- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
Nem csinálja mind. Szerencsére az enyém sem. Gyári 4.2.2. De nem kell a pánikot kelteni az igaz. Ha azt mondták, hogy kijavítják akkor meg főleg nem.
Az Xperia T amikor megvettem video felvétel közben szó szerint kerregett, azt hittem meg üt a guta. Aztán az első frissítés megoldotta. A másik mikrofont használták felvételre. Előfordulnak bakik. Az a baj ha nem is reagálnak rá. Itt nincs ilyenről szó. -
saintex72
aktív tag
Más téma, eddig minden telefonomhoz külön szoftver kellett a Canon pixama wifis nyomtatómhoz. Még az iphone-hoz is mert nem tudja az Apple szabványt, ami nem jut most eszembe. De ez a kis okos tudja alapból. Képet, doksit stb. Remek, még mindig meg tud lepni.
:-) -
saintex72
aktív tag
Az RC240, legalábbis az enyém nem tud hangerőt állítani csak számot léptetni. És a basszus egy kicsit gyengébb mint a gyárin. A magas talán szebben szól. Egy kicsit csalódtam benne.
Mondjuk ez is 3500 volt a németektől. -
saintex72
aktív tag
Az normális, hogy az nfc ikon nem látszik hiába kapcsolom be. Működik, de nincs visszajelzés.
-
saintex72
aktív tag
Figyelni kell. Kb. két hete addig állítgatták, hogy egy év hűségre mozaik s-el 20 ezérért vettem az enyémet.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nightfall75 #9358 üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam.
-
saintex72
aktív tag
Dns86 sry...
Dupla kattintás a házikóraAzt jól gondolom, hogy a lyrics a zene lejátszóban nem megy magyarországon?
-
saintex72
aktív tag
Nekem ma jött meg a teljesen átlátszó tok. Feltettem a flashme progit, és hívásnál, üzeneteknél az egész tok világít, (a flash fényétől). Főleg este szép és hasznos. Pont, mint anno a szifonomon volt.
-
saintex72
aktív tag
Sziasztok! Egy hete nyúzok egy ilyen kis drágát és szerintem meg kb. egy androidos iphone. Mondom úgy, hogy 3g-től 4s-ig csak iPhone-t használtam. Aztán az 5-nél betelt a pohár és vettem egy xperia T-ét. Az sem volt rossz, de most a one után azt mondom, a külsőségeken túl, hogy a szoftvere is egy bughalmaz. Valami mindig rosszul működött. Eddig ezzel minden rendben az akku is rendben van.
Azt esetleg meg tudná mondani valaki, hogy ékezetes betű írásnál azt a sok ákombákom betűt, hogy lehet kikapcsolni, csak a magyar van bekapcsolva mégis ott vannak. Szeretném a gyári billentyűzetet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest