- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAGUS7
tag
7.1.1.csak a biztonsági csomagot frissítettem eddig,2017.október.1 , 23 órája van akkumulátoron,és most vagyok 20%-on.
Használat
-pár hívás,Wifi,bluetooth,location,automata fényerő,Chrome
-play zene gyári fülessel,FB,Messenger,Instagram
-Játék Hearthstone,Elder Scrolls Legends,Duolingo
-pár kép
még nincs annyira használva,amúgy a fehér dobozon kell lennie fóliának ? az enyémen nem volt,viszont kicsomagoló videón meg volt rajt,nekem amúgy a kijelzőt kicsit nehéz megszokni amoled után,ugye Lumia 930-óta csak amoled kijelzős telefonom volt,VR-t használ valaki ? Gear VR-ba sajnos nem fér bele,Google Camera tapasztalatok ? -
MAGUS7
tag
Hejj ma én is csatlakoztam a HTC U11 tulajok közé,ezüst,ez a szín,maga a telefon gyönyörű,gyors,még 7-es androidon vagyok,érdemes frissíteni ? az Edge Sens tök jó,a kamera szuper,a füles is bejön,a kialakítása már kevésbé,állandóan kiesik a jobboldali,holnap érkezik a Spigen Rugged Armor tok,áttetszőt akartam,viszont ez jobban véd elvileg,már csak fólia kellene,ahogy néztem a Screen Knight fóliát ajánlották,ez jobb mint az Xprotector ? üvegfóliának mennyire lenne értelme ? azt még nem használtam.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! mivel sajnos a Galaxy S7 Edge készülékem kijelzője nem élte túl a zuhanást,kénytelen vagyok váltani,először a P20 pro meg a az S9+ merült fel,viszont ez a HTC is elkezdett érdekelni,
-P20 pro Különleges kamera,kiváló üzemidő
-S9+ VR,Jack
-U11 Kamera,olcsóbb,Edge Sense
Mivel az U11 tavalyi,gondolom több tapasztalat van róla,az üzemidő milyen ? Edge Sense mennyire hasznos ? kamerával kapcsolatos tapasztalatok ? esti fotózás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest