Megvásárolható a legolcsóbb kagylótelefon

A Blackview elérhető áron kínál összecsukható képernyős élményt, három Android főverzió támogatással.

Hirdetés

Hamarosan elérhető lesz a Blackview Helio G99-cel és 12 GB rendszermemóriával szerelt, kagyló formátumban összecsukható modellje, ami az első ilyen típusú készülék a gyártó portfóliójában. plusz az első, amely úgynevezett Live View funkciót kínál, ami az Apple-féle Dynamic Island blackview-s megnevezése. Persze a legfontosabb információk a Hero 10 esetében az 1,3 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású külső megjelenítőn is követhetők.


[+]

A külső kijelző segít, hogy a 108 megapixeles főkamerával vagy a 8 megapixeles ultraszéles látószögűvel is tudjunk önarcképeket készíteni, a több állásban rögzíthető kagyló formátum pedig kényelmessé teszi a fotózást vagy a smink ellenőrzését, a 6,9 hüvelykes, 1188 x 2790 pixeles felbontású belső AMOLED panelben pedig egy 32 megapixeles szenzor áll rendelkezésre.


[+]

Az UTG üveg hajtásvonala mindössze 0,17 mm, így alig észrevehető törést jelent a panelen, hajtogatni pedig legalább 250 ezer alkalommal lehet. A tartós és biztonságos használatot a Blackview 3 Android főverzióval támogatja szoftveresen, a készülék pedig Android 13-ról startol DokeOS 4.0-s felülettel megspékelve.


[+]

A 4000 mAh-s telep 45 wattos gyorstöltést támogat, van NFC, sztereó hangzás és dual SIM támogatás, a készülék pedig fekete és levendula színben választható május 20-tól június 7-ig 429 dolláros áron 12/256 GB-os memóriacsomaggal, amelyből a RAM szükség szerint 24 GB-ig bővül virtuálisan. Amennyiben olvasóinkat érdekli, megpróbáljuk tesztre beszerezni a Blackview megengedhető árú hajlíthatóját.

Előzmények

Hirdetés