Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nálad aztán vannak bajok.
-
Laci.M
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Esküszöm kár, hogy nem lehet hozzászólást kiröhögni. Ennyi hülyeséget rég hordtak már össze egy hozzászólás alatt. Biztos hülye minden gyártó, hogy a csúcstelefonjaikba kivétel nélkül AMOLED-et rak. Nem az LCD gyártás csúcsát mint ahogy te isteníted.
Köszi, én maradok továbbra is az AMOLEDnél, de megnyugodhatsz, pont most fogok venni egy IPS-es monitort. Tudni kell mi mire való, és telefonoknál nem véletlenül az amoled lett az egyeduralkodó a drágább szegmensben.
-
helixP
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Szerintem igazi hívő Te vagy.
Mindegy hogy igazad van-e, vagy nincs, úgy kampányolsz, mintha legalábbis az IPS gyártók szövetsége fizetne
-
novinyul
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Kihagytad hogy ha cserélni kell a kijelzőt, akkor az ips olcsóbban megúszható. Bár a MI10T adaptív 144Hz kijelző lehet hogy nem annyival olcsóbb, de szerintem jobb áron van mint az S20FE-m kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest