Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
drhuszarka
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen telón de sok mailt kellene megírnom róla és több helyen olvasom, hogy az ékezetekkel csúnyán bánik. Van valakinek jól bevált, és használható ékezet beviteli trükkje?
-
Pistiboy88
aktív tag
A tökéletes navigációs szoftver a GARMIN Mobil XT. En ezt használom, tökéletes, semmi gondom vele
Amúgy nagyon jó kis telefon, de egy gondom van,mégpedig az, hogy nagyon betud lassulni, pl naponta újra kell indítgatni, de ez a windows hibája, remélem a 6.5 jobb lesz...
A Quick GPS nagyon jó, hogy frissíti a műhol pozíciókat, ha kimegyek az utcára, kb 10-15 másodperc és máris működik a navigáció!
Akkus üzemidővel meg elégedett vagyok, "csak" 1000-es de nekem átlagos használat mellett, 3-4 napig lazán elmegy.
-
Inarus
addikt
válasz
gabeszka1989 #54 üzenetére
Ami most eszembe jut az a google maps ( telefonról: [link] ), de az okosak majdcsak jönnek és mondanak jobbat.
-
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok. most vettem egy ilyen htc s740-es készüléket és nem tudok sehogyan se rátenni gps progit--- ugye irták hogy igot nem lehet rárakni más progi meg nem nagyon akart rámenni.... fizetőset ugye nem akarok ugyhogy ha valaki tud segitsen
jah és valami olyasmit hogy WM6.1 professonal rá lehet rakni lehet hogy hülye kérdés de nem nagyon vagyok otthon ebben a témában előre is köszi sürgős lenne köszi -
Konflikt
addikt
tudja vki h lehet az s740-et hard resetelni?
thx -
Bocha: Kinyitott állapotban mennyire fix a készülék? Olyan kicsinek tűnik az átfedés az alsó és felső rész között...
-
Elhiszem, hogy annyit írnak, de a 480x800-as pixelszám alapján 3 az 5-höz képaránnyal állunk szemben, ami egy kis számolás alapján azt jelenti, hogy 6,5 cm-es a kijelző szélessége és 10,9 cm a hossza. Ha hozzávesszük a készülék 11,5x6,3x1,2-es fizikai méretét, akkor azt hiszem, könnyű belátni, hogy rumosnak igaza van, a készülék kijelzője nem lehet 5"-os. Esetleg hazudtak a külső mérettel kapcsolatban.
Még a kis méretű LG KS20 is csak 2,8-as kijelzővel rendelkezik, miközben matematikailag akár egy 3,5-ös is ráférne - de fizikailag nem. -
rumos14
nagyúr
srácok, felőlem fogadhatunk...
a készülék ugye azért nem csak kijelzőből áll, van egy keret is, alul gombok...
a FuSi N560 hasonló hosszúságú, de kb. 7cm széles, viszont kicsit több hely van a képernyő alatt, a kijelzője 3,5". ez alapján ez a Touch HD max 4" lesz. persze az sem kevés. -
Tyű, nagyon meglepődtem, amikor a képek között megláttam a kicsúsztatott QWERTY billentyűzetet, mert addig számomra nem derült ki hogy van ilyen is a gépen.
Nekem tetszik és az ára sem olyan vészes. A RAM lehetne kicsit nagyobb de az sem olyan vészes. -
copin
őstag
Ez a méret talán a kialakítással jár. A W-Zero 3 is ilyen, persze ahhoz már nem árt egy átlagon felüli méretű zseb.
rumos14 Le van írva, 5".
"De prachtige Touch HD glanst van alle kanten en huist een indrukwekkend 5-inch breedbeeldscherm met 800 x 480 pixels (WVGA)."
überoff
Ekkora méretben már létezik WSVGA is. upszNem rég számoltam, hogy ha a teljes kagylót elfoglalná a kijelző, akkor WSVGA lehetne.
/überoff -
Enjoy
addikt
Én a HTC TOUCH HD-t várom már nagyon!
-
mrlujoak
veterán
Hm.
Itt is egy fixfókuszos 3.2 Megapixeles kamera, fény nélkül, ami ráadásul nagyon rossz képet rögzít. A HTC mer ilyet tenni egy telefonba?!
Amugy a külső tetszik, anno a Sony J6 nyúlánksága is megtetszett, ez is elmegy.mrlujoak
-
rankesz
veterán
Lehet hülyeséget kérdezek de akkor ezen futna az Igo8?
-
Peet210
őstag
válasz
RandomGosu #28 üzenetére
Én a kérdésed nem értem.
Használtál már qwerty bill.-tel szerelt gépet? Ha igen tudod miért is jó a qwerty billentyűzet. -
Jhonny06
veterán
Egész jól néz ki, bár első látásra egy kicsit hosszú.
-
v.tom
őstag
Szerintem ez a telefon kijelölt egy használható utat. Remélhetőleg javítanak a gyermekbetegségein, és hamarosan lesz használható smartphone érintőkijelző nélkül is. addig sajnos muszáj lesz megvenni a touch diamond-ot
-
Magnum_
nagyúr
nekem tetszik.... felesleges a két fajta bill, de tetszik... winmob-ot nem vennék, de külsöre teszik
-
WD40
aktív tag
"... a Rose ettől függetlenül az egyik (vagy inkább a) leggyorsabb gép ebben a szegmensben."
Nem csodálkozom, ha ennyi memóriát és fél gigás procit raknak egy okostelefonba...
Egyébként ez az egyszerű design, meg hogy nincsenek a gombok kissé félkörbe, összevissza eltolva, nagyon tetszik. Tán a hátulja nem illik az egészhez. És tehettek volna egy nyomorult jacket rá, le van védve mint márka, vagy mi a ...
110ért meg nyilván nem ezt fogják venni, elszállt már megint velük a ló.
-
Dare2Live
félisten
válasz
silentkiller #20 üzenetére
azért ez a WM sokkal rosszabb mint egy N82es symbi....
-
silentkiller
senior tag
Ha majd leesik az ára 70-80 körülre (1-2 hónapon belül) biztosan jobb vétel lesz, mint a Nokia N82-es (a kamerájától eltekintve)...
-
Jadro
veterán
Furcsák az arányok de még ezzel együtt is az eleje teljesen rendben van. A hátlapja viszont nagyon nem tetszik.
-
Sajna a wm standard program miatt vannak még mindig lassulások, ezt nem lehet hardverrel orvosolni
-
Enjoy
addikt
Amennyire szép a Diamond, annyira csúnya, és aránytalan ez a Rose.
-
kavicssli
addikt
válasz
kopaszkukac #8 üzenetére
Irigykedős szmájli!
Remélem a Logoutra írsz egy tesztet róla...
nekem még 2 hónap!
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, csak az árát tartom magasnak, habár a HTC soha nem filléreskednik.
-
sippet
senior tag
az sms-ek összefűzése az nem windows 6.1 specifikáció? szóval nincs semmi túlmutatás.
-
kavicssli
addikt
Az ára tényleg gázos 1 kicsikét!
A szemem előtt csak az lebeg hogy novemberbe lejár a vodás szerződésem és amikor újra elkötelezem magam, 69.000ft-ért egy diamond telót fogok elhozni
-
Murderer69
őstag
szerintem én még várok a megvételével egy picit de az biztos hogy ez lesz a következő áldozat
-
Peet210
őstag
Árral van bajom nekem is, de ha megnézzük pl. a S730-t akkor ahhoz képest már nem olyan gáz. Ami jó árban van az már az S710-es de annak a paraméterei már nem olyanok mint az S740-ek vagy S730-nak (szándékosan csak HTC-ket írtam). Ettől függetlenül egy kedvezőbb árcédula mindenféleképpen vonzóbbá tenné.
-
Murderer69
őstag
hát nem tudom nekem meg pont hogy bejön a gép szép is és ha tényleg olyan gyors akkor már csak az ára eshetne egy kicsit barátibbra mert már úgy is régóta tervezek egy windows mobile-t....
-
rumos14
nagyúr
bár nem tartom holtvágánynak a WM Smartphone vonulatot, azzal egyetértek, hogy ez inkább budget kategória kéne hogy legyen, <60k.
a telefon arányai meglehetősen érdekesek, nem tudom, miért kellett ilyen radikálisan eltérni a korábbi S7x0-aktól.
az komoly rejtély számomra hogy a 256 MB RAM-ból hogyan marad 25 a programok futtatására, mi indokolja. bekapcsolás után a 64 megás Samsung i600 is tud ennyit.csak egy felvetés: nem lehetne a tesztképeket valami kevésbé "steril" környezetben elkészíteni? legyenek rajta fák, virágok, esetleg emberek, autók, mittomén...
-
kopaszkukac
tag
ez a telefon szerintem annyira aránytalan és csúnya lett, sztem ezt nem fogják úgy vinni mint a cukront
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Okostelefonba oltott Diamond, TouchFLO és érintés nélkül: íme a HTC S740, alias Rose.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest