- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Van arra esély, hogy JB alatt normális módon lássam Total Commanderrel a telefon belső tárolóját? Az ajánlott plugin részben működik csak, rakat mappát nem listáz le, illetve nem tudok a mappákba belépni. Az meg nem járható út, hogy navigálok a windows-ban ide-oda (7, 64bit). Francnak kell elbaszni egy működő csatolási lehetőséget :S
-
LouiS22
veterán
Bocs, de most nincs igazad. Football minden tweetje igaz, illetve ő az, aki rendszeresen közzéteszi a leak-eket is. Az biztos, hogy a belső kör tagja, vagy legalábbis olyan teszter, aki mindenhez hozzáfér. És most is mit ír? New JB OTA. Nem azt írja, hogy a végleges, hanem új.
-
LouiS22
veterán
válasz
Rascally81 #16765 üzenetére
Én azt mondom, hogy nincs az a felhasználói alkalmazás vagy adat, ami megér ennyi vesződést. SMS-t, névjegyeket tudsz menteni a gmail-be, a többi meg egyszerűen nem ér ennyit, ráadásul kétesélyes, hogy a visszaállításnál működni fog-e.
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
Q: Meghibásodott a készülékem, mi a teendőm?
A: Keresd fel az üzletet ahol vásároltad a garancialevéllel vagy vidd a HTC logisztikai partneréhez (TeleMax), aki közvetlenül juttatja el a HTC szervizéhez. A szervizelést a FlexTronics végzi, akihez a TeleMax szállítja be közvetlenül a készülékeket.
TeleMax elérhetőségei:
www.tmx.hu
2040 Budaörs, Kinizsi u. 4.
tel.: +36 23 880 319
email: info@telemaxgsm.hu
Az átvevőpontok elérhetőségét a következő bekezdésben találod.
Ha csak beállításokkal kapcsolatos kérdésed van tedd fel bátran a HTC Magyarország Facebook oldalán, lelkes közösségünkben sok szakértő felhasználó található akik segítenek bizonyos kérdésekben. -
LouiS22
veterán
válasz
jose999 #16648 üzenetére
Akkor újra: soha, ismétlem, soha nem mondta azt a HTC, hogy Magyarország októberben frissülni fog. Azt mondták, hogy elindul a frissítés és az év végéig is elhúzódhat. Tessék visszaolvasni. Téves infó rögzült az emberekben, illetve rosszul értelmezték a közleményt (nyilván azért, mert nekik az lenne az ideális, hogy mindent az első nap megkapnak. De azért ácsi: Magyarország nem a világ közepe, sőt, Közép-Európa sem).
-
LouiS22
veterán
Igen. És erről azért jórészt a gyártók is tehetnek, meg a marketingesek, akik a legapróbb menüváltozást is csúcsszuper, enélkül élni nem lehet dologként adják el.
Be kell látni: ha valaki mindenáron azonnal akarja a legfrissebb verziót, annak bizony referenciatelefont kell vennie. A custom UI-k, módosítások hozzárakása bizony időbe telik. Másrészt - és ne legyünk álszentek - mi már kifizettük a készüléket, megvan a bevétel belőlünk. Lehet mondani, hogy akkor én soha többet nem veszek HTC-t, meg szar a support (tényleg az), de mindig jön majd újabb és újabb versenyző, akit be lehet "palizni".
-
LouiS22
veterán
válasz
hurrikan #16445 üzenetére
Tényleg, én sem értem, hogy mit megy az arénázás mindenhol. Nem akarok flame-et, biztosan én vagyok a hülye, a maradi, de... Hogy viccel süssem el: mit adtak nekünk a rómaiak? (Jelen esetben: mi lesz az, amitől szebb és jobb lesz az életem a Jelly Beannel, ami TÉNYLEG, TÉNYLEG olyan, hogy anélkül eddig nem lehetett élni)? Én is várom a frissítést, de nem akadok ki azon, hogy ma nem indul ez az OTA.
-
LouiS22
veterán
Tévedés, nincsenek a userek becsapva: Tajvanon elindult a frissítés, és azt soha, sehol nem mondta a HTC, hogy világszerte, azt meg pláne nem, hogy Magyarországon is meglesz októberben a frissítés. Ha visszaolvasol, úgy szól a közlemény, hogy elindul októberben és az év végére fejeződik be.
-
LouiS22
veterán
Az sem jó, mert negatívat állítasz magadról. Leírod a hiba szót és az rögzül az emberekben. Itt egyetlen szó is számít. Meg honnan tudják, hogy mikorra lesz kijavítva az a vélt hiba?
Nagyon más példa, de volt a szlovák nő, aki ittasan okozta a balesetet, amiben meghalt a magyar család. Az ügyvéd kártalanítást ajánlott fel a családnak, nem pedig kártérítést (utóbbi ugyanis azt jelentette volna, hogy elismeri, hogy ő a hibás). Majdnem ugyanúgy néz ki, majdnem ugyanazt jelenti, de mégsem.
-
LouiS22
veterán
Gondold végig kommunikációs szempontból. Közölsz egy dátumot, mindenki azt a napot várja. Közbejöhet bármi, utolsó pillanatban kiderül egy súlyos hiba, árvíz jön, leállnak a frissítést végző szerverek... Bármi lehet, bármi. Te közöltél egy dátumot, mindenki azt várja és utána mindenki téged okol, hogy de te azt mondtad... Mi történik? Bizalomvesztés, presztízsveszteség és mondhatsz bármit, eljátszottad az esélyed.
Nézd meg az EA-t: első napon patchcsel nyitott a Medal of Honor új része, és még ennek ellenére is igen komoly anyázás megy a hivatalos fórumukon, mert a játék így is telis-tele van hibával. Mi történt? Csak sejteni lehet, de valami hasonló: kitűzték előre a megjelenési dátumot, nem készültek el időben, kiadtak egy félkész játékot gyártásra, hogy majd a patch orvosolja. Blama. Vagy ott az Apple példája a Maps-szel...
Egy dolgot tehetsz: vársz. Megmondták, hogy lesz frissítés, amikor ők úgy látják, hogy készen van, akkor elindítják. Ha most ez november 5-én 14 óra 23 perc 4 másodperckor történik meg, akkor akkor. Meg fogod kapni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Istenátka81 #16406 üzenetére
Ezek az innen-onnan összekapart infók sajnos nem mindig bizonyulnak igaznak. A legjobb hírforrás ebben az esetben az xda: ha ott megjelenik az OTA zip, akkor tényleg kint van. Minden más csak híresztelés.
-
LouiS22
veterán
Értem ez alatt azt, hogy nem férhetett hozzá idő előtt a többi gyártó. Nyilván házon belül azért tudtak tesztelni, stb. Ok, most majd felkerül, hozzáférhető, de akkor is napok-hetek kérdése, amíg a gyári rendszert használó gyártók bepakolják a saját kis appjaikat, lefuttatják a teszteket, stb.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pityukaka #16328 üzenetére
Névjegyek: miért nem szinkronizálsz Gmail-be? Akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy bármi elveszne. Fotókat le tudod menteni, ha USB-drive-ként csatolod a készüléket, a Playből telepített alkalmazásaid mentve vannak ott, ami adat elveszhet, az pl. egy játék állása. Üzenetek mentésére is van jópár ingyenes app, sőt, arra is van app, hogy gmail-be mentse az sms-eket, így azok sem vesznek el.
-
LouiS22
veterán
Egyébként egy dolog miatt várom: szeretném olvasni a "kiváló" HTC Hungary posztját a Facebookon. Valami ilyesmi lesz (persze szigorúan angolból tükörfordítva, mert önálló tartalmat generálni derogál): Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek: elindult a HTC ONE X készülékek frissítése. Mi a HTC-nél azon dolgozunk, hogy a legkiválóbb felhasználói élményt nyújtsuk nektek, blablabla. Nettó önfényezés lesz
-
LouiS22
veterán
Mielőtt nagy vitatkozás kezdődik:
1. azt kérdeztem, hogy kolléga az automatikus helymeghatározást használja (amihez az infókat a cellákból nyerik a telefonok)
2. vagy a telefonban előre szereplő listáról választja ki a helyszínt.Olyan egészen biztosan nincs, hogy egyik telefonnal így, másikkal úgy.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pityukaka #16218 üzenetére
Természetesen mindkettőn, amennyiben a mobilhálózat alatt a mobilnetet érted (egyszerűbben: internetkapcsolat kell hozzá).
Várj egy kicsit: te manuálisan adod meg Budapestet mit helyszínt? Miért nem bízod a telefonra, pontosabban a szolgáltató által küldött adatokra, hogy megadja a helyszínt? (a cellák szórnak bizonyos helyszín információt). Ha utóbbival is Budapesta, akkor sanszos, hogy Vodafone-nál van valami elkúrva.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pityukaka #16214 üzenetére
A leggyorsabban talán úgy, hogy kukázod a widgetet és újra hozzáadod, ott meg fogja kérdezni, hogy akarod-e a teljes képernyős animot. Majd a beállításokban állítsd be a frissítés rendszerességét.
Ez a Budapesta melyik szolgáltatónál jön elő? Már más is emlegette így...
-
LouiS22
veterán
válasz
bullapo #16176 üzenetére
Ha a gyári frissítésre gondolsz, akkor az nem fog felmenni, előtte vissza kell zárnod. Utána futhat a RUU, viszont utána ismét nyitnod kell és persze rootolni. Hogy nehezebb legyen, a JB-vel egészen biztosan frissülni fog a HBOOT, tehát majd kell egy kicsit molyolni, ha JB-t akarsz futtatni. A JB-ről egy nandroid mentéssel simán vissza lehet állni ICS-re.
-
LouiS22
veterán
XDA vonatkozó topicjának egyik posztja egy tajvani oldalra mutat, az ottani hírek szerint a HTC holnap indítja Tajvanon a frissítést. Meglássuk, az biztos, hogy közel a végleges verzió, mert a kiszivárgott ROMokban már nem sok bugot találtak a lelkes userek sem.
-
LouiS22
veterán
Valójában ide nem is írtam semmit...
-
LouiS22
veterán
válasz
szentespeter #16133 üzenetére
A FB csak marketingeszköz, nagy cégek sem ölnek komoly erőforrást abba, hogy ott supportáljanak. A HTC meg külön állatfaj, csak azt nem értem, hogy képesek pénzt fizetni annak az ügynökségnek, aki "kiszolgálja" őket. Ez nem szolgáltatás, amit nyújtanak. Semmilyen szempontból (na ennyit a marketingjükről
).
Mivel te a T-től vetted, így velük állsz szerződéses kapcsolatban, ha érdemi ügyintézést akarsz, akkor 1430, de inkább személyesen, az gyorsabb. Ha FB-on írsz nekik, akkor bekerülsz a 30 napos válaszadási körbe, aminek többnyire az a vége, hogy a 30. napon kapsz egy levelet, hogy a türelmedet kérik.
Azt meg pontosan meg kell nézned neked is az üzletszabályzatukban, hogy mi van az ilyen cserét kérek dolgokkal. Túlságosan sok az urban legend, meg a sógorom testvérének fia így intézte el legendák is erősítenek ezen. De mivel jogászok írják az üzletszabályzatokat, egészen biztosan van erre is kitétel. Csak át kell rágnod magad rajta és akkor felkészülten tudsz érvelni az igazad mellett. Amúgy hidd el, az ügyintézők is szeretnének neked segíteni, és ők sem tudhatnak mindent (főleg amekkora káosz van egy ilyen multinál, vért izzadnak, mire érdemi infóhoz jutnak).
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #16094 üzenetére
Félreértettél: nem a Viber maga fogyaszt sokat, hanem most a hétvégén a leállt szerverek miatt folyamatosan próbált csatlakozni - és ez fogyasztott sokat. Normál esetben egyáltalán nem eszik sokat.
-
-
LouiS22
veterán
No, a Viber talán most már jó lesz. Amúgy durva, hogy az Amazon szervereit mennyi cég használja és egy ilyen kiesés milyen globális "káoszt" tud eredményezni.
Aki Vibert használ, annak feltűnt, hogy a hétvégén gyorsabban merült a telefonja? Szerintem az app folyamatosan próbált csatlakozni a szerverekhez és ez szépen szívta az akkut. Csak erre tudok gondolni, mert semmilyen appot nem telepítettem mostanság, viszont észrevettem, hogy gyorsabban merült a telefon.
-
LouiS22
veterán
Én sem, mert majd jön a sírás... Egyébként meg szerintem édesmindegy, hogy hónap vége, vagy jövő hónap eleje, hivatalosan bejelentették, hogy lesz frissítés. Aki nem bírja kivárni, annak ott a lehetőség az xda-n. Unalmas ott is, hogy minden fórumban megy a sírás, hogy jaj, jöjjön már, jöjjön már. Csak azt nem értem, hogy miért: aminek mennie kellett, az eddig is ment, a telefon nem lesz ezerszer gyorsabb. Kicsit óvodás viselkedés szerintem ez a jöjjön már a frissítés, mert beleőrülök hozzáállás. Ha meg majd megérkezik, akkor az lesz, hogy jaj, nekem még miért nincs itt, micsoda kicseszés. Jaj, elrontottam a frissítést, most mi lesz, jaj, nem tetszik, hogy ez és ez máshova került. Jaj, miért nem lehet lefelé lapozni, debéna, deszar, fújHTC.
-
LouiS22
veterán
Football megint tweetelt valami olyat, amit félre lehet érteni
-
LouiS22
veterán
No, a Viper ROM szerintem meghal, miután a főfőnök most posztolta, hogy kiszáll a buliból...
-
LouiS22
veterán
-
-
LouiS22
veterán
válasz
dfcwolf #15694 üzenetére
Miről mit érdemes tudni? Lehetnél kicsit konkrétabb is. Plusz, ha One X-et vettél, akkor azért előtte olvastál róla, nem?
Dióhéjban: ha root kell, akkor ugrik a garid az unlock miatt. Ez viszont kell, ha nem gyári ROM-ot akarsz haszálni. Túlságosan komoly gondok nincsenek a gyári ROM-mal sem, hónap végén meg érkezik a frissítés.
Srácok, nagyon kéne egy korrekt első hozzászólás, amiben le van írva minden infó az újonnan érkezőknek
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest