- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz instantwater #26 üzenetére
Nálad aztán vannak bajok.
-
Laci.M
senior tag
Esküszöm kár, hogy nem lehet hozzászólást kiröhögni. Ennyi hülyeséget rég hordtak már össze egy hozzászólás alatt. Biztos hülye minden gyártó, hogy a csúcstelefonjaikba kivétel nélkül AMOLED-et rak. Nem az LCD gyártás csúcsát mint ahogy te isteníted.
Köszi, én maradok továbbra is az AMOLEDnél, de megnyugodhatsz, pont most fogok venni egy IPS-es monitort. Tudni kell mi mire való, és telefonoknál nem véletlenül az amoled lett az egyeduralkodó a drágább szegmensben.
Aláírás
-
helixP
nagyúr
Szerintem igazi hívő Te vagy.
Mindegy hogy igazad van-e, vagy nincs, úgy kampányolsz, mintha legalábbis az IPS gyártók szövetsége fizetne -
novinyul
veterán
Kihagytad hogy ha cserélni kell a kijelzőt, akkor az ips olcsóbban megúszható. Bár a MI10T adaptív 144Hz kijelző lehet hogy nem annyival olcsóbb, de szerintem jobb áron van mint az S20FE-m kijelzője.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!