Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jozsó

tag

válasz zeon.hu #20056 üzenetére

Köszi. A B839-et honnan és hogyan rakom fel? Ha bent van az összefoglalóban elég, ha arra hivatkozol fél szóval, én nem találtam.

A korábbi root meg olyan volt, hogy először teljesen jól működött, aztán fokozatosan elfelejtette (ilyet még nem láttam, pedig már jópár telefont rootoltam. Először csak nem akart továbbiakban root jogot adni semminek, de ami régen kapott az még működött, aztán felraktam az EMUI 3.0-át, amire szinte teljesen elfelejtette a rootolást, bár néhány alkalmazás még továbbra is úgy működött.) Szóval ezek mellett vajon kell bootloadert nyitni, vagy sem?

A gps-t reggel megtalálta. Szóval még azt is hozzátenném a közös információ halmazhoz, hogyha ilyen problémád van, akkor:

- [GPS test]
    - tedd ki az ablakba 15 perc - 2 óra időtartamra
    - Lehetőleg mindezt reggel csináld.

Utána egy darabig jó lesz.

Ja és azt tudtátok, hogy 50 fok felett nem tölt az akkumlátor? A tegnapi műhold keresés során kint volt az erkélyen, és mégha direkt nap nem is érte elég meleg volt. Aztán behoztam és fel akartam rakni töltőre. Egy pillanatra felvillant a töltés, majd abba is hagyta. Mikor az aksi hőmérséklet lement 49 fokra simán elkezdte tölteni.

Új hozzászólás Aktív témák