-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
Nem csinálja mind. Szerencsére az enyém sem. Gyári 4.2.2. De nem kell a pánikot kelteni az igaz. Ha azt mondták, hogy kijavítják akkor meg főleg nem.
Az Xperia T amikor megvettem video felvétel közben szó szerint kerregett, azt hittem meg üt a guta. Aztán az első frissítés megoldotta. A másik mikrofont használták felvételre. Előfordulnak bakik. Az a baj ha nem is reagálnak rá. Itt nincs ilyenről szó. -
saintex72
aktív tag
Más téma, eddig minden telefonomhoz külön szoftver kellett a Canon pixama wifis nyomtatómhoz. Még az iphone-hoz is mert nem tudja az Apple szabványt, ami nem jut most eszembe. De ez a kis okos tudja alapból. Képet, doksit stb. Remek, még mindig meg tud lepni.
:-) -
saintex72
aktív tag
Az RC240, legalábbis az enyém nem tud hangerőt állítani csak számot léptetni. És a basszus egy kicsit gyengébb mint a gyárin. A magas talán szebben szól. Egy kicsit csalódtam benne.
Mondjuk ez is 3500 volt a németektől. -
saintex72
aktív tag
Az normális, hogy az nfc ikon nem látszik hiába kapcsolom be. Működik, de nincs visszajelzés.
-
saintex72
aktív tag
Figyelni kell. Kb. két hete addig állítgatták, hogy egy év hűségre mozaik s-el 20 ezérért vettem az enyémet.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nightfall75 #9358 üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam.
-
saintex72
aktív tag
Dns86 sry...
Dupla kattintás a házikóraAzt jól gondolom, hogy a lyrics a zene lejátszóban nem megy magyarországon?
-
saintex72
aktív tag
Nekem ma jött meg a teljesen átlátszó tok. Feltettem a flashme progit, és hívásnál, üzeneteknél az egész tok világít, (a flash fényétől). Főleg este szép és hasznos. Pont, mint anno a szifonomon volt.
-
saintex72
aktív tag
Sziasztok! Egy hete nyúzok egy ilyen kis drágát és szerintem meg kb. egy androidos iphone. Mondom úgy, hogy 3g-től 4s-ig csak iPhone-t használtam. Aztán az 5-nél betelt a pohár és vettem egy xperia T-ét. Az sem volt rossz, de most a one után azt mondom, a külsőségeken túl, hogy a szoftvere is egy bughalmaz. Valami mindig rosszul működött. Eddig ezzel minden rendben az akku is rendben van.
Azt esetleg meg tudná mondani valaki, hogy ékezetes betű írásnál azt a sok ákombákom betűt, hogy lehet kikapcsolni, csak a magyar van bekapcsolva mégis ott vannak. Szeretném a gyári billentyűzetet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest