- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van e valami olyan program, amivel fel tudom venni a telefonon képernyőjét?
Mondjuk 2-3 percet, hogyha "tesztelek" egy programot és meg akarom mutatni valakinek videó formájában. -
Something_
őstag
válasz
sshr3kk #7011 üzenetére
E36-os BMW-m van, szóval abba még ilyen multimédia megoldások nincsenek
De az már részlet kérdés, elvezetem a középbox alatt, a könyöklőig és onnan max meghosszabbítom a jack-et, így nem észrevehető.
Más kérdés, hogy RCA-n milyen lesz a minőség, és mondjuk, hogyha RCA to Jack és mondjuk még erre egy Jack hosszabbítót kötnék és úgy a telefonra. Így nem lenne "szem" előtt. -
Something_
őstag
válasz
dingo-htc se #7002 üzenetére
Utána néztem és a legjobb és a legolcsóbb megoldás az, hogy a fejegységhez bekötni egy RCA to Jack kábelt.
Szerintem ez a legjobb választás, kikapni a rádót, bedugni a 2 dugót és valahol kivezetni a jack-et és rádugni a telefonra. Vélemény?
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
GoDPlaYeR #6991 üzenetére
Nekem T-Mobile-os, de nem találkoztam még T-s logoval, vagy lehet elkerülte a figyelmem.
Pár napja én is kérdeztem, hogy van e köze a szolgáltatónak a szoftverfrissítéshez, azt a választ kaptam, hogy nincs semmi köze hozzá.sshr3kk
Ohh, na ettől tartottam. Lehet ki kéne próbálni ezeket a transmittereket, mert elég nagy a szórás, asszem van 3000 ft-tól 20.000 ft-ig.
-
Something_
őstag
válasz
sshr3kk #6987 üzenetére
Köszi az infot, veszek akkor egy ilyen transmittert. Asszem jack-es mindegyiken van.
Minőségre milyen?Amikor a régi autóm volt, akkor Nokia N97-el próbáltam zenét átjátszani (ugye az alapból transmitteres telefon), de a minősége szörnyű volt. Valszeg az autó miatt, bezavart a generátor vagy mi
Ismerős 5-ös BMW-jébe kipróbáltuk, ott teljesen jó volt.
Majd most kiderül, hogy 3-as BMW-be milyen minőségben dobja át a zenét. -
Something_
őstag
Foglalkoztat egy kérdés már napok óta, csak kiment mindig a fejemből.
Használja a telefont valaki olyan kombóban, hogy autóban, mp3 transmitter, usb kábelen összekötve a telefonnal?
A fejegységem sima CD-s, de nem cserélném le USB-sre, jó lenne ha így meg lehetne oldani.
-
Something_
őstag
Opera Minit használok 3G-re, le van butítva a kép rossz minőségre, de szerintem még így is ssokat "eszik".
Nekem egy bajom van, ha nem vagyok otthon (azaz nincs wifi), akkor minden szart szinkronizál és 2-3 mega adatforgalmat generál. De nem tudom, hogy micsoda. Market?
Kezdőlapon csak az időjárás és a friend stream van, de azok nem hiszem, hogy ennyit lecuppantanak, főleg, hogy 6 óránként szinkronizálnak.Mi forgalmazhat adatot nekem? Hogy lehet letiltani azt, hogy 3G-n csak akkor szinkronizáljon ha wifin van vagy ha én rányomok a frissítésre?
150 mb-s csomagom van, szóval meg vagyok kötve
Amúgy a régi Opera Mini felül írta az oldal betöltésnél, hogy hány kb az adott oldal. Ez az új nem írja:S
8 óra alatt (alvás) 6%-ot merül az aksim az jó? Wifi és 3G nélkül.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #6864 üzenetére
Irtam privit.
-
Something_
őstag
Szobában lámpafénynél normális, hogy változik a háttérvilágítás elég sokszor? (5 másodpercenként, mintha nem tudná eldönteni, hogy merre van arccal előre
) Gondolom az automatikus fényérzékelő miatt, de ennek így kell működnie? Több energiát fogyaszt ezzel, hogy állandóan állítgatja sztem.
-
Something_
őstag
Brutál mód merül az aksi. Reggel 8kor vettem le az aksiról, 3 óra alatt kb 20 percet nyomkodtam, kb 8 perc telefonálás és 77%-on van. Ez normális?
Írtátok, hogy 2-3 hét mire beáll az aksi. Ez kb %-ban mennyi "növekedést" eredményez? 10-20%? -
Something_
őstag
válasz
Something_ #6783 üzenetére
Már találtam egy leírást, esetleg ha van még ezen kívül info, azt szívesen várom
Esetleg aki hozzám hasonlóan nem volt tisztában veleAndroidos oldalon azt írják, hogy 2012. év eleje. Ekkor már a Sense verzió kijön, vagy kell még idő nekik is átalakítani?
T-Mobile-nál egy időben fog kijönni, vagy a szolgáltató korlátozza és később kapja meg a T-s előfizető? -
Something_
őstag
Messze van még
[HTC confirms Ice Cream Sandwich updates for Sensation]Amúgy valami magyar leírás van, hogy mik a fejlesztések a 4.0-ban? Vagy esetleg ha valaki ráér leírhatná nekem, akár privátba is. (az angolom nem az igazi és kiv vagyok, hogy miért várja mindenki ennyire
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #6711 üzenetére
Amikor kiválasztod az időjárás témát, ott van olyan, hogy Előnézet. Aztán azon belül van a Beállítás, ott ki tudod kapcsolni.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #6690 üzenetére
Ha betetted nézd meg légyszi, hogy ha felnyitod a billentyűzárat, és a főképernyőre ugrik, akkor ad e animált hangot!
Köszi -
Something_
őstag
Apró kérdéseim sorozata következik
Ha hív valaki, akinek nincs még hívásazonosító képe, akkor a zöld android robot jelenik meg. Ezt le lehet cserélni valahogy? Nem nagyon tetszik. Keresgéltem, de nem találtam ilyen opciót.
-
Something_
őstag
válasz
Bátor75 #6656 üzenetére
Én már többször újraindítottam, de még mindig csilingel nappal
Levettem a média hangerejét, de ugyan olyan hangos. A csengőhang erejével van összefüggésben, ha azt leveszem nem szól, vagy ha halkabbra veszem, halkabb lesz. Csak ugye akkor ha hív valaki, akkor is halkabb.Amúgy ma ébresztőre keltem, nagyon fasza, hogy ott is bele kel húzni a szundit vagy a leállítást
Az eddigi telefonoknál félálomban ahogy kerestem a csilingelő telefont sokszor lenyomtam valamilyen gombot és elaludtam, mert már nem szólt
-
Something_
őstag
Én a játékokat (9mm, Backstab) próbáltam és akkor melegedett 40 fok körülire (amúgy ha nem csinálok semmit, akkor 26 fokos), ami szerintem normális, ha le van terhelve. Filmet még nem néztem rajta, majd max kocsiban a dugóbal ülve
Tegnap írtam, hogy idegesítő az a hang, amikor feloldom a bill zárat és bejön a kezdőképernyő és nem tudom levenni sehol sem. Tegnap este már nem adott hangot, amikor "éjszakai" időjárás volt a háttérkép. Most viszont, hogy "nappali" megint adja. Erre valami tipp? Néztem az időjárás beállításokba, de nem találtam semmit. Megváltoztatom az időjárás háttérképet, mert nem tetszik ez a baromi hangos hang animáció minden egyes feloldásnál
-
Something_
őstag
válasz
S e t h #6632 üzenetére
Navit még csak egy helyben használtam, nagyon gyorsan megtalálta a jelet, megkockáztatom, hogy gyorsabban, mint a Mio PNA. Nincs még autós tartó, de lehet, hogy majd ki fogja váltani a PNA-t. Meglátjuk, hogy szuperál.
Aksi idő? Bocs erről nem nyilatkozom, mert 2 napja van meg, azóta le sem raktam
Konkrétan kiváltotta a PC-t netezés szempontjából
Lehet, hogy csak az újdonsága varázsa, de nagyon élvezem. Ez előtt egy 6500 classic volt, ami 10 napig bírta aksi időben, előtte egy Nokia N97, ami csak 1 napig, de az fagyott, meg minden. Ehhez képest az egy rakat szar volt
Eddig 3x indult újra a Sensationben a Sense, de most tesztelgetem és gondolom kap terhelést
Aksi időt sztem ki tudod húzni, ha kilövöd a widgeteket a főképernyőről.. de nekem jelen pillanatban kint van egy csomó minden. Ha itthon vagyok és fele alatt van akkor majd megy a töltőre (vagy majd kap egy dokkolót), ha autóban akkor autós töltőre és tartóba.
Ilyen tartót használ valaki? Nem kapik tőle a telefon ki és bevételnél, ahol rögzül a tartóhoz?
[link]Csatlakozom monstre, nekem is a döntő szempont a Sense volt, plusz az anyagkidolgozás, egyedi az egész telefon. Ha a belső értékeket néztem volna, veszek egy SGS2-t. De az kinézetre, minőségre, plusz sima androiddal nagyon nem tetszik.
-
Something_
őstag
válasz
S e t h #6626 üzenetére
Nekem 2 napja van meg, szóval nem sokat ér a szavam, de sztem szenzációs ketyere! Egyszerűen gyönyörű, szép, jó.
Nem akarok más gyártót lefikázni, de nem egy sablonos nokia és nem egy tömeg samsung.Így 2 nap után amitől félek, hogy nehogy megkopjon ez a gyönyörű telefon (nem fogom elcsúnyítani egy nagy teljes szilikontokkal, szerintem majd kap egy bőrtokot, csak akkor már nem csak nagy lesz, hanem vastag is
)
Ami nem tetszik, hogy a töltő kábel elég rövid és elég sokat van ugye töltőnAzt azért vedd figyelembe, hogy itt elég sokan a telefon 120%-át kihasználják, szóval nyüstölik elég rendesen, nem tudom, hogy te hogy fogod használni a telefont, de sok függ tőle..
-
Something_
őstag
Speedshopba kineztem magamnak aktiv brando autos tartot. Hasznal valaki ilyet? Be es kirakasnal nem kopik nagyon a telefon a rogziteseknel?
Amugy folia szukseges vagy a gorilla glass azt hekyettesiti, azaz nem karcolodik a kijelzo? -
Something_
őstag
Szia. En is az idojaras hangra gondoltam, megneztem es nincs is bekapcsolva. Ilyen animacio hang, gondolom a hatter miatt. Mert ugye kinyitas utan animalva van a hatter es akkor szol ez a hang. Passzolom, h mi lehet.
A jatek felbontasa miert nem egyezik? Apk file telepitese utan elkezdi wifirol letolteni a telefofonhoz valo verziot, vagyis azt kellene neki, nem?
-
Something_
őstag
Ismerkedek az apk file-ok telepítésével, kisebb nagyobb sikerrel. 9MM felment tökéletesen, az Order of Chaos apk file indítása után azt írja, hogy nem kompatibilis. Az hogy lehet? Az apk file indítása után a kompatibilis verziót kéne letöltenie netről, nem?
A Spiderman apk file futtatása után letöltötte a 800 megás játékot, viszont el van csúszva a kép. Ez mitől van?
Hogy lehet berakni fórumba kis képet? Ilyen bazi nagyba szúrja be
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Halihó!
Egy gyors kérdés:
azt hol tudom beállítani, hogyha feloldom a bill zárat és bejön a kezdőképernyő ne adjon ilyen emelkedő hangot? Kicsit idegesítő.3G mérésére milyen programot használatok ami viszonylag pontos? 150 mb-s csomagban vagyok, szeretném látni, hogy mennyit esznek a widgetek amik a főképernyőn vannak.
-
Something_
őstag
válasz
Nakivagyok #6553 üzenetére
Koszonom a valaszokat, tisztabb lett a kep
Nagyon kezdo vagyok meg android teren. -
Something_
őstag
Nyüstölöm a telót és egyszer feloldás után bekérte a PIN kódot, ez miért van?
Frissítettem a rendszert, viszont nem lett 3.x-es verziós az android. Még nem jelent meg rá vagy nem is fog, majd valamikor a 4.x? -
Something_
őstag
Szoftververzió frissítésnél maxon kell lennie az aksinak, vagy elég 35% felett?
-
Something_
őstag
Na meg van a Telefon, arrol irok eppen. Eszmeletlenul tetszik
A sim kartyat sajna meg nem aktivaltakLetoltottem a 9mm-t, de azt irja, h nem kompatibilis
-
-
Something_
őstag
Vigyázz Sensation!
Pénteken megszorongatlak!
Hívtak a T-Mobiletól, adategyeztetés és hitelképességi vizsgálat miatt, péntekre itt van nálam a teló!
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Részletre veszem a T-nél és full randomba kell mobilelőleget fizetni, amit sok szempontból vizsgálnak, de nagyban múlik az ügyintéző és az előfizető "szimpátiáján"
Rendőr story, ha bunkó vagy a rendőrrel egyértelmű megbüntet, ha rossz napja van akkor lehetsz normális, megbüntet, ha normális vagy akkor van sansz rá, hogy kedvező lesz a kimenetel
Szóval várjuk az ügyintéző hívását.
-
Something_
őstag
Halihó!
Ma megrendeltem a telót. Most várjuk az ügyintéző hívását, hogy kell e mobilelőleget fizetni és ha igen mennyit. Jó lenne max 15-öt kérne.
Szóval lassan én is Sensation tulaj leszek, jövök majd kérdezősködni
-
Something_
őstag
Üdv!
Az ICS miben jobb, mint a mostani? Próbáltam keresni részletes leírást, hogy miben tér el a 3astól, de nem találtam, csak cikkeket fél információkkal. Esetleg tudna adni valaki egy linket (magyarul
, amiben le van írva részletesen, hogy miben különbözik?
-
Something_
őstag
válasz
kchris78 #6008 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy mik a hátrányai a mobilnetnek
pár érdekességre utaltam, hogy érdekes a telenor
Én pl azon voltam "kiakadva", hogy fullon van a HSPA + térerő, jelerősség 19, jobb alsó sarokban korlátozott kapcsolat ikon, ergo nem tudott felkapcsolódni a netre, viszont a stick menüje egyértelműen felkapcsolódott.
Másik eset ami elő szokott fordulni:
felkapcsolódok, netezek, 1 perc után belassul az egész történet, nyomok egy reconnectet és utána megint 1 percig szélvész gyors.Vannak ilyen rigolyái, de nincs más választás, monopol helyzetben van a telenor egyenlőre.
-
Something_
őstag
válasz
randras #5997 üzenetére
Hali!
Nem a telefon szar, hanem a telenor
Hipernet 21-el dolgozom napi 8-10 órát, hát vannak érdekes esetek
Kültéri antennára van kötve, szóval fixen van. Van hogy 15 mb, van hogy 11, 9, 8,7, 4, 3,1. Szóval kiszámíthatatlan, nagyon nem stabil. Állandóan mókolnak vele valamit és elég érdekes dolgokat lehet vele tapasztalni.
Szóval ne ess kétségbe, majd valami lesz
-
Something_
őstag
válasz
randras #5953 üzenetére
Halihó!
Idetévedtem, szeretem körbe járni a témát ha veszek valamit, főleg ha nem 2 ft-ért
Tudom, hogy jó lesz a teló és bízom benneFull átlag használatra lesz, nem fogok vele főzögetni, meg ilyesmi
Egy kérdés:
Sensation és DHD kijelzője ugyanaz, csak más a felbontás, nem? MM-be fogtam a két telót a kezembe és mintha a DHD-nak szebb, élesebb képe lett volna. Ez létezik vagy csak a Sensationnek a fényereje le lehetett szedve? -
Something_
őstag
Aggódva olvasom eme topikot már pár napja és félek az említett hibáktól. November elején szándékozom 2 év hűséget aláírni a T-Mobillal, Telenortól menekülök. 2 év hűség mellé, egy Sensationt szeretnék hű társamnak, igaz Desire HD volt az első terv, csak mint kiderült már nem kapható.
Sensationon kívül más telefont nem tudok elképzelni, egyik sem tetszik. Nokiákból kiábrándultam, nem szeretnék többet. Samsunggal nincs bajom, de ezek a mostani samsungok mind ugyanúgy néznek ki és egy műanyag darab az összes, gyönyörű kijelzővel.
Szóval ekkora a baj, mint itt sokan leírtátok? Eddig még töretlen a hozzáállásom, mindenképp szeretnék egyet, de nem 2-3 hónapra, hanem 1-2 évig nem szeretnék telefont váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest