléma nem írom le.
Úgyis jön a 11es és már 4 számmal lemaradunk, vagyis nem oszt, nem szoroz, hogy jó vagy sem a b852
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest