- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
válasz
Brockey
üzenetére
Ma megjöttek Kínából a május 8-án rendelt tokok. Kézbefogás után is ajánlom mindenkinek, nagyon elegáns, jó az anyagminőség is, már tavaly augusztus óta ilyent szerettem volna. Ellenkező irányba hajlik a mágneses záró fül, mint az eddig használtban (az első lapra van rögzítve és onnan hajtható a hátsó lap alá). Végre van kivágás jobb oldalon a hangerőgomboknál és a ki-bekapcsoló gombnál (az eddiginél csak tapogattam a gumitartó oldalát, hogy hol lehetnek). A nejem eddigi tokján nem volt elöl-felül-középen kivágás a hangszórónak, ezért csak kihajtott állapotban lehetett hallani a másik felet, most ez is megoldódott.
Aki tud várni egy hónapot, annak ajánlom, mert tényleg jó minőség. Mostanában nem néztem, de tavaly augusztusban (de még azt hiszem, januárban sem) nem találtam itthon semmilyen oldalon hasonlót. Amit találtam, az 4-5.000 Ft-ért volt + kiszállítás, és messze volt attól, amilyent én szerettem volna. Most 10 hónap után nem tudom, mi a helyzet, de ez darabja 1500Ft-ba került (most 1800Ft), még a hülyének is megéri, hát még nekem
Nem akarom bántani a hazai forgalmazókat (általában én is a hazait preferálom, még ha kicsit drágább is), de nem tudom, miért nem lehet hasonló minőséget itthon is kapni (ha már 5-6000Ft-ot kifizettetnek érte). Jó, tudom, nem elterjedt telefon, tavaly meg pláne nem volt az.
Hogy ne kelljen keresgélni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő