- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timmy0829
csendes tag
Énis a Vipert használom, de nem vagyok elragadtatva. Állandóan újraindul a teló a legrosszabb pillanatokba, épp fényképezni akarok, megnyomom az exponálógombot és ujraindul és egy idő után be is lassul az egész rendszer.... Kezdek belefáradni... Miért van ez? Mindenkinek tök normálisan működik? Milyen romot rakjak fel amivel végre abbamarad az ujraindulgatás?
Köszi
-
Timmy0829
csendes tag
Na felraktam énis a Vipert
meglátjuk mi lesz belőle. Az előző verzio a charmeleonos 5. os nagyon belassult és zabálta az aksit egy idő után.
-
Timmy0829
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16987 üzenetére
Hol találtál jelly-t Sensationhoz? Én csak Evohoz látom még.
Bocsi már látom
Ez még nagyon kezdetlegesnek néz kiKöszi
-
Timmy0829
csendes tag
Tud valaki segiteni, hogy csináljak VPN kapcsolatot a teló és a gépem között? Sokáig keresgéltem, de nem találtam semmi normális leirást. Azt szeretném megcsinálni, hogy a telóval tudjam irányitani a gépet, bekapcsolni, torrenteket leszedni, satöbbi.
Köszi
-
Timmy0829
csendes tag
Kérdem én, ha sokszor váltogatod a romokat a telón az rontja valamivel az állapotát, használhatóságát? Vagy ezzel a széthekkelt kifejezéssel arra gondolnak, hogy fel lett huzva a cpu meg ilyesmi?
Bocs ha hülye a kérdés
-
Timmy0829
csendes tag
Nah az uj rom van fenn 2. napja. És már hülyül a szinkronizálás. A Gmail-t nem frissiti. És ahogy jönnek az uj üzenetek, kapom a mail-eket. De ugy hogy megjött az első normális tegyük fel 3 órakor. És utána 5-kor meg 6-kor kapok két üzenetet, a 3 órás tartalmával. Szóval nem az új üzeneteket látom hanem a régit 3x.
Valami ötlet?
-
Timmy0829
csendes tag
válasz
bodoraudio #16683 üzenetére
Köszi,
Kipróbálom és jelentkezem majd, ha a jelenlegi sem válik be.
-
Timmy0829
csendes tag
válasz
bodoraudio #16681 üzenetére
link?
-
Timmy0829
csendes tag
válasz
DjTaRsY #16657 üzenetére
Most jelenleg android 4.0.3 verzio htc sense 4 van fenn.az elegancia sense 4 es rommal.
Mi az a gb rom?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1280358
ez alapján csináltam és ez volt az 1. rom is amit felraktam az uj firmware mellé.
A szinkronizálás is kezd leállni most már.Gmail-t például már nem frissit, csak fb-t...
Érdekes
-
Timmy0829
csendes tag
Valaki tud erre valamit? Már irtam de nem nagyon jött semmi válasz.
Lenne egy olyan problémám hogy felraktam az uj firmware-t a htc sensationomra, és azóta és már a második főzött romot, de olyanokat csinál az uj firmware óta a telefon hogy nem hiszem el. Billentyűzár mellet a zsebembe állandóan benyomodik a kamera és fókuszál ide oda, néha képet is csinál, és érzem a zsebembe hogy forrósodik. Magától sms-eket irogat, de elküldeni még nem küldött. A minap pedig a zsebemből fölhivtam saját magamat és egy hosszu hangüzenetet hagytam magamnak.... És egy másik ismerősőmnek is de csak annyi hallatszik h gyalogolok. Most a kérdés az lenne, hogy ez az uj firmware miatt lehet? mert a régivel nem csinált ilyeneket. Ennyire nem stabil a rendszer? Vagy virus lehet esetleg? De az 1. uj rom után formatáltam már az egész telót és mégis a 2. romnál is visszajött ugyanez a probléma.
Plusz még egy kérdés, ha vissza akarom rakni a régi firmware-t akkor csak elég felflashelni? vagy egyéb bonyodalmakkal is jár a visszarakása?
Kösszi
-
Timmy0829
csendes tag
Sense 4 van fenn de nem eszik sokat, van h egész nap használom de 20%ot megy le az akksi. Kalibráltad az aksit?
-
Timmy0829
csendes tag
Lenne egy olyan problémám hogy felraktam az uj firmware-t a htc sensationomra, és azóta és már a második főzött romot, de olyanokat csinál az uj firmware óta a telefon hogy nem hiszem el. Billentyűzár mellet a zsebembe állandóan benyomodik a kamera és fókuszál ide oda, néha képet is csinál, és érzem a zsebembe hogy forrósodik. Magától sms-eket irogat, de elküldeni még nem küldött. A minap pedig a zsebemből fölhivtam saját magamat és egy hosszu hangüzenetet hagytam magamnak.... És egy másik ismerősőmnek is de csak annyi hallatszik h gyalogolok. Most a kérdés az lenne, hogy ez az uj firmware miatt lehet? mert a régivel nem csinált ilyeneket. Ennyire nem stabil a rendszer? Vagy virus lehet esetleg? De az 1. uj rom után formatáltam már az egész telót és mégis a 2. romnál is visszajött ugyanez a probléma.
Van valakinek vmi ötlete? Vagy tapasztalt-e hasonlót valaki?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest