Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz qltsar #31862 üzenetére

Ha már unlockolták a a bootloadert akkor neked a megfelelő rom felrakásán kívül más dolgod nincs vele.
    Az unlocknál jelentkező hiba ha jól sejtem nem gond, csak meg kell ismételni a parancsot.
    Ha jól sejtem akkor nem is sikerült kinyitni a bootloadert?
    Ha nem akkor az unlock.bin segítségével(amit remélhetőleg megkaptál) meg tudod csinálni.

Annak kell utánajárnod, hogy ehhez a cid-hez mi a legfrissebb hboot ami felrakható(egyébként az 1.39 a legújabb), ez korlátozza a felrakható romokat.

Amennyiben a Tegra3-as International verzióval rendelkezel, akkor sajnos nincs lehetőség SuperCID-re és S-OFF-ra. Így a kernelt is csak fastboot-al tudsz cserélni, a rom zip fájlban lévő nem települ.

lantiildi: nincs ilyen, hogy átlagos használat, ez mindenkinél változó, elég nagy a szórás, így ennek megfelelően nem igazán lehet megválaszolni a kérdést. Én nem használom kimagaslóan sokat, de keveset sem, így a két napot simán bírja, de ez sem jelent így neked semmit.

Új hozzászólás Aktív témák