- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Simán!
Csak ne az MA feltöltőrendszerével töltsd fel a képeket, mert kb a felére butítja az eredetit. Érdemes a kephost.com által feltölteni.
U11-et nem kell félteni, jó kamerája van, és legalább nem egyedül tolom a képeket ottJól sejtem amúgy hogy a nyugati szomszédainknál élsz?
-
Aryon87
félisten
Jaj milyen kinaiul irtam.. sorry a mobilos gyorsgepeles atka
Ez jo hir akkor. Na igen, rem3lhetoleg nem nagyon lesz ra pelda hogy megtudjuk, higy maradt-e az IP vedettseg vagy nem.
En mar furdettem a telot, hibatlan
Tengerben is volt, persze vizallo tokban, ott is jol vizsgazott, pedig egy mezei 300Ft-os tokban volt -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1484 üzenetére
Nagyon jol issze van rakva ez a telefon. Nemtom mennyire van hirem na MA-n, de jo oar telefon megfordult a kezemben. A Sense mrllett meg az Emui es LG UX a legjobban optimalizalt rendszer. Persze a hardver is szamit hozza, de a G6-t ilyen teren nemtom hova tenni..
Akarmennyire tetszik a V30 vagy Mate10, tul jo ez a telo a lecsereleshezEzek szerint az S8 is elmarad ettol. Hm, pedig nagyon dicserik...
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1476 üzenetére
Ugye-ugye? Mondtam en amit akkor...
Kib.. gyors. Nekem kozel 2 honap utan a tegnap sikerült megfognom a telot egy csunya terhelessel, de meg igy sem fekudt ki, amit mas telo jo esetben egy restarttal nyugtazott volna..Varoz: tudom hogy kamu. Jo oenzt fizethetett az oldalnak.. az Alma sosem lesz elso kameraban.. legalabbis egyhamar tuti nem sztem
-
Aryon87
félisten
válasz
Kobun1980 #1450 üzenetére
Gyakorlatilag sehol. Max valakit mehkersz, hogy legyen szives megmutatni a telefonjat. Enyemet 2-en neztek meg miota megvan
Mr.keszi: az mekem is tetszik, jol belotte a szineket is, sot picit visszabb is vett belole, mert joval sargabb a megvilagitas.
Amieginkabb tetszik benne, az az elesseg. Minden reszlet latszik. -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1436 üzenetére
Az ugy fincsi.
Nekem az U11 az 4 naposan landolt pofaval a gyari tokban, szerencsere karc nelkul meguszta.
Ha edge panelja lenne, ez is ripitya lenne most. Ezert passzoltam akkoriban az S7e-tMost egy egyszeru szilikontokban van, millioszor stabilabb a fogasa. 1x bolt egy majdnem kiesett a kezembol, mikor otthon a szeken elbobiskoltam. Reflex jol mukodott...
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1428 üzenetére
Akkor az S7E topikjában is láttalak, mikor ott voltam "tag"
Szerintem nem a rendszerrel lesz a gond. Nemtom a többieknél mi van, de nálam bő egy hete erőteljesebb merülés van jelen, sanda gyanúm, hogy a szokásos évente jelentkező globális Google merítési hülyeség kezdődik megint..
Majd egy S8 vs U11 összehasonlítás érdekelne, hogy melyikkel milyen véleményed van, mert ugye a Samu témát páran túltolják.
-
Aryon87
félisten
micsoda megnyugvas az ip67... eso omlik, telot vigan nyomkodom
-
Aryon87
félisten
válasz
Balinov #1282 üzenetére
Milliószor jobbak, mint amiket én csináltam, le a kalappal. amin az állam leesett, az az őszi faleveles kép, és a kötélcuccos makród.
Viszont a képekből sugárzik az is, hogy fényképezőgéppel is dolgozol, ahogy ezt írtad is. Látszik a tudatosság, gyakorlat. Gratula hozzá.
Érdemes lenne ezt a párat a fotósba belinkelned, vagy ha adsz engedélyt rá, beteszem oda, hadd csodálkozzanak.Itt az én U11 képalbumom, van pár kép benne
A budapesti képek leginkább tesztképek, mert más telefonokkal is megcsináltam többségüket..
-
Aryon87
félisten
válasz
oxide83 #1276 üzenetére
Szia!
Nalam uzemido csak mobilnettel minimum 5 ora SOT megvan. Tudna tobbet is wifivel, de korlatlan net miatt folosleges. 05-tol este 9ig rohogve kitart, es meg egy keves szokott maradni. Szal nalam akku jeles, de ez felhasznalofuggo ugyebar.
Hatlap kenyes, a gyari tok 2 hajszalkarcot vesett bele, amint tudtam, csereltem atlatszo szilikontokra. Minimalista, de szerepet boven betolti. Kamera is vedve van igy.
N6P osszehasonlitast talasz a fotos topikban, de jovo heten ismet osszeeresztemba telot ehy N6p-vel, sot hamarosan egy S8+-al is. A kameraja hasonlo megoldast alkalmaz, mint a tied es a Huaweik. Nem.elesit tul, es nincs tulszaturalas. Kepeket reszemrol itt is talasz, mindig boldogitom a csapatot veluk
Tobbi reszre nem tudok valaszolni.
A zoomolast nem alkalmazom, folosleges szamomra.Remelem segitettem
Varoz: wow. En ks amator vagyok, csak mas kategoriaban
Erdemes rafekudnod a temara, ugy latom van erzeked hozza -
Aryon87
félisten
Lillafüredi és Miskolci képcsokor
Tényleg, csak én használom ki a telefon kameráját, vagy van köztetek is fotós hajlamú?
-
Aryon87
félisten
válasz
Ununqatrium #1266 üzenetére
Ez csak az én meglátásom, erre NE alapozzon senki. Akinek jó füle van, az majd leírja mit tapasztalt.
-
Aryon87
félisten
válasz
GeryFlash #1264 üzenetére
Gyari fules jobb sokkal. Csak nekem korulmenyesebb a hasznalata, jobban szeretem a G4-nek a QB3 fuleset, ami ugye meg a hagyomanyos jack csatlakozoveggel rendelkezik.
Nem mondom rossz az atalakito, de hallaskarosodasom ellenere is hallom/erzekelem a kulonbseget.
A gyari HTC fules viszont nagyon jol szol, merem allitani, hogy a QB3-nal is szebben szol.Viszont egy rendes hallo user ezt jobban kielemezhetne, hogy milyen ezze is es azzal is.
-
Aryon87
félisten
válasz
CsGábor #1261 üzenetére
Aha, akkor az atalakito a rombolo. Kiprobalom a gyari fulest, miben kulonb.
De veszek egy hbs-900-at, azt ugyis imadom, ban itthon, csak a bal oldali kabel megszakadt, igy hol szol, hol nem..
Hiaba szeretnem a V30/Mate10-et, tul jo nekem ez az U11, nem er annyit a valtas
Bar a Mate10 csabitobb, mert rengeteg olyan plusz extrat tud amit, mas nem, meg a nagy Samsung sem. Van P9 itthon, volt H8 es Mate9 is...
Kameraszoftverz tunningolnak fel egy Huawei szintjere, orokre maradna a telo -
Aryon87
félisten
Lenne egy aprocska tapasztalatmegosztasom az U11 es a Redmi 3 zenei kepesseget illetoen.
Tekintve hogy hallasserult vagyok, nekem fontos a minel jobb zenei hangero, ami tisztan es jol szol. Na most nem tudom...
Par napig a Redmi 3-on hallgattam zenet, de miutan par nap es feltehetoleg tavozik a telo (nem hirdetes!), visszaraktam a memokarit az U11-be.
Powerampot hasznalok, ugyanolyan beallitassal.
Zeneileg mintha megis jobb lenne a Redmi, mint az U11. Sanda gyanum, hogy az atalakito miatt van (G4 fulesevel hasznalom), ugyanis az U11 sajat fuleset nem tudom hasznalni a specko kialakitasa miatt.
Tipp, mit kellene allitani, vagy user error? -
-
Aryon87
félisten
Szerk: Megvan
Véletlen dupla lett
-
Aryon87
félisten
Srácok, FR-t hogy kell csinálni a telón?
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Ez most egy hangyanyit kesett, viszont 2 honapot ugrott is a bizt.szint, szal naprakesz, ahogy annak lennie kell
10000% elegedettseg a kobon
Amugy melyik topikban lattalak legutobb? Lg vagy Samu? 🤔Kiskopika: mehet, semmi rendellenesseg, ez a frissites ugy latom javitotta a multkori kamera frissites pro modban valo villogasat. Legalabbis ugy latom.
-
Aryon87
félisten
Aug.1.-i szintre lépett a frissítés, még Nugat.
verziószáma: 1.27.401.5 -
Aryon87
félisten
Nálam nincs gond verőfényes napsütésben, jól látom a kijelzőt. Nem kell hunyorogni sem. Jó persze, ha a nap visszatükröződik az más kérdés
Eddig telefonjaimmal ellentétben ez nem forrósodik egy mezei zenehallgatás és böngészés kombótól. Melegedést eddig csak játékoknál tapasztaltam, ami sztem normális is, hisz terhelés alatt van.
Töltéskor sincs, max enyhe langyosodás, de az is 10ből 3x. -
Aryon87
félisten
válasz
Hiperhuje #1199 üzenetére
Semmi extra miatt. Egyszer megegette a kezem az elozo generacios Samsung, mert gyari hibas volt, meg nem akartam tomegtermeket ismetelten. U11 bejovos minden teren, valamint nalam a kamera fontos, igy nem is volt mar kerdes a valasztasa.
Kiskopika: nakam egyszeru folia van, szelekig nem er ki, de legalabb a karcoktol ved. Az a lotty meg baromsag, en is azt mondom
-
Aryon87
félisten
válasz
CsGábor #1193 üzenetére
En erzekelek valtozast. Gyorsabban reagal a fokuszkarika. Eddig piszmognom kellett vele hogy lassam is hogy valoban fokuszal, vagy csak tatja a "szemet"
Pro modba is belenyultak, de ugy latom egy bug is keletkezett. Asszem 8sec zaridonel megbolondul a fenymeres, es elkezd villogni mint allat..
Legalabbis eddig ezt vettem eszre. Szemcsezes jelen van meg mindig sajna, de mintha mar gyengult volna.
Igaz en se surun fotozgatok ejszaka, igy mar nem idegesitem magam rajta. Nappal tokeletes. -
Aryon87
félisten
Most latom szerkesztettel.
Fuh, az jo melo. Javaslat, a gyari tokkal ha kaptal hozza, ovatosan, nekem csinalt 2 finom hajszalkarcot a hatlapba.. viszont egy elejtest szepen kivedett ugy hogy semmi nyoma, pedig pofara esett a telo.
Azota uvegfolia van rajta, termeszetesen nem er ki a szeleig, meg atlatszo szilikontok.. -
Aryon87
félisten
Parasztvakítás, felejtesd el ahogy van. Anyámék bedöltek neki, felkenték a G3s-re, rá 2 napra full hajszálkarc volt a kijelző..
(#1161) Balinov :
Megjött a frissítés nekem is. Javítottak a szoftveren: Eltűnt ez a "só" jellegű szemcsézés, most próbáltam ki. Valamint valamit mókoltak még, mert pro módban az ew nem állítható
-
Aryon87
félisten
Na igen, mostanában az ilyen áruházak szakmai tudása egyenlő a nullával..
Más: Valakinek van-e tippje, mi lehet az oka, hogy manuális módban a kép erősen szemcsés lesz. Görögországban vettem észre, akkor azt hittem az erős sópor az oka, de azóta kiderült hogy nem. És ez kivétel nélkül, minden éjszakai képemnél látszik. Automatában nincs ilyen gond
Az alap kameraszofttal, és a frissítéssel is csinálja. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Hasznos informacio, ha valaki nem kovetne a HTC facebook oldalat:
[link] -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Kapott egy frissitest a Sense felulet, megvaltozott a fooldal, es az alkalmazasmenu atvezeto animacioja. Tok jo.
Apropo frissites: mas is juniusi szinten van?
-
Aryon87
félisten
válasz
CsGábor #1118 üzenetére
Én elvesztem az appban, meg nem nagyon láttam mi és hogyan, inkább ment a levesbe.
Ami a képeket illetei, érdekes.
A google-féle kamera az pl naplementekor jön jól, az jobban kezeli azt a témát, viszont az élesség valahogy elveszik.
A gyári meg gyári, nem véletlen a legjobb kamerás telefonAki nem követné a fotós topikot, annak itt a segítség, hogy értse is miről van szó: [link]
-
Aryon87
félisten
Próbáld meg, hogy törlöd a lenyomatokat, és újra felveszed.
Nálam is hibátlan, csak akkor téveszt, ha felületesen érek hozzá, vagy vizes az ujjam, bár volt mikor úgy is működött.
Szerencsémre ami eddig ilyen szenzoros telefonom volt, az mind hibátlanul olvasta az ujjam, kivéve az S7e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest