Hatalmasra nő a Razr 50 külső panelje

A maradék helyet pedig a hátlapi bőr textúra fogja kitölteni, rendkívül elegáns és prémium megjelenést kölcsönözve a Motorola-kagyló idei alapmodelljének.

Masszív információhalmaz került elő a Motorola kagyló formátumú modelljeinek idei generációjáról, ráadásul renderekkel kiegészítve. A Razr 50 Ultra már korábban is megmutatkozott, az összképet tekintve nem sok változást mutatva az elődmodellhez képest, de a külső panel képátlója 3,6 hüvelykről 4 hüvelykre nő majd, míg a belső pOLED megjelenítő továbbra is 6,9 hüvelyken kínál FHD+ felbontást, HDR10+ támogatást, 165 Hz-es képfrissítést és 32 megapixeles szenzort.

Razr 50 UltraRazr 50 UltraRazr 50 Ultra Razr 50 Ultra Razr 50 Ultra

A hátlap ezúttal bőrszerű finisht kap, a kamerákat két 50 megapixeles egységre cserélik, amelyek közöl az egyik egy telefotós egység lesz kétszeres optikai zoommal, a lapkakészletetből pedig a Snapdragon 8s Gen 3-ra esett a választás. Az akkumulátorkapacitásból kicsit nagyobbra érdemes majd számítani, ez számszakilag 4000 mAh-t jelent, amely továbbra is támogatja a vezeték nélküli töltést. Az IPx8-as védelemmel bíró Razr 50 Ultra 12/256 GB-os memóriacsomaggal 1200 eurós áron várható zöld, kék és barack színben.

[+]

A Razr 50 szintén műbőrkötést kap, a külső megjelenítő akkora lesz, mint a Razr 40 Ultráé (3,6"), így marad némi hely a hajtásvonal mentén, ahova a átfut a bézs, narancs vagy szürke hátlapi textúra. A belső megjelenítő itt is ugyanakkora lesz, mint az elődé, a képfrissítés viszont úgy tűnik, 144 Hz-ről 120 Hz-re csökken, a belső szenzor felbontása pedig 13 megapixelre. A kameraszettet illetően megmarad a 13 megapixeles ultraszéles látószögű, a főkamera viszont 50 megapixeles szenzort kap.

Razr 50

A készülék méretei nem változnak, így az akkumulátoré sem (4200 mAh), mindössze a a 7,4 milliméteres kinyitott vastagságból faragnak egy keveset (7,2 mm). A Dimensity 7300X szettel és 8/256 GB-os memóriacsomaggal várható Razr 50 árát 899 euró körüli összegre tippelik.

Razr 50

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés