- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Nagyvonalakban futottam át az írást, de a konklúziót azt végig elolvastam, s egyet is értek vele:
"....Az NVIDIA lényegében a HTPC-k szegmensében kiegyenlítetté tette az AMD és az Intel között dúló harcot, hiszen az AMD 780G-hez hasonlóan egy közel tökéletes chipsetet készített. Innentől kezdve a vásárlónak nem kell kompromisszumot kötnie, és szabadon, szimpátiája alapján választhat a különböző platformok közül. Mindazonáltal az ideális HTPC szerintünk továbbra is AMD processzor köré épül, mert ár/teljesítmény mutatójával az Intel/NVIDIA párosa fölé kerekedik. Az alacsony fogyasztású Athlon processzorok teljesítménye bőven elegendő erre a célra, a 780G (de a GeForce 8200 is) pedig szintén megfelelő sebességet nyújt. Az árakat nézve viszont elég nagy a különbség, az Intel processzorai drágábbak, és ugyanez igaz az alaplapokra is..."
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
Viszont most először a játékos grafikonokat nehezen tudom értelmezni, hogy melyik csík melyik konfigot jelenti
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest