Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
Az a baj, hogy ráncfelvarott telefont annyiért adnak, mintha valami teljesen új fejlesztésű dolog lenne.
Bár a 64 giga háttértár indokolhatja a magasabb árat.
Az meg hogy szaggat, nehogy már a vas, meg JB hibája legyen. Optimalizálni kellett volna - amiben a HTC elvileg jó, nem tudom hogy nem jött ez most össze nekik.
Meg ha már csúcs-csúcs modell, tényleg lehetne 2 giga az a ram, és akkor 195.000-be is kerülhetne
-
Hiperwolf
tag
Lássuk, mit ad az a +.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Maxentius
addikt
Nem müxik a Project Butter? No comment... amúgy tetszetős vas lenne.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
sdd2
veterán
Köszi a cikket, olvasom
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
fi:zi'k
nagyúr
Jajj, az a kamera.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Maxentius
addikt
válasz FragMaster #6 üzenetére
A UI kirajzolásakor bármilyen szaggatást észrevenni "működő" PB esetén nonszensz.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szégyen-gyalázat, hogy ezen is laggol a droid. A HTC-nél valamit nagyon benézhettek a kedves szoftvermérnökök. Vagy ez droid sara?
Egyébként meg hogy írhattok ilyet, hogy alig marad el a padfone 2-től? Az a telefon szétgyalázott minden mást a szintetikus tesztekben... Linpackba konkrétan 3x olyan gyors...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
stilo18
addikt
Remélem ezért csúszik a sima One X-re a JB...optimalizálják csak.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Maxentius
addikt
válasz Oppenheimer #8 üzenetére
Ez inkább a Sense sara lehet, az AOSP-romok mindig ezerszer gyorsabbak szoktak lenni, mint a gyárik.
-
szentespeter
tag
Ami igazán tetszik ezen, az a készülékház. Végre az oldalait is mattra csinâlták, nem úgy, mint a One x-ét.
/Sony Xperia Z/ PÜ-re illik válaszolni...
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A laggolás egy ilyen készüléken ciki. A felár nyilván nem éri meg a sima One X ellenénben.
Ps.: miért jó azt egyeseknek közölni a fórumban, hogy már olvassák is a tesztet?
<< Heimdal >>
-
Integra
titán
"Főleg a Project Butter tudatában fájó dolog egyébként , hogy nem mindig folyamatos a rendszer sebessége, amelyen a Sense 4+ (és az "optimalizáltság") sem segít számottevően"
ezek után én nem remélnék..
csak a nexus srácok......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ikormos
csendes tag
Árban...
KI -
Angel1981
veterán
Remek vas! Már csak ár mérséklődésére kell várni!
-
Zolesz007
őstag
Nézz meg egy Zselés babos Galaxy Nexus-t vagy épp egy Galaxy S3 vagy akár Most jött ki S2-re is... Pedig ott van tácccswíz.
Fold 5
-
ForRedGlory
félisten
LOL, ez elég nagy fail, mármint a telefon. Beleraknak ebbe is 1GB ramot? Kamera ugyanolyan hitvány, az akksiidő sem lesz partiban azokkal a készülékekkel, melyek ilyen akksival bírnak, plusz még akad is? Nice...
-
stilo18
addikt
válasz ForRedGlory #21 üzenetére
Miért, az aktív használat másfél nap, miért rossz? Jah, tudom, HTC...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
bteebi
veterán
Szép és jó, de nagyon sokba kerül, már-már szifon-drága. Még akkor is sokallnám az árát, ha - az ennyiért már szerintem elvárható - 2 giga RAM és 64 GB tárhely lenne benne alapból.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Peterson_
addikt
"Mobilos körökben még mindig nem nevezhető rossznak a HTC üdvöskéje, ám azért nem is lehet maradéktalan az örömünk."
-Ezt a finom megfogalmazást.
Nekem ilyesmik jutottak eszembe: Ocsmány olajfestmény túlvilági fátyollal...kb egy kalapsz**A telefon többi része meg hozta a papírformát.
Ha másra nem is, arra remélhetőleg jó lesz, hogy a HOX árát lejjebb nyomja.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
ForRedGlory
félisten
Ja, ha aktívan használod, gyorsan le fog merülni. Jó ficsőr.
És nem... nem HTC, hanem fail mind, amit írtam. A kameránál sokkal jobban le kellett volna húzni, de látszólag nem merte a cikk írója. Ha a Samsung csinálja, ugyanúgy leírom...
Ez a cég van szarban, ha jól gondolom? Hát akkor illene kihozni már egy olyan telefont, amiben kevesebb a kompromisszum, mert mocskopsul nem fogja ez kihúzni őket a trgáyából.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Jó lett a teszt, nekem bejön az új verzió.
Kicsit ugyanakkor értelmetlennek tartom, hogy 1GB rammal hozták ki. Ez a teló simán vállalható lenne 2013 végéig, de 2013 Q1-Q2-ben alap lesz a 2GB RAM. Az ára majd normalizálódni fog, és persze akkor jó vétel lesz, elsősorban az aksi miatt. Az pedig, hogy a HOX mennyivel lesz olcsóbb a HOX+ érkezését követően...Lényegében teljesen mindegy, akinek fontos az üzemidő. Felőlem lehetne 70k is, akkor se venném meg, mert a karcsú üzemidőt semmi sem tudja kárpótolni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hurrikan
addikt
válasz Maxentius #10 üzenetére
Persze hogy a SENSE sara.
Sima X-en is szaggat a gyári launcher, az APEX meg úgy pörög hogy egy mikrolagg nincs benne soha.
1x nem laggolt be APEX-el 4hónap alatt....
tehát nem az androidra kéne fogni a tesztelőknek sem.
remélem a hardveres hibákat is javítgatták... valamint bizony tényleg jelentősen kellene csökkenni az árának.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
DeathBat666
aktív tag
Hát ez a készülék csak arra jó, hogy olcsóbban vegyem meg a One X et.
-
Armagedown
őstag
Szerintem nyerő lesz ez a telefon, mert csak 135 gramm , a Lumia meg nagyon nehéz
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Dr.Anonymus
addikt
nem olyan biztos az
én az asus tr primenál láttam azt, hogy amíg ics volt rajta, sokkal több alkalmazást elbírt a háttérben a rendszer, játékok alatt sosem szaggatott
Jelly bean update után, ami számos területen gyorsított, de érdekes módon pl. játékok teljesen beszaggatnak tőle, ha nem zársz be a háttérben szinte minden alkalmazástaz egész jelly bean el van ****va
gyakorlatilag ha aránylag folyamatos működést akarok akkor jobb ha 2 alkalmazásnál több nem fut a háttérben -
Dr. Maci
tag
Egy kicsit csalódás volt számomra végigolvasni . Azért adtam el az előző telómat, hogy majd veszek One X-t, vagy One x+-t. Így nagyon vártam a tesztet. Az 1 giga ram, ezek szerint tényleg sokat számít. Nem akarok még egy olyan telefont venni, ami össze-vissza laggol. Ezért adtam el a Sony Neo-mat.
A telefon külső borítása nagyon bejön, egyszerűen prémium a kivitele. De akad és adnak vele ráadásul egy kőkorszaki fülest.
Kíváncsi leszek az első felhasználói élményekre. Vagy lesz egyáltalán bárki, aki megveszi 190 ropiért? Ez horribilis ár érte. Főleg úgy, hogy a Droid DNA az USA-ban csak 199 dollár lesz és állítólag lesz nemzetközi változata is... Bár igaz, ott a belső memória csak 11 gb.
Van arról valami infó, hogy a One x+ 32 gb-os változata mennyibe fáj? -
amanoba
őstag
Tiszta vicc hogy ezen a vason akad a droid.
"microSIM-ek fogadására képes foglalat", "a microSD kártyákkal történő bővíthetőséget" - mivel egy megy bele mindkettőből (gondolom), ezért szerintem célszerűbb lenne egyes számot használni.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Köszönjük a tesztet. Arról lehet tudni, hogy milyen alkalmazásokat telepítettetek? Más oldalakon nem panaszkodtak akadásra, lehet valami JB-vel nem teljesen kompatibilis alkalmazás okozta. Amúgy nálam a sima X-en a 4.0.4 sem akadozik, majd meglátjuk milyen lesz a 4.1.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kaciokos
őstag
Srácok, én végignéztem a videót, de sehol sem látok lagolást benne. Most akkor mi van?
-
istnag
addikt
Én bárkinek odaadom a One S -emet megtaperászni,hogy megnézze mennyire "akad" a Sense miatt..pedig ez csak 2 mag.
-
hito
nagyúr
Vajon egy kis ügyeskedéssel (szervízkörülmények között) cserélhető erre az akksira a sima x-é?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
dani3l
őstag
Azert a konkluziohoz annyit hozzafüznek, hogy ez igy kicsit felrevezetö, hogy 110-120k-ert mar lehet One X-et kapni, ez meg 190, mivel a sima X annyiert max 32 gigas. (Az mar mas kerdes, meger e annyi pluszt - nyilvan nem..)
Egyebkent szerintem ezt mar kar volt kihozni igy, alapbol ezt kellett volna kiadniuk, de ezt külön piacradobni egy frissitett modellkent, plane ekkora arkülönbözettel enyhen szolva is vicc..#18 zso79: De a One S-ben S4 (vagy rosszab esetben S3) proci van, nem Tegra3.
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Ezen a héten erős volt a felhozatal windowsos csúcstelók (920 , 8x), aztán padfone és ez az one x sem rossz darab.
-
ramrit
tag
Vicc hogy ezen sem folyamatos a rendszer. Szinte kacagok :-) Na ezért fogok én wp8at venni,mindegy milyet, bármilyet,csak soha ne vegyek a kezembe többé droidot,mert kiver a víz, amikor laggzik, persze szép meg csili-vili, csak éppen müködni nem akar normálisan. A droid gyerekeknek való játszadozásra.
Inkább ez a mai Hüvely w2 mint egy S3 (gonosz kacaj)Ja és kihagytam hogy szvsz!
felecsd'el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így készül egy Earfun headset
- Elite: Dangerous
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest