Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brockey

csendes tag

válasz Brockey #1835 üzenetére

Ma megjöttek Kínából a május 8-án rendelt tokok. Kézbefogás után is ajánlom mindenkinek, nagyon elegáns, jó az anyagminőség is, már tavaly augusztus óta ilyent szerettem volna. Ellenkező irányba hajlik a mágneses záró fül, mint az eddig használtban (az első lapra van rögzítve és onnan hajtható a hátsó lap alá). Végre van kivágás jobb oldalon a hangerőgomboknál és a ki-bekapcsoló gombnál (az eddiginél csak tapogattam a gumitartó oldalát, hogy hol lehetnek). A nejem eddigi tokján nem volt elöl-felül-középen kivágás a hangszórónak, ezért csak kihajtott állapotban lehetett hallani a másik felet, most ez is megoldódott.
    Aki tud várni egy hónapot, annak ajánlom, mert tényleg jó minőség. Mostanában nem néztem, de tavaly augusztusban (de még azt hiszem, januárban sem) nem találtam itthon semmilyen oldalon hasonlót. Amit találtam, az 4-5.000 Ft-ért volt + kiszállítás, és messze volt attól, amilyent én szerettem volna. Most 10 hónap után nem tudom, mi a helyzet, de ez darabja 1500Ft-ba került (most 1800Ft), még a hülyének is megéri, hát még nekem:)
    Nem akarom bántani a hazai forgalmazókat (általában én is a hazait preferálom, még ha kicsit drágább is), de nem tudom, miért nem lehet hasonló minőséget itthon is kapni (ha már 5-6000Ft-ot kifizettetnek érte). Jó, tudom, nem elterjedt telefon, tavaly meg pláne nem volt az.
    Hogy ne kelljen keresgélni:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák