Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdatech
csendes tag

1. Beszívsz Te is mindent
2. Szóval sem állítottam, hogy nincs alkalmazás. Azt mondtam, hogy várni kéne látható eredményekre, mielőtt mindenre ráütik az "ajánlott" bélyegzőt.
3. Szóba sem hoztam a warezt vagy azt, hogy a jelenlegi marketplace tulajdonképpen még csak kezdemény.Pontosan az üzleti életben való alkalmasságot, alkalmazhatóságot értettem az MS-felhő alatt, pl. a vállalati körben. De amúgy tényszerűen ha egyéni userként live ID-vel nekimész, és felépíted rá a saját környezetedet, akkor is majdnem ugyanaz az értelme. A sok-sok már elérhető free MS szerver sem rossz. Ha az általd írt Google/facebook integrációt is "cloud"-nak tekintjük, természetesen arra is alkalmas, de ez utóbbi mára erősen az az alapfok, ami nélkül nem is lenne értelme beszélni a rendszerről.
"Velős" véleményem egyetlen problémám miatt akadt, írtam mindezt azután, hogy véleményem szerint alaposan ismerem a témát. Leírta a tesztelő, hogy ajánlott, és ugyanabban a pontban leírta azokat a tényeket, amitől ma egy objektív értékelő nem tekitnheti ajánlottnak. Pláne, hogy nem egyedül létezik az okostelefon-piacon. Ettől függetlenül majd 1-2-6 hónap múlva lehet értelme és lehet lelkesíteni a WP7-ért, de most ez az "ajánlás" engem bizony elbizonytalanított.
Van egy operációs rendszer, aminek 2,75% körüli piaci részesedésről kell felnőnie mondjuk 10% fölé, hogy látható eredményt mondhassunk, a Microsoft pedig megtérülést könyvelhessen. Miközben hasonló árkategóriájú modellek tömege elérhető, népszerű rendszerekkel, hasonló vagy jobb szolgáltatásokkal.
Lehet ezt folyamatosan ignorálni, teszi is majd minden WP7-es írás, de éppen ez az, amiért jó adag marketinget, vagy öncélúságot érzek a dologban. Pl. a vehemens válaszodban is mintha túl hamar ítélnél. Persze lehet, hogy rosszul látom, de ezt majd a számok eldöntik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest