- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
DjTaRsY #1282 üzenetére
Igen, de én csak hivatalos, a HTC oldalán is feltüntetett viszonteladótól akartam venni ezért lett a Speedshop, na meg Expansys-on is elő volt jegyezve nekem 1 készülék, hogy biztos hozzájussak.
Frissítésre azt rebesgetik, hogy hamarosan lesz bár most nem találom az erről szóló híreket.
-
joey04
titán
Most néztem végig a pocketnow videóit a Sensation tesztben, és köze nincs ahhoz, amit az itteni tesztben látunk. Elég szépen "folyik" a rendszer és az animációk, bár böngészőben folyamatosabb a SGS2. (az említett cikkben is azzal mérik össze, csupán ezért hoztam példának azt a modellt
)
-
Xaels
félisten
Igen nagyobb a pixelszám is
Csak sokan a kétmagosok tesztjében egyértelműen kijelentik, hogy a 3 tesztelt készülék közül a Sensation-nek van a leggyengébb hardvere, pedig szerintem közel sem annyira egyértelmű ez a dolog. Én igazából nem akarom root-olni a készülékem. Megcsinálom SDK-ban a mSD-re való mentést és ennyi.
-
Xaels
félisten
Köszi a megerősítést.
Na itt van egy összehasonlítás GLBenchmark2.0: [link]
Jah 1,5-ön megy, de csak azért is érdekes ez a teszt, mert ugyanaz a SoC van Sensation-ben is. Így azért már nem tűnik gyengébbnek hardveresen a masina a konkurenciához képest. Állítólag még a driver-ek nem az igaziak, de javulhat még frissítés után.
-
joey04
titán
ez alapján nem. de hozzáteszem, a samunak tényleg olyan hibái vannak, hogy inkább ez kéne. a benchmark eredmények meg nem (csak) a felbontás miatt gyengébbek, cqr kommentjei a nagy kétmagos tesztben hasznosak. bár itt meg azt tenném hozzá, hogy felőlem 0-át is hozhatna, semmit nem számít.
-
Xaels
félisten
Azért az nem mindegy milyen háttér van. A linkelt videón egy elég egyszerű animáció van míg a "Weather"-höz tartozó élő háttér sokkal összetettebb. Persze az itteni videó szerintem sem tökéletes, de a leírás alapján nem akad és ha jobb lenne a Kamera megkapta volna a "Különösen ajánlott"-at is
Egy YT videó alapján kár messzemenő következtetéseket levonni és felháborodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest