- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alukard
senior tag
Maga az Android struktúrája teszi lehetővé, hogy ezek a programok "kisebb" telókon is fussanak... persze a Quake és az ilyenek máshogy fognak futni, de a standard progik miatt nem kell aggódni.
Javaslom olvass még 1 kicsit, mert van még mit bőven... kicsit régi a cikk, lehet nem ártana frissíteni 1 kicsit... de a lényegi vediókhoz (Androidology) ott vannak a linkek...
-
Alukard
senior tag
Az én megítélésemben érdemi fejlődés nem igazán játszódik... a gyorsulásmérő bepítése inkább csak érdekessg mint ténylegesen használható eszköz... ezen kívül nem igazán volt újítás... a telefonba épített projektornak is kell még legalább 1,5év, hogy a felsőkategóriás telókban elérhető legyen, majd még 3-4 ahhoz, hogy lejebb ereszekedjenek...
Érdemi HWs fejlődésnek igazából azt lehetett nevezni amikor a PDA-Teló hibrideket létrehozták, majd a PDA-Teló-Wifi variánst, ez után a PDA-Teló-Wifi-3G/PDA-Teló-Wifi-GPS változatot és végül a tényleges AIO készüléket ami az MSM 7200as chipsettel kezdődött...
Igen, az x megapixeles fényképezőt direkt hagytam ki...fix objektíves telefon CMOStól ne várjunk stúdió képeket...
Amúgy a gyorsulásmérőt ténylegesen használó progik száma elenyésző, és inkább csak TechDemo kategórába sorolnám...
De sztem amire használni akarod/fogod arra jó lesz egy pár évig... én most ott tartok, hogy a piacnak valami NAGYON újat kell produkálnia ahhoz, hogy újat vegyek...
-
chab7
addikt
van egy olyan érzésem hogy ez sajnos ebben a stádiumban elég gyerekcipőben jár és akár egy év mulva is nagyon le lesz maradva ez a cruise az akkori cuccokhoz képest, ahogy ez az android dolog fogja a mobilokat felturbózni
de cáfoljatok meg hogy 1-2 évig még tutin jó lesz ez a cruise mindenre
ennyi pénzért legalábbis jó lenne ha nem kellene ugy éreznem jövőre hogy nem tud semmit a telóm és az akkori androidos fejlesztéseket ki sem tudom próbálni rajta
de hát ez van ha igy fejlődik valami -
chab7
addikt
szerintem én megleszek a gyorsulásmérős dolgok nélkül is
játék max kártyás , logikai meg ilyesmik lesznek, nem vagyok nagy játékos.
amugy miért nem futnak a gyorsulásos progik? ez is driver miatt?
touch pro-n futna? vagy ha nem akkor min?
hát nem lesz egyszerű dolog ez a htc vételjó lenne már túllenni rajta
-
Alukard
senior tag
A Q4 az igen a negyedik negyedév... Amúgy meg ha a Pro követi a Diamondot akkor vagy 1 árban lesz a mostani TCvel, vagy alatta lesz... Persze a billentyűzet nem létkérdés... de jó ha van (tapasztalat...)
Amúgy a HTC nem adja ki újra a TC-t Androiddal... max kiad 1 "hivatalos" ROM-ot hozzá, de ennyi...
Ami a programokat illeti... hát, azok működni fognak amelyek nem használnak gyorsulás mérőt
Eredetileg úgy tervezték, hogy bármilyen telefonra föl lehessen rakni amelynek van minimum 32 MB flash memóriája és egy legalább 200 MHz -es procija... Ha rendesen megkapja a kispórolt drivereket, akkor a jelenlegi limitációkat levetkőzve 1 kisebb erőgép lesz
Viszont, erősen net fügő lesz... a legérdekesebb szolgáltatások/programok/játékok/... erősen netre támaszkodnak, már most, és nem mindegyiknek lesz/lehet offline-osított verziója... -
chab7
addikt
a Q4-es az mi? negyedik negyedév?
a touch pro szép is jó is, de nekem a billentyűzet nem létkérdés, meg a cruise ára is már sok nekem, ettől többet meg már semmiféleképp nem akarok kiadni rá, akkor lehet nem várok és cruise lesz, remélem minden androidos dolog tökéletesen fog futni rajta
(ja és hogy az androiddal ráncfelvarrt cruise hardveresen nem fog különbözni) -
Alukard
senior tag
-
chab7
addikt
sziasztok
én is TC tulaj tervezek lenni a napokban és érdekel nagyon ez az android téma mióta ráleltem. főleg hogy az egyik legjobbnak néz ki ez a készülék androidos célokra pont amit tudásában és minőségében legjobbnak ítéltem magamnak.
pedig igazán nem értek sem a telefonokhoz sem a pdakhoz. egy régi motorolát fogok lecserélni rá (v525) és ugy gondoltam hogy munkába utazáshoz jó lenne a net meg a zenehallgatás (nincs külön mp3-asom sem), telefonom is ujitanám, navigálna is, meg még mi minden.
szóval ezt néztem ki, és remélem hogy jó pár évig szolgálni fog jól.
viszont az androiddal valo használhatóság lenne a legfőbb szempont.
kijelzőjét néztem szerintem nekem nem kell ettől nagyobb felbontás, főleg hogy lassubb ugy, memoria bővithetősége nélkül viszont a diamond nekem nem jó mert pár év mulva lehet kevéske lesz a 4 giga.
szeretem a "buherálható" de egyben nagyon megbizható cuccokat (v525-ön is 600as szoftom van mai napig)szerintetek jól választottam, vagy másik készülék lenne az ami nekem kell vagy várjak még mert ez még nem a tuti erre? sokat mondjuk nem nagyon szeretnék már várni, nem tartozik az erényeim közé a várakozás
-
Gdfath3r
tag
A cikkiro, vegye a faradtsagot, es az Android szot irja egyfelekeppen, legyenszives
-
btz
addikt
TOUCH PRO-RA ÉN IS EL TUDNÉK KÉPZELNI EGY HIVATALOS ANDROIDRA- FRISSÍTÉS ROMOT VAGY ANDROID VARIATIONT. NEM KELL CRUISRA VAGY KAISERRE VISSZALÉPNI. AZ VISSZAFEJLŐDÉS. (Rohadt CAPSLOCK
)
-
Alukard
senior tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Áááá... még 1 Android thread
Mikbe nem botlik itt az ember....Ez a link biztos érdekes lesz [link]
No, meg ezis... [link]
X@b3e: Ne haragudj, de nyomokban sincs köze az Androidnak az iPhoneOS -hez... majd annyi lesz, hogy az Android teljesen lecserélhető UI -ja kicserélhető lesz iPhone-osra, de ennyi... más hogy terjesztik a progikat rá, a frissítéseket is, és mindezt nem roszabb minőségben, sokkal szélesebb eszköztárral.
btz: Mégis miben lenne visszalépés? Semmiben. A TC is lesz olyan jó Androiddal mint a Diamond...
-
-
domi007
őstag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Valakinek már megy rajta simán, youtubeon legalábbis vannak videók.
DOMy
-
Amennyiben a Kaiserre is elkészül az Android, mindenképp' felteszem rá, két év jótállás ide vagy oda...
Vajon a driver problémát orvosolják majd a Polaris-féle Androidban?
-
cherockee
aktív tag
-
X@b3e
addikt
Nem tudom, de ez nekem erősen iPhone Google-módra átgyúrva. Személy szerint egy testre szabott HTC Diamondnak jibban örülnék, ha elmenne 2-3 napig..
-
eami
veterán
Én nagyon örülnék neki ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest