- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Az Incredible S telefonom legprofibb, kedvenc romfőzője (Nik aka Nikhil007) alaplap hiba miatt One X-re váltott...
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #13603 üzenetére
Ez a jó az Androidban. Bár azt speciel sosem értettem (és ne vedd személyeskedésnek), hogy valaki miért vesz meg egy gyári launcheres telcsit, aztán meg kukázza a Sense-t, TouchWizt, stb. Akkor miért nem Google referenciatelefon?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #13605 üzenetére
Legfőbbképpen azért mert utálom a Samsungot és jelenleg ők gyártják a Nexust, emellett pedig az AMOLED kijelzőt is borzasztóan utálom..... xD majd ha a Sony vagy a HTC gyártja akkor meglátom bár a Sony és a HTC extra funkciói is hiányoznának ha NEXUST vennék mert mindkettő rengeteg extrát ad.... egyik sem csak launcherből áll. és ha Nexust csinál akármelyik is, abba nem fogja beletenni a saját extráit. Pedig a Sense és a Sony UX és sok dologban nagyon profi.
de nem kukáztam a Senset, csak a főoldalát, a launchert nem használom, ennyi.
azért sok minden mást is nyújt ám a SENSE. A launcherében is egy dolog nem tetszik csupán, hogy alul tálca nem átlátszó és nekem bénán néz ki hogy nem ér végig, szó szerint rondán, nade kinek mi jön be. Ionon is csak azóta használom a gyári Launchert, mióta a Sony átlátszóvá tette, így már nagyon szép. ráadásul 4.0.4-es frissítés óta ott sincs akadás.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
bounty123
őstag
válasz LouiS22 #13605 üzenetére
Ha a google referenciatelefon ezt megközelítő külső-belső hw-el ilyen áron kapható lett volna a szolgáltatónál, egész biztos azt vettem volna. Így viszont ez tűnt a jó választásnak. Amúgy én is pár nap után kihajítottam a béna sense launchert az apex miatt. A sense widgetek pedig nekem borzalmasan nagyok, nem használtam soha egyiket se. Már az előző desire s-en is ugyanígy tettem, ott is a telefon anyaghasználata és kinézete (+a hw ami akkor még jónak számított ami megfogott, nem a felület.
[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
Ezek szerint nem vagyok egyedül.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Davzone
senior tag
Sziasztok!
Hol erdemes most feher hox-ot venni?
Speedshopba vettem eddig az osszes htc-m,de jelenleg a 169 k az nagyon sok tekintve hogy argepen 123 tol vannak. Az lenne a kerdesen hogy az ilyen gsmline meg hasonloknal a gari hogy megy?
A htc gyari szervize eddig mindig szo nelkul megcsinalt mindent ,de nem tudom hogy egy ilyen bolti gari az mennyivel er kevesebbet.Tudom hogy 2 ev helyett csak 1 et adnak, de kerdes hogy megeri e a 2 ev gyari gari kozel 50el tobbert.
Telenortol 145 ert kapnam meg ha alairok 2 evet es szinten 1 ev gari,szoval azt kizartam.
Elore is koszi!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
LouiS22
veterán
válasz Davzone #13613 üzenetére
Vedd meg a legolcsóbbat, aztán szívjál, ha javítani kell. Amikor majd ráköltöd a többszörösét annak, amennyi a normális garival az ára lenne, akkor rájössz, hogy nem éri meg olcsójánoskodni.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Lacy6
senior tag
Hol találok olyan kamera app-ot ami javít a videó FPS-én?
Mármint van ilyen alkalmazás, és mi a neve?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Dicker #13620 üzenetére
Vagyis annyira nem vicces!
De azért annyira nem zavar, csak papíron jól mutatna a 30 FPS.
GPS-re melyik progi a legjobb szerintetek?
A gyári GPS-es alkalmazásokhoz internet kapcsolat szükségesÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
nistv4n
tag
-
-FreaK-
veterán
ViperX 2.6 alatt egy kontakthoz hozzá akarok rendelni egy facebookos ismerőst, de nem megy a keresés, hiába írok be bármilyen nevet a keresőmezőbe, nem keres semmit.
Valakinek ötlet hogy miért? -
Kevin's
senior tag
Na sikerült nekem is a csere. Boldog hox tulaj lettem viszont ami idegesít az a lemerülés hozzá sem értem a telohoz és 50 % ról. Teljesen le merült kb 6 óra alatt ez normalis ?
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-
ferob
őstag
Lehetőségem adódna a meglévő One X telefonom mellé elég olcsón megvenni egy Desire C készüléket, amolyan 'nem baj ha szétmegy' telefonnak.
És mivel ahhoz a telefonhoz tartozó topic konkrétan halott, ezért a kérdésem az lenne, hogy hátha esetleg valaki tudja, hogy a T-Mobile azt is függetlenül árulja-e? -
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy %-osan kb. mennyit javított az üzemidőn a sense 4.1-es frissítés a One X-en?
-
LouiS22
veterán
válasz Cingáriusz #13636 üzenetére
Annyira szubjektív kérdést tettél fel... Javított rajta és kész. Nem lehet meghatározni, mert mindenki máshogy használja a telefont, ergo nincs olyan, hogy 20 százalék, vagy 25.
Ne haragudj, nem neked szól, de lényegében nem tökmindegy? EZ egy okostelefon. Nem fog két hetet kibírni töltés nélkül, mint 10 évvel ezelőtt a Nokia. Ez a telefon netet igényel, frissít, letölt, a kijelzője nagy és igen, fogyasztja az akkumulátort. De azért van. Be lehet tenni a táskába egy tartalék töltőt, ha PC mellett vagy, akkor meg egy USB csodákra képes. Vagy: kikapcsolod a netet, meg azt, ami erőforrás-igényes. Csak akkor meg pont azt veszted el, amiért okostelefont vettél.
Az én használati szokásaimmal egy napot ki tudok vele húzni, de egyébként amikor csak tehetem, akkor kábelen tartom magam mellett.
-
őstag
-
-FreaK-
veterán
válasz Cingáriusz #13638 üzenetére
Ha rákeresel a topic-ban, az eleje felé találsz olyan véleményeket Desire HD tulajoktól hogy érezhetően jobban bírja a OneX. Azóta a frissítésekkel ez még tovább javult. Azonban ez tényleg nagyon használat függő.
-
hurrikan
addikt
2kérdés.....
1.dropboxba való regkor mennyit is kapunk +ba? Mert nekem semmit nem írt jóvá ahogy regeltem az X-ről.... csak az alap tárhelyet kapom....
2. Zósfi is kérdezte már, tud valaki olyan progit ami Wifiről mobilnetre álláskor automatikusan lekapcsolja a szinkronizációt?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Nincs valami gyűjtemény az eddig felhalmozott tapasztalatokról / tudnivalókról?
Az 1. hsz-nél nincs semmi, csak azért kérdem.
Köszi!
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Zsotee_
csendes tag
Üdv. Én is egy One X tulaja vagyok és a kijelzővel kapcsolatban lenne kérdésem. A minap tök véletlenül vettem észre,hogy a kijelző alján kb 2-3mm-re a szélétől, fekete háttérnél van egy nagyon pici zöld pont. Na, mondom egy subpixel. Az érdekessége viszont az, hogy egyetlen alapszínnél sem látszik, csak feketénél és akkor is csak korom sötétben vehető észre. Mi lehet ez? Ha subpixel lenne, akkor minimum fehér színnel látni kéne a hibát, de ott sincs semmi. Illetve nem minden szögből látszik, ha billegtetem a kijelzőt van hogy eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest