Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz joey04 #61 üzenetére

Elvileg ő phablet kategória akar lenni. Bár manapság már ki tudja... Szóval ebben az értelmezésben nem hozható az árazás egy kategóriába.

Azt sem szabad elfeledni, hogy a G2 több mint 1 éves készülék, és nem egészen itt kezdett árban, ahol most tart. Ahogy a P7 sem, ha házon belül nézzük a szolgáltatós készülékek között. G7 -nek meg ez az induló ára. A gyártók meg sosem fogják azt nézni, hogy a kínálatban még bent lévő (esetleg kifutó) modellek milyen áron mennek. Így akkor folyamatosan csökkenének az készülékek árai. Nem reális.

Az viszont biztos, hogy a legtöbb ember nem ezt fogja venni, ha pl. a G2 -t állítja vele szembe.

Hawk02:
    Azt szerintem nem fogod tudni itthon érvényesíteni (ez esetben). Márkánként ez igen változó. A legtöbben az Expansys papírját sem fogadják el.

Korábban én ezt már kérdeztem a Huawei -től, de miután máshonnan vásároltam, így az Expansys -t nem kerestem meg. Egy részlet a Huawei Device Hungary válaszából:

"Utánanéztünk a kérdésének, és a saját garanciajegy az Expansys esetében sem jelenthet problémát. Ami fontos, hogy a készülék magyar disztribútortól származzon (S&U, IRD), akkor nem lehet gond a garanciával."

Új hozzászólás Aktív témák