- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg ő phablet kategória akar lenni. Bár manapság már ki tudja... Szóval ebben az értelmezésben nem hozható az árazás egy kategóriába.
Azt sem szabad elfeledni, hogy a G2 több mint 1 éves készülék, és nem egészen itt kezdett árban, ahol most tart. Ahogy a P7 sem, ha házon belül nézzük a szolgáltatós készülékek között. G7 -nek meg ez az induló ára. A gyártók meg sosem fogják azt nézni, hogy a kínálatban még bent lévő (esetleg kifutó) modellek milyen áron mennek. Így akkor folyamatosan csökkenének az készülékek árai. Nem reális.
Az viszont biztos, hogy a legtöbb ember nem ezt fogja venni, ha pl. a G2 -t állítja vele szembe.
Hawk02:
Azt szerintem nem fogod tudni itthon érvényesíteni (ez esetben). Márkánként ez igen változó. A legtöbben az Expansys papírját sem fogadják el.Korábban én ezt már kérdeztem a Huawei -től, de miután máshonnan vásároltam, így az Expansys -t nem kerestem meg. Egy részlet a Huawei Device Hungary válaszából:
"Utánanéztünk a kérdésének, és a saját garanciajegy az Expansys esetében sem jelenthet problémát. Ami fontos, hogy a készülék magyar disztribútortól származzon (S&U, IRD), akkor nem lehet gond a garanciával."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest