- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Koszi.
Roottal nem szeretnek most bohockodni, akkor ez az esely kilove.Bocs, de meg mindig nem teljesen ertem. Ha jol ertelmezem, a VoLTE lenyege, h a hivas a 4G halozaton megy, ugye ezert tisztabb hang, stb.
De akkor a telefonnak nem kene levaltania HSDPA-ra, nem? Maradnia kene 4G-n. Akkor miert valt le? Ha meg ez nem VoLTE, mint ahogy en sejtem, miert jelenik meg egy kis HD ikon a hivando fel kepenek jobb also sarkaban? Nem vagom. -
Yeffy
veterán
Errol a szerkesztesi modrol van valami linked/forrasod?
Ez amugy egy remek kerdes, engem is idegesit, h ugyan a telo tamogatja mind a VoLTE, mind a VoWIFI szolgaltatasokat, az aktualis szolgaltatomnal nem tudom aktivalni, mivel nem naluk vasarolt a keszulek.
Vitaztam egy sort a HTC-vel is, eloszor azt allitottak, hogy a szolgaltatom csak az egyik funckiot tamogatja, aztan mar atvaltottak arra, h dual-SIM telok nem alkalmasak ezekre a szolgaltatasokra.
WTF? Meg jo, h a hivatalos oldalon is jelolve van, h tamogatja mindkettot.Jol jonne mind ket szolgaltatas, de ugy latszik, nem tudom egyiket sem hasznalni.
Viszont erdekes, hogy sokszor telefonalasnal, hiaba levalt HSDPA (3G)-re, a kijelzo jobb kozepso szelen megjelenik egy kis HD felirat. NEm tudom, most az mire jelol HD-t, mert nem VoLTE-n vagyok olyankor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest