- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Nagyvonalakban futottam át az írást, de a konklúziót azt végig elolvastam, s egyet is értek vele:
"....Az NVIDIA lényegében a HTPC-k szegmensében kiegyenlítetté tette az AMD és az Intel között dúló harcot, hiszen az AMD 780G-hez hasonlóan egy közel tökéletes chipsetet készített. Innentől kezdve a vásárlónak nem kell kompromisszumot kötnie, és szabadon, szimpátiája alapján választhat a különböző platformok közül. Mindazonáltal az ideális HTPC szerintünk továbbra is AMD processzor köré épül, mert ár/teljesítmény mutatójával az Intel/NVIDIA párosa fölé kerekedik. Az alacsony fogyasztású Athlon processzorok teljesítménye bőven elegendő erre a célra, a 780G (de a GeForce 8200 is) pedig szintén megfelelő sebességet nyújt. Az árakat nézve viszont elég nagy a különbség, az Intel processzorai drágábbak, és ugyanez igaz az alaplapokra is..."
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
Viszont most először a játékos grafikonokat nehezen tudom értelmezni, hogy melyik csík melyik konfigot jelenti
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest