Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Nagyjából erről beszélek én is: nem egy fényképezőgép. Jó fényviszonyok között mondjuk nem nehéz kis optikával is jó képeket lőni, de gyenge megvilágításnál, mondjuk egy szobában már előjön a különbség.
Lehet, hogy ennyi pénzért elvárható lenne, de valójában szerintem az optika mérete miatt ez nemigen lehetséges mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Kettőnk között szólva, ugyan had kérdezzem már meg, hogy mit példálózol itt folyamatosan a HTC One S-el, amikor fasorban sincs a cikkben lévő telefonnal? Nem feltétlen a Sense-re gondolok, hanem úgy visszaolvasva az erőlködésed... A Sense igenis kurva sokat zabál... Vagy szerinted a képeden lévő levelezőprogram és óra nem a Sense beépített resze? Nézz meg egy Sense mentes feladatkezelőt és látni fogod a különbséget
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Már bocsi hogy beleugatok, de nagyon nincs igazad a Sense-szel kapcsolatban, mivel tényleg rengeteg memóriát zabál !!! Amit te linkeltél, az csak a Rosie, a Sense launchere, a többi komponenst nem is látod. Egy Desire is vígan elfut a legújabb AOSP rommal, míg a 3-as Sense már küszködött rajta, mert nem volt elég a memória.
Linkelhetsz akármennyit, nem látod alkalmazás szinten a Sense framework-ot. Ha nem hiszed el hogy sokat zabál dobjál fel egy alap androidot és nézd meg úgy a memóriát
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Eppen azt akartam irni, mint elöttem zso79 kollega.
Ugyan nincs One X-em/S-em, csak egy Desirem, de barmelyik HTC-nel meg lehet nezni, hogy mennyi memoriat eszik egy gyari Sense rommal illetve egy akarmilyen AOSP-vel. Eg es föld a különbseg.
Azert nem kell kezpenznek venni, amit a feladatkezelö ir, raadasul az csak az alkalmazasokat mutatja, a hatterben futo rendszerfolyamatokat nem.Viszont az alairasodon 2 percig röhögtem..
#KillBorn: Nem, ez egy One X, csak 1,5 helyett 1,7-en megy a proci..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Gyari rommal Desiren emlekeim szerint (mert mar lassan 2 eve nem volt olyan rajta) olyan 50-80 mega között volt a szabad memoria. Most CM7 van fönt ics temaval meg az alap adw launcherrel, nekem szemely szerint jobban tetszik, mint anno ami Sense volt rajt. Igy van altalaban olyan 160-200 mega szabad ram. Termeszetesen van fönt idöjaras widget, meg meg egykettö, amiket hasznalok (kontaktok, naptar, ora), söt meg elö hatterkep is van beallitva, hosszu idö ota elöször, mert az is eleg szepen vissza tudta fogni a telot.
Mindenesetre nem akarok megteriteni senkit, meg offolni se, csak leirtam a velemenyem, az pedig eddig is tudott volt, hogy a Sense marpedig eleg csunyan banik az eröforrasokkal.
A szepseg pedig relativ, mint mondtan nekem eleve jobban tetszik ez a letisztult holo(szerü) felület, mint a Senses.Egyebkent igaz, ha telepakolja az ember mindenfele widgettel, alkalmazassal, hasonlokkal, akkor itt is el tud fogyni a ram (meg nyilvan nem is az a szerepe, hogy mindig üres legyen..), csak az a különbseg, hogy itt Te valasztod ki, mi az, ami kell, meg mi az ami nem. A Sense-ben pedig ottvan minden, ha kell, ha nem.
Egy darabig en is ugy voltam, hogy a Sense a legjobb, meg azert jo a HTC, aztan rajöttem, hogy van alternativa. Ettöl függetlenül meg mindig a HTC-ket favorizalom, es remelem, hogy hamarosan ök is jönnek valami sajat Nexus modellel, ismet.
Bocs a hosszu OFF-ert.
#92 enginev3.0: +1. Az a piros gombsor nagyon nem tetszik nekem sem, viszont a kamera körüli piros karika jol mutat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest