- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #24906 üzenetére
Miért tenne bele a HTC gyári ROM-ba egy custom appot?
Egyébként elég megnézni az xda posztjának első bejegyzését
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #24903 üzenetére
De azt ugye tudjátok, hogy ez egy jó hét hónapja placcon lévő mod, egyébként meg a custom ROM-ok egy részében benne is van, sőt, emlékeim szerint a lyapota mod is ezen alapul.
-
LouiS22
veterán
válasz
demigodno1 #24836 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy leszedem a repackolt img-t (ez a leglényegesebb) és mellé töltöm a felrakott csomagot, amiben benne vannak a modulok. Recoveryből flashelem a csomagot, majd egyből bootloaderbe lépek vissza és flashelem a repackolt img-t.
Ja, egyébként a cache és dalvik wipe-olás teljességgel felesleges ebben az esetben.
-
LouiS22
veterán
Használ valaki Smartwatchot HOX-szal? Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy az istenért nem akar párosodni a telefonnal?
-
LouiS22
veterán
válasz
Pachenkoooo #24632 üzenetére
Nokia 3210-ről váltottál és megszoktad az 1 hetes üzemidőt? Sebaj, majd elmúlik
-
LouiS22
veterán
Egészen biztosan a Viber a ludas: full wipe, szűz ROM. Viber nélkül nincs wakelock. Felraktamm, reboot és máris a lista tetején ott figyel.
Hogy ezek tényleg nem tudnak programozni, az 100%.
Szóval a wakelock-para megoldása: Viber le, vagy a ferob által linkelt régebbi verzió telepítése és reménykedni, hogy a következő frissítés fixálja a bugot.
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #24597 üzenetére
Gondolom a teljes gyártókapacitást a One-re állították át, emiatt nem nagyon tudnak prezentálni az amerikai modellekből.
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #24584 üzenetére
-
LouiS22
veterán
mediaserver wakelock-ügyben egy tipp: kapcsoljátok ki a képernyő lezárási hangot!
-
LouiS22
veterán
Gyerekek, akik Sense5-öt vizionálnak a mai frissítéssel: még meg sem jelent az M7. Nehogy azt reméljétek már, hogy azonnal lesz Sense5. A közleményben is azt írták, hogy hónapok múlva. Gondolkodjatok kicsit eladói szempontból: ti elbasznátok az új értékesítési számait azzal, hogy ráengeditek a régi modellre azt, amitől az új az, ami? Na ugye.
Majd május-június magasságában. Ja, akkor fogja azt mondani a HTC, hogy igen, megígértük, de most megvizsgáltuk és rájöttünk, hogy nem tudjuk megcsinálni. Ezt már eljátszották ezzel, szóval a magam részéről addig nem is hiszem el, hogy lesz Sense5, amíg nem látom a telefonon.
-
LouiS22
veterán
válasz
batai15 #24168 üzenetére
Szerintem nem jól látod. Csak az a baj, hogy annyira a multik ellen lettünk hangolva, hogy nem látjuk objektíven a dolgokat. Nagyon off, de gondolom láttad az Elmű válaszát, amit a kormánynak küldött: a honlapjukon még mindig kint van.
Nem, nem állítom, hogy a telkók maszületett bárányok. De! Kb. a nulláról építettek fel mindent, azt karban is kell tartani, netán fejleszteni. Közben meg fizetnek koncessziós díjat (naná, az államnak), telkóadót, Matelcsy-adót, nyereségadót. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de egészen biztosan még vagy 50 jogcímen vámolják meg őket (is). A legvégén persze te, előfizető szívsz (hiába mondják azt, hogy nem a zemberek fizetik meg. A lófaszt nem).
-
LouiS22
veterán
válasz
batai15 #24160 üzenetére
Csak tudnám, hogy miért akadnak ki egyesek mindig azon, hogy mennyi a T-nél. Piacgazdaság van, annyiért adják, amennyiért akarják. Nem kötelező ott megvenni. Ja, hogy máshol nincs gyári gari, hanem pult alól adják, meg vidd vissza és megcsinálják okosba' Meg nincs kamatmentes kölcsön... Ezeket is tessék ám figyelembe venni a fikaáradat előtt.
És ez most nem neked lett címezve, hanem úgy általánosságban.
-
LouiS22
veterán
válasz
CrAck69 #24102 üzenetére
Bármi lehet, ami zenét, hangot, fotót használ. Töröld a Médiatárolót, indítsd újra a telefont. Én ma arra jöttem rá, hogy egy megbolondult csengőhang-társítás is bekavarhat. Igaz, én rootolva vagyok és simán bemásoltam a system-be a memóriakártyán tárolt egyedi csengő- és értesítési hangokat.
Mindenképp azzal kezd, hogy Médiatároló ürítése, reboot és hagyd, hogy újra felépítse az adatbázist. De olvastam olyat is, hogy "megsérült" mp3 is bekavarhat. Próbaképp megcsinálhatod azt is, hogy mp3 fájlok le, és ha úgy nincs wakelock, akkor gyaníthatóan valamelyik ottani fájl okozza a galibát. Tudom, ez időigényes, de máshogy nem tudod kizárni a hibát, mert "tuti" recept nincs. Próbálkozni kell.
-
LouiS22
veterán
válasz
Hegasus #24099 üzenetére
Nem akarok flame-et, csak egy egyszerű tényre hívnám fel a figyelmed: szerinted miért van az, hogy egy normális kompakt gép kb. egy középkategóriás okostelefon árával egyenértékű? És folytatva a sort: egy normális tükörreflexes váz meg sok okostelefonnyi árban?
Van az a régi mondás, hogy cipőt a cipőboltból. Addig meg kompromisszumot kell kötnöd, mert sosem fogsz okostelefonnal olyan minőséget produkálni, mint egy célhardverrel (nevezzük nevén a gyereket: fényképezőgéppel). Igaz, azzal meg nem fogsz telefonálni
-
LouiS22
veterán
válasz
BenHans #24083 üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz: ameddig a program engedi. Plusz: olyan csak a filmben van, hogy 50000x nagyítás, két kattintás és máris éles a kép
Komolyra fordítva: nyilvánvalóan nem a 300 méterről lefotóztam egy meztelen nőt és nézegetem a p*nciját a cél nálad sem. De egy négy megapixeles képet A/4-be simán ki tudsz nyomtatni. Mert gondolom nem óriásplakátra gyúrsz te sem
-
LouiS22
veterán
válasz
enginev3.0 #24081 üzenetére
Az régen rossz, ha valakivel "szerződnek" (ok, az ESPN biztosan ilyen, mert a bemutatón ott volt tőlük egy arc). Lásd MSN Mai Nap. Meg is szűnt egy év után.
-
LouiS22
veterán
válasz
Steve1207 #24079 üzenetére
Hát ebből a kamera tuti nem jön majd át One X-re, a Blinkfeed meg azért aggályos első ránézésre, mert külföldi tartalommal dolgozik. Ha majd bele tudom rakni az indexet vagy az origót, akkor ér is valamit
Bár gondolom szimpla RSS, csak adtak neki egy tetszetős marketingnevet.
Azt nem értem egyébként, hogy miért nem tudják azt megcsinálni öt generáció óta, hogy a lockscreenen az óra (és most már az időjárás is) ide-oda ugráljon, illetve máshol jelenjen meg.
-
LouiS22
veterán
válasz
demigodno1 #24071 üzenetére
Valszeg ezek a kártyák nem működnek itthon. A születésnapot meg értelemszerűen a g+-ból fogja kiolvasni, hiszen az a Google közösségi szolgáltatása, valahogy "nyomatni keill" azt is, a GN pedig a Google webes dolgaira épül, nem a telefonkönyvedre, ha próbáltad, akkor tudod, hogy átvisz a G+-ba és ott tudsz írni az illető hírfolyamába. Ez nem bug, hanem feature.
Egyébként a születésnapot a Sense megteszi helyetted: ha éppen szülinapost hívsz, vagy közelgő szülinapos van, akkor a Tárcsázásnál látni fogsz egy kis torta ikont.
Egyébként a tömegközlekedésnél pont az a jó, hogy szépen lelistázza, hogy mikor érkezik a következő jármű (nem a kártya, hanem maga az app). Mellesleg szerintem a részvény is itt jelenne meg, de most majd beállítok párat és figyelni fogom.
-
LouiS22
veterán
válasz
demigodno1 #24069 üzenetére
Tömegközlekedsz? Az biztosan tökéletesen működik, időjárás is. Sportot nem próbáltam, és mostanában nem is utaztam, hogy ezeket a részeket tesztelhessem.
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #24067 üzenetére
Igen, ez csak neked
De ezt az opciót ki is tudod kapcsolni a Google Now beállításai között.
Nekem meg ma nem adta ki a mennyi gyalogoltam és bicikliztem az elmúlt hónapban kártyát. Fura.
-
LouiS22
veterán
Ez mese. Nekem ne mondja senki azt, hogy 2013-ban az lenne a trend egy okostelefont használónál, hogy ne szeretne rajta netezni. Lehetőség szerint minél többet. Adott esetben 500 megánál is többet.
Egészen biztos vagyok abban, hogy azért van ez a variálás, mert túl sokan használnak már okostelefont, bővíteni meg nincs miből (nem ad rá lóvét a tulaj), mert az állam lenyúlja azt a részt. Megoldás: szopjon az, aki amúgy is szopni szokott, hiába mond mást a kormányzati szócső.
-
LouiS22
veterán
Az ÁSZF-et most nincs kedvem átnyálazni, de benne kell lennie abban is, most beszéltem a 1430-cal és megerősítette az ügyintéző is, hogy holnaptól kivezetik a régi mobilhoz kapcsolható csomagokat, a legnagyobb meg az 500-as lesz.
És itt a hivatalos:
Egy kommentelő viszont érdekes dolgot ír:
A netet tartalmazó csomagok nincsenek emlitve melyekhez +1000 ft-ért 1GB jár!
MozaikXS 3200 ft (200MB)
Limitbővítő 1000 ft (1GB)
4200 ft 1.2 giga net és 100 perc beszéd... -
LouiS22
veterán
Off, de gondolom hallottátok a T-Mobile újítását.
Holnaptól a legnagyobb mobilnetes csomag, amit telefonhoz lehet kapcsolatatni, az bizony kemény 500 megabájt lesz. 2013-ban.
Ez persze nem érinti a minden az egyben csomagosokat.
És hallom a mondatot: nem a zemberek fizetik meg. Nem mi? Szétszopatták őket, és most nem fognak hálózatot fejleszteni, b verrzió: túlságosan sokan okostelefonálunkés mobilnetezünk, a különadó és szopatás miatt nem bővítenek hálózatot.
-
LouiS22
veterán
válasz
Caaabi #23865 üzenetére
MIért nem kérdezed meg a Telemaxot? Amíg ezt leírtad, nekik is megírhattad volna az emailt
Legegyszerűbb megoldás egyébként, ha fogsz egy másik töltőt és azzal kipróbálod: ha jó, akkor hardveres gond volt, csak a jobbik eset - a madzagod tört meg. Ha nem, még mindig nyomhatsz egy Hard Resetet, de egyébként valszeg a csatlakozó halt meg (nekem is ez nagy parám, micro usb nagy átka).
Mellesleg ha lenne is S-OFF, az rajtad akkor sem segítene, mert nyitottad, annak meg nyoma van a HTC oldalán is.
-
LouiS22
veterán
válasz
enginev3.0 #23866 üzenetére
Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni, mert nincs rá egzakt válasz. Ráadásul miért akarnál oldszkúl netezni? Értem én, hogy jó dolog a lassúság, de az internet legyen gyors. És újra: nincs rá olyan szám, amivel le lehet fedni.
Örülj, hogy nem Kosturica írt először
A múltkor is gyöngyszemet posztolt
-
LouiS22
veterán
válasz
BenHans #23846 üzenetére
Ilyen nem lesz, egészen egyszerűen annyira felgyorsult a kütyük evolúciója, hogy valamikor be kell szállnod. De arra ne számíts, hogy mondjuk egy évig nem jön újabb/jobb. Az autó szerintem rossz példa volt az összehasonlítás miatt, hiszen ott nincsenek akkora egetverő fejlesztések, meg generációváltások.
-
LouiS22
veterán
válasz
demigodno1 #23752 üzenetére
Mindig olvasd el az a Viper fórumának első hozzászólását. Abban világosan le van írva, hogy mikor lehet OTA-zni és mikor full ROM. Ne aggódj, ott is kb. minden második hozzászólás az OTA. Úgy látszik, hogy olvasni külföldön is derogál
-
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #23683 üzenetére
Hm, és mi az audioout4? Azokat sosem lehet belőni, mert minden olyan alkalmazást besorol hozzá, ami hangeseményhez társul.
Egy ötlet: töröld a médiatárolót, lehet, hogy abban hülyült meg valami. De csak tippelgetek. Legvégső esetben hardreset és felállítod újra a rendszert.
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #23668 üzenetére
GPS finder esetleg? Lekapcsoltad a rádiókat, ő meg próbálna dolgozni. HD Widgetsben időjárás be van kapcsolva? Ha igen, milyen intervallumú szinkronnal? Első ránézésre ez a kettő az, ami gyanús.
-
LouiS22
veterán
válasz
Jamesch #23555 üzenetére
A megoldás ott keresendő, hogy nem csak a te telefonod romlik el, egészen biztosan összegyűjtenek x darabot és úgy viszik a Flexhez. Majd ugyanez vissza, utána szétosztani, stb. Ez nem egy nap. A törvény meg nem írja elő, hogy kész kell lennie, csak törekedni kell a mielőbbi fixálásra.
-
LouiS22
veterán
Kicsit off, de ma nagyot szívtam: az Orange Backuppal küldtem fel wifin egy nandroid mentést Dropboxba. Be volt állítva, hogy csak wifin töltsön fel. El kellett indulnom otthonról, gondoltam van olyan okos az app, hogy majd folytatja, ha újfent wifi közelébe kerül. Telefon zsebben, vígan villamosozok, 20 perc után előveszem a telcsit és meglepődve látom, hogy megy a feltöltés. Laza 200 mega csúszott fel mobilneten
Szerencsére még így is marad 130 megám az 500-as csomagból a hónapra. Legalább egyszer kipörgetem. Viszont írok is majd a fejlesztőnek, hogy valami nem teljesen kóser a beállítások körül.
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #23463 üzenetére
Egyetértek. A Tegra2-s TF101-nél is egy szerencsés véletlent kihasználva lett meg a root. Az se volt fáklyásmenet.
Francért kell ilyesmivel szívatni a usereket.
-
LouiS22
veterán
válasz
istnag #23461 üzenetére
Akkor utoljára: A HOX Tegra chipsettel érkezett, az összes többi, köztük a One S is Qualcomm chipsettel. Utóbbit már ismerik az okosok, nyilvánvalóan idő kellett a visszafejtéshez, a rés megtalálásához, de megvan. A Tegra viszonylag új, a régi trükkök nem működnek rajta. Olvasd el az előbb linkelt fórum utolsó pár bejegyzését és érteni fogod a problémát.
Egyébként értem, amit mondtál.
-
LouiS22
veterán
Ne foglalkozz vele. Az autóknál is kiírják, hogy 5,9-es fogyasztás, de az sincs kőbe vésve. A BKV-nál is van menetidő, aztán inkább később jön a busz, mintsem előbb
Ezer és egy oka lehet, hogy hirtelen öt százalékot esett. Akkor bezzeg nem reklamálsz, ha 20 percig egy százalék sem megy le
-
LouiS22
veterán
válasz
lcee79 #23414 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam: én abból gondolnám, hogy a lekért adatokat a maps kezelné, mert pl. a Google Now-ban a navigációra kattintva bizony a Maps indul el/töltődik be. A kirakott térkép viszont biztosan a webről jön (mondjuk tök logikusan a Maps is a webet használja, szóval lényegében egyről beszélünk). Amit te letiltottál, az a Maps globális használata a telefonodon.
-
LouiS22
veterán
válasz
lcee79 #23411 üzenetére
Jó, hát ha te mondod. Nyilván van egy külön api a Google Mapsnek és egy külön api a Google Now-nak. Még véletlenül se használják ugyanaz a processt. Tök logikus, nem?
Meg aztán töltögesd befelé az imádott NNG-t, mert az magyar és megszoktuk windóz alatt, más nincs és nem is lehet, azok szarok. Hajrá, éljen a warez
-
LouiS22
veterán
válasz
lcee79 #23408 üzenetére
Srácok, a térkép önmagában nem nagyfogyasztó, higgyétek el. mai statom: 15 órája megy a telefon, most 38%-on van a töltöttség és a Térkép elvitt belőle 4,6 százalékot úgy, hogy Foursquare-ezek, meg BKV-nál használom a Google Now-t, ami szintén térkép alapján dolgozik.
Majdnem biztosan mondom, hogy a két poszttal korábbi bejegyzésemben leírt pipa kivétele a gyógyír a bajra.
-
LouiS22
veterán
válasz
aAron_ #23404 üzenetére
Aha. Ezt már hallottuk tőlük anno a Desire idején is. De lényegében kimondták: nem lesz Sense 5 One X-re. És már látom: majd az lesz a válasz, hogy hát megvizsgálták és sajnos nem tudják megcsinálni.
Ha azzal molyolnak, hogy darabokat átültetnek, akkor ennyi erővel az egész felületet át lehet tenni. Helyhiányra nem lehet panaszkodni, a memória is bőven elég, egy grafikai elem batch resize meg tényleg nem nagy mutatvány. Ez megint csak bullshit volt, amit egy szóvivő benyomott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest