- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na mai nappal végre én is megkaptam a telefont. Idáig 1 álom. Xaelnak jelezném, hogy telenor ma volt képes oda adni csak a telefont, így is csak úgy h a főnökkel való ismertség lévén hozhattuk el, mert még nem voltak papírok.. vicc.. Na mind1, nem ez a lényeg
Amúgy Shanghai-i május 15i gyártás.
Tapasztalataim így pár óra alatt, hogy gyors, a blinkfeed sajnos használhatatlan (releváns tartalmak híja miatt) és egyenlőre iszonyúan hiányzik a menü gomb
A távirányító minden gond nélkül működik, persze csodákat nem kell várni tudás terén tőle (csatorna váltás, hangerő, kb enniy) Anyaghiba igazából nincs, nagyon minimálisan kicsit az egyik saroknál kíjjebb van a műanyag rész mint a fém,de nem zavaró, főleg ennyi idő után amennyit vártam rá :/. Pixelhiba nincs, legalábbis eddig. Hírtelen ennyit tudtam mondani.
Kis off: A zagg inv shield fólia még másodjára se sikerült rendesen felrakni sajnos, meg látszik azért hogy rajta van a fólia sajnos, igaz azt írj várni kell 2-3napot míg kisimul.
-
TheProb
veterán
No, én tőle vettem az IMAK tokot és nem annyira ótvar ez mint itt írták páran. ezen nincs se sorja, se anyaghiba,stb. annyi h fél órát tisztítgattam mire tiszta lett. Persze majd csak használat közben derül ki mennyit ér
-
TheProb
veterán
válasz
penell1234 #5974 üzenetére
Általában úgy szokott lenni, hogy falrakod a főprogramot, utána a nyelvi csomagot. majd az appon belül kell kiválasztani a nyelvet, valamint a keyboard részbél az options-ben kell kiválasztani hogy nem az alap keyboard-ot akarod használni hanem a customot
-
TheProb
veterán
Úgy néz ki csütörtökön végre átvehetem én is a One-t, nem értem telenort komolyan h mi tartott ennyi ideig..
-
TheProb
veterán
Ez is szép szvsz
-
TheProb
veterán
Köszi szépen, igen azért voltam kíváncsi mert régen inkább nem működött, mint igen
-
TheProb
veterán
Amúgy Beats-et csak a gyári lejátszó támogatja vagy bármelyik? Konkrétan az AMP-re gndolok, mert azt használom és szerintem a legjobb lejátszó, nem volna jó kompromisszumokat kötni :/
-
TheProb
veterán
válasz
martinkeet #5199 üzenetére
Az a 25dolcsis kupon jól jönne szerintem mindekinek, nézve mióta várunk mi is rá...
-
TheProb
veterán
Ebben egyet értünk, de én most nem konkrétan telefonos témával kapcsolatban beszéltem velük, mert azt nyílván nem várom el 1 nőtől vagy alapból egy support 0-ás embertől, de azt csak tudniuk kéne, hogy van-e telefon, ha nincs mikor lesz, mért nem engedi a rendszer h rendeljek, stb., stb. és ha még ő bunkózik akkor menjen a ****-ba. valamint általánosságban mért mond mindenki mást
-
-
TheProb
veterán
Nos, már telenornál is lehet neten rendelni a telót. Személyesen boltban még nem tudom, hogy kapható-e (Xaels-nak elvileg azt mondták mától a boltokban is lesz, bár nem kell nagy készletekre számítani)
-
TheProb
veterán
Hoppácska, ez már jelenthet vmit, nem csak pimpelten lehet már elérni hanem rendesen kirakták az oldalra.
-
TheProb
veterán
A bönészős témához hozzászólva, én a maxthon-t használtam idáig Dezsőn és nagyon szerettem. Bátran ajánlom mindenkinek.
Anno a tűzrókát akartam a könyvjelző szinkronizálás miatt, csak az meg nem támogatta asszam a flash-t
-
TheProb
veterán
Telenornál még mindig semmi hír a telefonról, kezd már nagyon felb@szni...
-
TheProb
veterán
Hát ahogy látom, sajnos kritikán aluli képeket csinál... Anno a Nokia N82-m ezerszer jobb képeket csinált... Dezső is ugyan ilyen szar, annyi vígasztal h fényképezés nem érdekel a telefonon, ha képeket akarok csinálni ott a rendes masinéria.
Zajosak, életlenek a képek
-
TheProb
veterán
Itt egy kis összefoglaló az eddig felmerült hibákról, "feature"-ökről..
Mod: látom vasi beelőzött
-
TheProb
veterán
jaja, ugyan ezt írtam én is lentebb..., sajnos ez nem plusz pont a telének.. :S
Annyi reménységem van, hogy telefonon beszéltem a komárom-esztergom megyei telenoros "főnökkel" v kivel és azt mondta, hogy szól és el is rak egyet ha már van. Na msot nemtom, hogy erre mennyire emlékszik még..
-
TheProb
veterán
jaaa, vágesz. Tudom miről van szó, csak rövidítés alapján nem esett le.
Szerintem is jó dolog főleg annak aki nem tudja megoldani h egész nap otthon üljön és várja a futárt..Egyébként kezdi felb@szni az agyamat a telenor, hogy náluk lett először az árlistára rakva a telefon és most meg náluk lesz legkésöbb vagy wtf? Ez a holnapi vodás dolog eléggé elkeserít
Voda a semiből holnapra kap, a telenor meg TALÁN hétfőn, az mi? -
TheProb
veterán
Ezért kell Telenortól venni... Nemtom milyen jogon basztatják az OS-t + régen a hajatm téptem mikor mások telefonját ott figyegett a telefonnál 2x akkora voda v tmobil logó..
-
TheProb
veterán
Most néztem h voda és tmobile oldalán is fent van már, telenornál semmi.. nem értem. Valamint vodánál legalább van olyan funkció h értesítenek ha már lehet kapni..
-
TheProb
veterán
Murphy megint megtalált...
Mai nap elkell temetnem a Dezsőben használt SD káryámat..., így sajnos mindent remény elveszett h bármit is vissza tudja menteni, mert tudtommal sd kártyáról nem lehet semmilyen módon mentést csinálni ha úgymond tönkre ment (ellentétben a vinyókkal ugye)
-
TheProb
veterán
válasz
Agartner #3672 üzenetére
Azért 1-2 pontot 99% szerintem csak megmosolyogja... (köztük én is), pl a hűtőbe tételt vagy az esti kikapcsolást. Ezzel véletlen sem téged bántalak csak pl. el nem tudom képzelni h én a telefonomat a hűtbe rakosgassam... , este meg nem fogom kikapcsolgatni, mi van ha reggel keresnek, elfelejtem bekapcsolni, ébresztő, etc.
-
TheProb
veterán
...köszi, hallottam már róla. majd meglesem. Pl. játékok mentéseit, high score-jait is átviszi? (Gondolom összességében még mindig a titanium a best v tévedek?
)
N4ri87: Köszi, bár ezzel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, ahogy látom csak az alap dolgokat viszi át (kontaktok, alap beállítások,stb.) + nemtom főzött ROM-al működik-e egyeltalán (kétlem)
-
TheProb
veterán
Szeretném majd régi Dezsőmről átmenteni az adatokat, appokat, stb.-t majd a One-ra. Ugye titanium csak rootolt telón megy, van esetleg alternatíva amivel ezeket meg lehetne csinálni v "root kötelez"? :/
-
-
TheProb
veterán
Most láttam életem első HTC reklámját a sportgeza-n, ami érdekes, hogy a hírdetés tárgya nem a One volt, hanem a Dezső X, érdekes..
-
TheProb
veterán
válasz
Balinov #3212 üzenetére
Ezzel a témával kapcsolatban, tudom nektek ajánlani a Box-ot a dropbox helyett, nekem 50gigám van és ha jól tudom nincs rajta időkorlát. Ellenben max 250megás fájlokat lehet csak felrakni, de szerintem ez drop-nál is korlátozás (persze ingyenes acc-nál) Sajnos már nemtudom melyik telefonhoz volt ez az akció vagy már hogyan volt, de ha van rá érdeklődés, utánakereshetek
-
TheProb
veterán
válasz
Dreamie #3202 üzenetére
Igen, sajnos már gusztustalan mód promózzák a samut, szó szerint irritáló... Anno pl. azon akadtam ki, ikor az x-faktorban mindenkinek sIII-AL kellett telefonálnia, még annak is akinek kb 3 havi keresete se tette volna ki az árát (igen a "kormos" kollégára gondolok)
ON: Én is nagyon várom már mikor lesz végre telenornál az aluphone.. :/
-
TheProb
veterán
Itt is beveri a One a samut
bár az első 3at indokolatlannak érzem...Akoska07: de ez csak a teaszűrcsölőknél van gondolom
-
-
TheProb
veterán
válasz
adammkaa #2805 üzenetére
Hát nemtudom, remélem a már meglévő céges előfizetéshez azért max 120 körül megtudom venni. Anno mikor a dezsőt vettük 120 helyett 25ért adta a telenor havidíj növelés nélkül. (azóta vagyunk a telenornál mikor még "pannon gsm az élvonal" volt a szlogen, szal kb. a kezdetek óta) - gondolom ez is közrejátszhatott a dologban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged