Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pdatech

csendes tag

válasz erdoke #108 üzenetére

:W
    1. Beszívsz Te is mindent
    2. Szóval sem állítottam, hogy nincs alkalmazás. Azt mondtam, hogy várni kéne látható eredményekre, mielőtt mindenre ráütik az "ajánlott" bélyegzőt.
    3. Szóba sem hoztam a warezt vagy azt, hogy a jelenlegi marketplace tulajdonképpen még csak kezdemény.

Pontosan az üzleti életben való alkalmasságot, alkalmazhatóságot értettem az MS-felhő alatt, pl. a vállalati körben. De amúgy tényszerűen ha egyéni userként live ID-vel nekimész, és felépíted rá a saját környezetedet, akkor is majdnem ugyanaz az értelme. A sok-sok már elérhető free MS szerver sem rossz. Ha az általd írt Google/facebook integrációt is "cloud"-nak tekintjük, természetesen arra is alkalmas, de ez utóbbi mára erősen az az alapfok, ami nélkül nem is lenne értelme beszélni a rendszerről.

"Velős" véleményem egyetlen problémám miatt akadt, írtam mindezt azután, hogy véleményem szerint alaposan ismerem a témát. Leírta a tesztelő, hogy ajánlott, és ugyanabban a pontban leírta azokat a tényeket, amitől ma egy objektív értékelő nem tekitnheti ajánlottnak. Pláne, hogy nem egyedül létezik az okostelefon-piacon. Ettől függetlenül majd 1-2-6 hónap múlva lehet értelme és lehet lelkesíteni a WP7-ért, de most ez az "ajánlás" engem bizony elbizonytalanított.

Van egy operációs rendszer, aminek 2,75% körüli piaci részesedésről kell felnőnie mondjuk 10% fölé, hogy látható eredményt mondhassunk, a Microsoft pedig megtérülést könyvelhessen. Miközben hasonló árkategóriájú modellek tömege elérhető, népszerű rendszerekkel, hasonló vagy jobb szolgáltatásokkal.

Lehet ezt folyamatosan ignorálni, teszi is majd minden WP7-es írás, de éppen ez az, amiért jó adag marketinget, vagy öncélúságot érzek a dologban. Pl. a vehemens válaszodban is mintha túl hamar ítélnél. Persze lehet, hogy rosszul látom, de ezt majd a számok eldöntik.

Új hozzászólás Aktív témák