- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz dilajoska1 #39 üzenetére
Megcsináltam semmi nem látszik egyáltalán. A referenciaként egy Dell P2417H monitor látszik mellette, melyen semmilyen színkalibráció nem volt sohasem, de én eléggé melegre állítottam, hogy ne zavarja a szemem.
Ami a fotón látszik a telefon képernyőjén az élőben nem jön ki, mint mondom 100% homgén a kép. (Nem úgy mint a samsung és az LG TV-men (mindkettő IPS) bevilágítás, felhősödés szürkeség minden jelen van.)
A navigációs sávnak fen kéne látszania, direkt így csináltam, hogy a kép közepén legyen.
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz dilajoska1 #37 üzenetére
Most direkt átnéztem alaposabban az én MI9-met a Multi Touch Test segítségével, mert van benne colour test. Max fényerőnél homogén színekkel tölti ki a kijelzőt és átnyálaztam a képet, de semmit nem láttam.
Én gesztusvezérlést használok kb fél éve, előtte nyilakkal használtam én is. A kijelző sokat megy, munkaközben, otthon, kocsiban. Wazze nélkül egy métert se megyek a kocsival. A telefon tavaly júniusi vétel, intenzív kocka használattal. Szerencsém van, pedig nem spórolok a háttérfénnyel, AOD is állandóan aktív.Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz dilajoska1 #35 üzenetére
A korábbi oneplus telefonjaim mai napig használatban vannak növéremnél és anyámnál. Semmilyen beégést nem látni rajtuk, pedig fix az alsó sáv, csak játéknál tűnik el, ami anyámnál ritka. A Oneplus 3 már 4 éves, napi használatban van.
Lekopogom eddig mindegyik telefonon megúsztam a beégést. Asszony amoledes telefonjai szintén nem égtek még be soha: A5 ,A5 2017, A51, Mi9 SEMost jut eszembe, volt egy beégett telefonom, egy LG G4 IPs kijelzővel. Hiába volt az akkori csúcsmodel nagyon rossz IPS került bele. Sárgásododtt, beégett stb... Ez egy rossz széria volt, így inkább fel se hoztam.
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz instantwater #30 üzenetére
Na akkor olvasd el mégegyszer amit írtam. Sehol nem állítottam, hogy az amoled az LCD. Villamosmérnök vagyok, lehet azért értek hozzá. Pont a múltkor magyaráztam el valakinek, a hátrányait, hogy miért nem gyártanak amoled monitort.
Te beszélsz értő olvasásról? Én magam írtam, hogy mindenhova azt kell venni ami a felhasználási körülményekhez a legjobb, vagyis telefon AMOLED, monitor IPS (jelenleg).Tudod: értő olvasás, ha már te jössz vele:
" pont most fogok venni egy IPS-es monitort. Tudni kell mi mire való, "Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz instantwater #26 üzenetére
Esküszöm kár, hogy nem lehet hozzászólást kiröhögni. Ennyi hülyeséget rég hordtak már össze egy hozzászólás alatt. Biztos hülye minden gyártó, hogy a csúcstelefonjaikba kivétel nélkül AMOLED-et rak. Nem az LCD gyártás csúcsát mint ahogy te isteníted.
Köszi, én maradok továbbra is az AMOLEDnél, de megnyugodhatsz, pont most fogok venni egy IPS-es monitort. Tudni kell mi mire való, és telefonoknál nem véletlenül az amoled lett az egyeduralkodó a drágább szegmensben.
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz instantwater #20 üzenetére
Az ujjlenyomat lassabb, de nem számottevően lassabb. Én az ujjaimat kétszer vettem fel, így jó a találati arány, sebességgel nincs bajom. Kocsiban pl sokkal kényelmesebb mintha idióta módon oldalra, vagy hátra lenne téve. Nálam minden telefonnál az olvasó ha nem elöl volt az kizáró tényező volt. Szerencsére a Oneplus is mindig elölre tette.
Az AOD meg minimálisan fogyaszt többet, úgyhogy nem érdekel. 20wattos vezeték nélküli töltőnek hála kocsiban is, irodában is kényelmesen lehet tölteni. Ha meg gyorsan kell akkor a 30wattos hálózatival gyorsan telerakom.(Egyébként röhej a MI9 3100 mAh-s telepe, az egyetlen hibája a telefonnak)
novinyul
Az AOD és az értesítő led hogy függ össze? Az AOD nem zárja ki a ledet.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz instantwater #18 üzenetére
Ez csak egy dolog, de IPS esetén nincs kijelző alatti ujjlenyomat és nincs AOD sem. Ezek mind nagyon hasznos és kényelmes opciók amik az AMOLEDet az IPS fölé helyezik.
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Ez az igazi MI széria tagja lesz, amiben sosincs IPS. A T és a T Pro mindig is butított verziók voltak, még vezeték nélküli töltés se jutott bele se tavaly, se idén. Nem is értettem se tavaly, sem idén, hogy hogy vehet valaki túlárazott T szériából amikor ott a sima. Idén is a sima MI10 sokkal jobban megéri mint a T.
Üdv: egy tavalyi zászlóshajós Mi9 user (nem T...)
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest