- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz
thozso #20528 üzenetére
Én feltennék egy régebbi 4.2-t hátha jo lesz. Ha nem akkor nem kizárt hogy valami olyat átirt amit nem tudunk trölni egy ujratelepitéssel erre meg elvileg a twrp megoldást nyujt szal tegyél fel szerintem egy 4.2-t elöször is. Utána ha nem jo akkor teljes törlés twrpvel. Utána meg sajnos szerviz :/
-
duvi
nagyúr
válasz
thozso #20525 üzenetére
A B506 valóban kínai rom. Hogy raktad fel a B512-t? Helyi telepítéssel vagy három gombos módszerrel (lásd fenti Téma összefoglalóban)? Telepítés előtt volt hard reset? Ettől függetlenül, szerintem a töltésnek és az usb kapcsolatnak illene működnie.
(#20526) Thth
Ha jól sejtem, akkor TomWexX kolléga a legtapasztaltabb MIUI használó a P6 topicban. Emlékeim szerint ő is egy régebbi V5 romot használ, mert az újakkal neki is gondja volt. De inkább kérdezz rá nála, az a tuti. -
duvi
nagyúr
válasz
thozso #20515 üzenetére
"a számítógép ismeretlen eszköznek látja" Csatlakoztatáskor legyen aktív a telefon kijelzője. Elvileg kapsz egy felugró ablakot, ahol kiválaszthatod a csatlakozás típusát. Itt válaszd ki a HiSuite módot és a telefonról feltelepül a szükséges driver és keretprogram a számítógépedre. Az első indítás után frissítheted is a HiSuiteot. Ezek után már fel kell ismernie a telefont a számítógépnek és közben töltenie is kell (kéne). A telefon micro usb csatlakozója nincs elkoszolódva? Sokszor előfordul a nyitott csatlakozóknál. Zsebben hordva is telemegy szösszel, kosszal ami csatlakozási problémákat okozhat. Sűrített levegő vagy alkoholos fogpiszkáló segíthet ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest