- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Nagyvonalakban futottam át az írást, de a konklúziót azt végig elolvastam, s egyet is értek vele:
"....Az NVIDIA lényegében a HTPC-k szegmensében kiegyenlítetté tette az AMD és az Intel között dúló harcot, hiszen az AMD 780G-hez hasonlóan egy közel tökéletes chipsetet készített. Innentől kezdve a vásárlónak nem kell kompromisszumot kötnie, és szabadon, szimpátiája alapján választhat a különböző platformok közül. Mindazonáltal az ideális HTPC szerintünk továbbra is AMD processzor köré épül, mert ár/teljesítmény mutatójával az Intel/NVIDIA párosa fölé kerekedik. Az alacsony fogyasztású Athlon processzorok teljesítménye bőven elegendő erre a célra, a 780G (de a GeForce 8200 is) pedig szintén megfelelő sebességet nyújt. Az árakat nézve viszont elég nagy a különbség, az Intel processzorai drágábbak, és ugyanez igaz az alaplapokra is..."
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
Viszont most először a játékos grafikonokat nehezen tudom értelmezni, hogy melyik csík melyik konfigot jelenti
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest